- Konu Sahibi yorgun_biri
-
Çoçuk görmüş zaten isteme mevzusu yok ki ortada görmüş o kadar sonra da annesine söylemiş evet amcaları lakin ama adam vermemiş sonuçta çoçuğun gördüğü haldeNeden istenmesin istemezlerse canlarının çektiğini nasıl anlayacak insanlar? Amcaları yahu çocuğun?
Valla benim bile canim çekse çoluğu çocuğu toplarım aşağıya inerim alt tarafı 1 tabak kanat koftedir ne olacak herseyi cok buyutuyorlar
Bu Sizin düşünceniz ben sizi düşüncenize çok saygı duyuyorum siz de benim düşünceme saygı duyunValla benim bile canim çekse çoluğu çocuğu toplarım aşağıya inerim alt tarafı 1 tabak kanat koftedir ne olacak herseyi cok buyutuyorlar
Ben sizin düşünsenize saygı duyuyorum. Siz konu acmissiniz bende kendi fikrimi beyan ediyorum alırsınız almazsınız sizin tercihinizBu Sizin düşünceniz ben sizi düşüncenize çok saygı duyuyorum siz de benim düşünceme saygı duyun
Hayır hanımefendi öyle bir şey değil Herkes Kafasına buyruk yaşayabiliyorsa Ben de yaşayabilirim diye düşünüyorum Bugüne kadar hep öyle bir insan olmak istemişimdir ama işte vicdan çok farklı bir mertebe çok şükür rabbim de bana öyle vicdansızlığı nasip etmediŞunu anladım ben
Benim çocuğuma bunu yaptılar ya bende burunlarının dibinde bir mangal yakayım koku onlara gitsin bende vermeyeyim
İntikam alayım
Ben öyle anlamadım. Çocuğu görmediler bence. 7 kat yabancı olsa çocuk yanlarına geldiyse verilir.Çoçuk görmüş zaten isteme mevzusu yok ki ortada görmüş o kadar sonra da annesine söylemiş evet amcaları lakin ama adam vermemiş sonuçta çoçuğun gördüğü halde
Kesinlikle öyle gidip istesem Tabii ki verirler ama ben istemem onlar akıl etsin ya bunlar çok rahat ya da ben saçmalıyorumÇoçuk görmüş zaten isteme mevzusu yok ki ortada görmüş o kadar sonra da annesine söylemiş evet amcaları lakin ama adam vermemiş sonuçta çoçuğun gördüğü halde
Çocuk amcanın yanına gitmiş de kovalamışlar mı yoksa evin penceresinden balkonundan görmüş de anası içeri mi sokmuş?Çoçuk görmüş zaten isteme mevzusu yok ki ortada görmüş o kadar sonra da annesine söylemiş evet amcaları lakin ama adam vermemiş sonuçta çoçuğun gördüğü halde
Sen saçmalıyorsun.Kesinlikle öyle gidip istesem Tabii ki verirler ama ben istemem onlar akıl etsin ya bunlar çok rahat ya da ben saçmalıyorum
Orası öyle tabi millet hiç tanımadıgı insanla bile ekmeğini paylaşıyorBen öyle anlamadım. Çocuğu görmediler bence. 7 kat yabancı olsa çocuk yanlarına geldiyse verilir.
Çocuğum günlerce canı çekip et sayıklayacağına amcasına gönderir isterim.Kesinlikle öyle gidip istesem Tabii ki verirler ama ben istemem onlar akıl etsin ya bunlar çok rahat ya da ben saçmalıyorum
Yok canım o kadar da olmaz herhaldeÇocuk amcanın yanına gitmiş de kovalamışlar mı yoksa evin penceresinden balkonundan görmüş de anası içeri mi sokmuş?
Pardon Siz kimsiniz bana saçmalıyorsunuz diyorsunuzSen saçmalıyorsun.
Çocuk balkondaydı o sıra görmüş Ben de içeri soktumYok canım o kadar da olmaz herhalde
Ama pencereden bakma görme annesinin içeri sokma mevzusu varsa orda haksız
Tamam görmedi diyelim yaz günü camlar açık ama koku gittiğini de biliyor bu evde küçücük olduğunu da biliyor bunu akıllı demeyecek yaşta değiller yani 47 48 yaşlarında insanlarYA BENCE GORMEMISLERDIR YA GORSELER VERIRLER YUH YANI AMCASI ELINE BI TAVUK PARCASI SIKISTIRMAYACAKMI ALLAH'IM BU KADAR KOTU BIR MILLET OLAMAYIZ YAAA
BUYUK HARFLERLE YAZIYORUM BENCE AMCA BEY GÖRMEDİ ADAMIN GUNAHINI ALMAYIN
O zaman orda yanlışsın bacım şimdi doğruya doğru egriye egriÇocuk balkondaydı o sıra görmüş Ben de içeri soktum
Öyle olsanız hoşunuza gitmeyen bir durumu siz yapmazsınızHayır hanımefendi öyle bir şey değil Herkes Kafasına buyruk yaşayabiliyorsa Ben de yaşayabilirim diye düşünüyorum Bugüne kadar hep öyle bir insan olmak istemişimdir ama işte vicdan çok farklı bir mertebe çok şükür rabbim de bana öyle vicdansızlığı nasip etmedi
Tamam o gün geçti gitti. Neden ertesi gün çocuğa et pişirmediniz? Benim bahçeli evim olsun canım istediği zaman yakarım mangalımı herkes yakıyorsa. Neden çocuğu 2 haftadır ağlatıyorsunuz? Ertesi gün öğlen pişirseydin mangalını etini neyse sonra eşin geldiğinde çocuk istedi yaptım derdin.Kesinlikle öyle gidip istesem Tabii ki verirler ama ben istemem onlar akıl etsin ya bunlar çok rahat ya da ben saçmalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?