• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayışsız komşu!

onlar kendi evleri diye baya rahat davranmışlar.benim kendi evim ama alttaki üstteki kiracıydı ben bile katlandım onlara 2 yıl.apartmanda yaşamasını bilmiyorsan oturmayacaksın anacım.kaomşuluk hakkı denen bişeyden habersiz olduğu herhalinden belli zaten.ALLAH sabır versin ne diyeyim.birde bebeğinde var.:kızgın:

Merhaba arkadaşlar benim derdim üst komşum sinirlerim çok bozuk bunun 2 sebebi var birincisi,şu an sanki tepemde bir at koşuyor komşunun kızı koşu bandı aldı nerdeyse hergün güm güm koşuyor ve biz çok rahatsız oluyoruz.ikincisi de annesi yaşlı ve tansiyon hastası bizim de tansiyon aleti var aslında bizim demek yanlış olur çünkü onlardan bize gelmiyoki mübarek!sinir oluyorum gece,sabah demeyip ananem rahatsızlandı tansiyon aletini verirmisin diyolar.tamam veririm de geri niye gelmiyo bu alet:kızgın:şu an hala onlarda:oklava: bende de tansiyon var benim de düzenli ölçmem gerekiyo zaten bu nedenle almıştık kendilerine mal ettiler hayır alamayacak durumda olsalar neyse bütün çocukları çalışıyo kızı kendine koşu bandı almasını biliyo hasta annesine bi tansiyon aleti almıyo.söylediğim halde geri getirmiyolar üstüne üslük bide utanarak ben istiyorum eşim de bana kızıyo niye veriyosun diye adam haklı ne zaman sorsa yok diyorum:çok üzgünüm:arkadaşlar biliyorum çok uzun oldu ama bana bi akıl verin tansiyon aletimi bunların elinde nasıl temelli kurtarabilirim şaşkın ve sinirliyim.:bbo:yardımlarınızı bekliyorum lütfen bana doğru bi yol gösterin.:uhm:

Ben senin üst komşunum aşk olsun.
Bir tansiyon aleti çok mu benden
ne var kız zayıflıycak işte yaza kadar sık dişini be komşucum
( azcık moral olsun dedim )

Anlaşıyor ki iyi niyetli birisiniz.
Ben olsam ben de tansiyon aleti bozuldu vs diye yalan konuşamam
Ama sizinde sürekli tasiyon ölçmeniz gerektiğini gidip son kez isteyin ve belirtin
komşum bak benimde sürekli tansiyonumu ölçmm gerekiyor haa bize gerekmse dükkan sizin de
koşu bantı işinide çok yüz göz olmadan yöneticiyle konuşun gerekirse bir toplantı düzenlensin eminim başka olaylarda konuşulur diğer apr sakinleri tarafından.
a.s.

Ay koşu bandına kızmayın binsinler gündüz nası olsa (bende tepinenlerdenimde):asigim:
Ama tansiyon aletini alıp getirmemeli çok ayıp, sizde artık vermeyin
Kalıcı bir bahane bulun, bozuldu yada annemde vss diyin

Birileri icin pembe de olsa yalan söylemeye gerek yok bence. Acik acik söylemelisin, kendi durumunu anlatip ve ihtiyacin oldugu icin aletin ELIMIN ALTINDA OLMASINI ISTIYORUM demelisin. Aradan fazla zaman gecmeden de o tepinmelerden rahatsizligini bildirebilirsin.

Selamlar ,

Ben de üst komşumdan şikayetçiyim 3-4 yaşlarında oğlu var mütemadiyen koşuyor..Hadi gündüz evde yokuz istediği gibi koşsun ama bari akşamları engel olsun..Bir kez çıktım kapısına , bu çocuk ben ne yapabilirim ki dedi.. :((

Size gelince vermeyin canım tansiyon aletinizi valla eşiniz haklı
ıpleri koparmak istiyorsanız vermek istemiyorum aldığınız şeyi geri getirmiyorsanız diyin ..Yok yüzyüze bakacaz diyorsanız bir yalan söyleyiverin (bozuldu,başkasına verdim hala getirmedi:) vs.)
Sevgiler..

Nefret ederim elktronik aletleri emanet olarak isteyenlerden.
Bence o aleti alın ve bi akrabanıza verdiğini hala getirmediklerini söyleyin.

İçine kullanılmış pil koy, sonra onlara ver. Pil zayıflayınca hem yanlış ölçecektir, hemde şişirme işlemini tam yapmayacaktır. İstediğinde baktın pil bitmiş komşum bu bozulmuş felan de birde suçlar gibi pilini değiştirdik neler yaptık olmadı de bu yöntemle onlara yenisini bile aldırtabilirsin ...Ay çok mu kötüyüm ben fisfisfis amaaaaan emanet malın canı burnunda olurmuş istemesin canım o da değilmi ama ...koşu bandına gelince baktın o tepende koşturmaya başladı hemen giy eşofmanlarını git bende koşayım de gayeet hoyratçada kullan emin ol böyle insanların malları kıymetli olur 2 gün sonra sana derler zaten koşu bandı bozuldu diye bir daha da binemez senden korkusuna ... kaydirigubbakcemile3

içine kullanılmış pil koy, sonra onlara ver. Pil zayıflayınca hem yanlış ölçecektir, hemde şişirme işlemini tam yapmayacaktır. Istediğinde baktın pil bitmiş komşum bu bozulmuş felan de birde suçlar gibi pilini değiştirdik neler yaptık olmadı de bu yöntemle onlara yenisini bile aldırtabilirsin ...ay çok mu kötüyüm ben fisfisfis amaaaaan emanet malın canı burnunda olurmuş istemesin canım o da değilmi ama ...koşu bandına gelince baktın o tepende koşturmaya başladı hemen giy eşofmanlarını git bende koşayım de gayeet hoyratçada kullan emin ol böyle insanların malları kıymetli olur 2 gün sonra sana derler zaten koşu bandı bozuldu diye bir daha da binemez senden korkusuna ... Kaydirigubbakcemile3

ay süper ya cok güldüm allahta sızı güldürsün
bencede bıdaha tansıyon aletınızı vermeyın bozuldu dıyın kosu bandına gelınce onuda cekınmeden dırek söyleyın bır gün degıl bes gün degıl ne zamana kadar cekeceksınız

c-bell kullanıcısından alıntı
içine kullanılmış pil koy, sonra onlara ver. Pil zayıflayınca hem yanlış ölçecektir, hemde şişirme işlemini tam yapmayacaktır. Istediğinde baktın pil bitmiş komşum bu bozulmuş felan de birde suçlar gibi pilini değiştirdik neler yaptık olmadı de bu yöntemle onlara yenisini bile aldırtabilirsin ...ay çok mu kötüyüm ben amaaaaan emanet malın canı burnunda olurmuş istemesin canım o da değilmi ama ...koşu bandına gelince baktın o tepende koşturmaya başladı hemen giy eşofmanlarını git bende koşayım de gayeet hoyratçada kullan emin ol böyle insanların malları kıymetli olur 2 gün sonra sana derler zaten koşu bandı bozuldu diye bir daha da binemez senden korkusuna ... Kaydirigubbakcemile3

eltim şarj aletimizi aldı ve 1 ay getirmedi.bir tane daha vardı bizde.neyse dedik getirir.1 ay geçti tabii ki.
sonra çocuğu kapıda..amca şarj aleti bozuldu sizde varmı? biz şarj dükkanıyız yaa.(bende sinirlendim.madem aldın ve sende bozuldu gitte bir yenisini al ,ver bize..neyse elimizdekinide verdik..2 saat sonra aldık.bir daha da istemediler..ama bende sinir oldum

bizimde bu tarz dengesiz komşularımız var yüz verdikçede istekleri ve sıkıntıları hiç bitmiyor olup olmadık zamanlarda kapıyı çalıyorlar çook rahatsız oluyoruz mesela bi tanesi tartılmaya geliyor bize:)yada tartıyı alıyor torunumu tartıcam falan diye:)birisi çocuğun ödevlerini yaptırmak için sürekli gelio akşam saatlerinde. bi de insanın her anı bir olmuyor ama anlamıyorlar bizde çok rahatsızız senin yapman gereken de şu birincisi her zaman güleryüzlü davranma böyle olunca arkası kesilmiyor isteklerin ikicisi de tansiyon aletini eşinin ve senin tansiyon problemi olduğu için aldığını söyle böyle söyleyemem diyosanda bozuldu de.koşu bandı olayını açık bi şekilde söyle kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok çünkü...

bunlardan her apartmanda var galiba bir tek benim başımda değil.
eczanelerde 30-40 milyona tansiyon aletleri var.bir daha isterse çok ucuz aletler var sizde bir tane alın de bozuk diyeceksin bu sefer yaptırmadınızmı diye ikidebir gelir böyleleri.

ya arkadaşlar kendimizden bu kadar tavizler verip sonrada üzülmeyelim ya tam yerinde yapalım herşeyi

İçine kullanılmış pil koy, sonra onlara ver. Pil zayıflayınca hem yanlış ölçecektir, hemde şişirme işlemini tam yapmayacaktır. İstediğinde baktın pil bitmiş komşum bu bozulmuş felan de birde suçlar gibi pilini değiştirdik neler yaptık olmadı de bu yöntemle onlara yenisini bile aldırtabilirsin ...Ay çok mu kötüyüm ben fisfisfis amaaaaan emanet malın canı burnunda olurmuş istemesin canım o da değilmi ama ...koşu bandına gelince baktın o tepende koşturmaya başladı hemen giy eşofmanlarını git bende koşayım de gayeet hoyratçada kullan emin ol böyle insanların malları kıymetli olur 2 gün sonra sana derler zaten koşu bandı bozuldu diye bir daha da binemez senden korkusuna ... kaydirigubbakcemile3

delikafaduldenay canım çok yaşa sen yenisini aldırma değilde bir daha vermemek için iyi fikir bunu denicem.koşubandına bi çözüm bulamıyacağımı düşünüyorum çünkü ben kimsenin malını böyle rahat kullanamam huyum değil eğer mecburen birinden bişey aldıysam hemen geri vermeye gayret ederim.ne yapayım bende böyleyim belki de bu insanlara göre yanlış yapıyorum dur onlar gibi bencil mi olmalıyımfisfisfiskafayı yicem heraldekaydirigubbakcemile4

bizimde bu tarz dengesiz komşularımız var yüz verdikçede istekleri ve sıkıntıları hiç bitmiyor olup olmadık zamanlarda kapıyı çalıyorlar çook rahatsız oluyoruz mesela bi tanesi tartılmaya geliyor bize:)yada tartıyı alıyor torunumu tartıcam falan diye:)birisi çocuğun ödevlerini yaptırmak için sürekli gelio akşam saatlerinde. bi de insanın her anı bir olmuyor ama anlamıyorlar bizde çok rahatsızız senin yapman gereken de şu birincisi her zaman güleryüzlü davranma böyle olunca arkası kesilmiyor isteklerin ikicisi de tansiyon aletini eşinin ve senin tansiyon problemi olduğu için aldığını söyle böyle söyleyemem diyosanda bozuldu de.koşu bandı olayını açık bi şekilde söyle kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok çünkü...

ah arkadaşım seni çok iyi anlıyorum tansiyon aletini istemeye gelince kadın fenalaşmış oluyor o durumda bende vermesem vicdanım el vermiyo c-bell arkadaşımızın söylediği şeyi cidden uygulayacağım işe yarar umarım.

Merhaba arkadaşlar benim derdim üst komşum sinirlerim çok bozuk bunun 2 sebebi var birincisi,şu an sanki tepemde bir at koşuyor komşunun kızı koşu bandı aldı nerdeyse hergün güm güm koşuyor ve biz çok rahatsız oluyoruz.ikincisi de annesi yaşlı ve tansiyon hastası bizim de tansiyon aleti var aslında bizim demek yanlış olur çünkü onlardan bize gelmiyoki mübarek!sinir oluyorum gece,sabah demeyip ananem rahatsızlandı tansiyon aletini verirmisin diyolar.tamam veririm de geri niye gelmiyo bu alet:kızgın:şu an hala onlarda:oklava: bende de tansiyon var benim de düzenli ölçmem gerekiyo zaten bu nedenle almıştık kendilerine mal ettiler hayır alamayacak durumda olsalar neyse bütün çocukları çalışıyo kızı kendine koşu bandı almasını biliyo hasta annesine bi tansiyon aleti almıyo.söylediğim halde geri getirmiyolar üstüne üslük bide utanarak ben istiyorum eşim de bana kızıyo niye veriyosun diye adam haklı ne zaman sorsa yok diyorum:çok üzgünüm:arkadaşlar biliyorum çok uzun oldu ama bana bi akıl verin tansiyon aletimi bunların elinde nasıl temelli kurtarabilirim şaşkın ve sinirliyim.:bbo:yardımlarınızı bekliyorum lütfen bana doğru bi yol gösterin.:uhm:

çok basit.
1.yöntem: yok, bozuldu attım diceksin.
2.yöntem (ki ben bunu yapardım) :koşu aletiniz yüzünden gün yüzü göremiyorum uyuyamıyoruz çok rahatsız oluyoruz. o kadar sinirleniyoruz ki tansiyonlarımız fırlıyo ailecek. o yüzden devamlı alet yanımızda durmalı kusura kalmayın derdim kaydirigubbakcemile5

çok basit.
1.yöntem: yok, bozuldu attım diceksin.
2.yöntem (ki ben bunu yapardım) :koşu aletiniz yüzünden gün yüzü göremiyorum uyuyamıyoruz çok rahatsız oluyoruz. o kadar sinirleniyoruz ki tansiyonlarımız fırlıyo ailecek. o yüzden devamlı alet yanımızda durmalı kusura kalmayın derdim kaydirigubbakcemile5
ikinci yöntem süper ,bir an olsun utanmayın ve bunu söyleyin ben olsam söylerdim..

Canım belki komşunun koşu bandının size çok rahatsızlık verdiğinin farkında değildir.
Aynı şey benimde başıma geldi .Ben evimde yürüyüşümü yapıyorken aşağı kattan çok ses geldiğine dair şikayet geldi.Çözüm olarak gidip 55 tl verdim ve koşu bandının sesini en aza indirebilecek bi koşu bandı minderi aldım.Bide evde en az kullandığınız oda hangisiyse söyleyin koşu bandını oraya taşısın.Koşu yaptığı saatlerde ise çocukların uyku saatlerine denk gelmemesini rica edin.
Son olarak tansiyon aletini gidip istemek yine size düşüyor.Gidin tansiyon aletinizi alın ve bidaha istemeye geldiklerinde başka birine verdim bahanesiyle postalayın.

verme sende
bozuldu de,eşim işyerine getirdi de..
çok yüz göz olmuşşunuz heralde öncelerde..

Back
X