Merhaba arkadaşlar benim derdim üst komşum sinirlerim çok bozuk bunun 2 sebebi var birincisi,şu an sanki tepemde bir at koşuyor komşunun kızı koşu bandı aldı nerdeyse hergün güm güm koşuyor ve biz çok rahatsız oluyoruz.ikincisi de annesi yaşlı ve tansiyon hastası bizim de tansiyon aleti var aslında bizim demek yanlış olur çünkü onlardan bize gelmiyoki mübarek!sinir oluyorum gece,sabah demeyip ananem rahatsızlandı tansiyon aletini verirmisin diyolar.tamam veririm de geri niye gelmiyo bu alet

şu an hala onlarda

klava: bende de tansiyon var benim de düzenli ölçmem gerekiyo zaten bu nedenle almıştık kendilerine mal ettiler hayır alamayacak durumda olsalar neyse bütün çocukları çalışıyo kızı kendine koşu bandı almasını biliyo hasta annesine bi tansiyon aleti almıyo.söylediğim halde geri getirmiyolar üstüne üslük bide utanarak ben istiyorum eşim de bana kızıyo niye veriyosun diye adam haklı ne zaman sorsa yok diyorum:çok üzgünüm:arkadaşlar biliyorum çok uzun oldu ama bana bi akıl verin tansiyon aletimi bunların elinde nasıl temelli kurtarabilirim şaşkın ve sinirliyim.:bbo:yardımlarınızı bekliyorum lütfen bana doğru bi yol gösterin.:uhm: