Bence bir sakınca yok yaşamasında şahsen ben memnun olurum.Büyük bir şehirde yaşasanız, köyde yaşayan (uzaklık anlaşılsın diye köy olarak belirttim) kayınvalideniz senede 1,5-2 ay sizde kalmaya gelse ne hissederdiniz? Kayınvalidenizle iyi anlaşıyorsunuz (kayınpeder köyde hayvan bakımı olduğundan dolayı gelmiyor) senede 1,5-2 ay sizinle yaşaması normal midir? Hiçbir şeye karışmayan 65 yaşında bir kadın. Ben anlayışsız bir insan mıyım? Eşimi bu konuda darlıyorum istemeden.. Kendi annemden bile rahatsız olan bir insanım elimde değil...
mecburi bir sebep yok sadece özlem, ana oğulun arasına girmek de istemediğim için çok ses çıkarmıyorum ama gerçekten çok yorucu...Sizde bu kadar süre kalmasını gerektirecek herhangi bir geçerli sebep yoksa rahatsız olmanız normal. Yatılı misafirliğin 2 geceden fazlası yoruyor insanı. 2 ay çok uzun bir süre, bende istemezdim açıkçası. İnsan evinde rahat etmek istiyor.
ağzı var dili yok belki öyle olmasa bir bahanem olurduHiç kimseye karışmıyorsa sıkıntı yok hatta yemek falan yapıyorsa candırtatlı tatlı annecim canım şunu çekti fln de hoşuna da gider kadının
eşimin kuaför salonu var bırakamıyor maalesef.Evde yatılı misafir çok sıkıcı.
Arada eşiniz gidip büyükleri görse olmaz mı?
gerçekten kayınvalidemi de suçluyorum, insan biraz düşünür ya. şahsen ben o yaşta olsam asla bu kadar rahat bu kadar süre kalamam. sevgi saygı ayrı bir şey, rahatlık ayrı.İyi anlaştığınız sessiz sakin biri bile olsa ben uzun süreli misafirliklere karşıyım. Ne kendim giderim ne evime isterim. Gerekirse ben yanına giderim ne bileyim 1 haftalığına ağırlarım senede en az 5-6 kere ama gelip aylarca kalmasını istemem.
maalesef tek seferde geliyor onu eşime teklif ettim ama uzak yoldan geliyor yaşlı kadın git gel yapması iyi olmaz dedi üstelemedim, kötü gelin namım çıkmasın diye:)2 ay tek seferde çok uzun bir süre bence. 2 şer hafta senede 2 kere gelse hem daha çok görüşmüş olurlar farklı zamanlarda hem de sizin gözünüze de çok gelmez.
Anladım ama çok özlüyordur, haklı da…eşimin kuaför salonu var bırakamıyor maalesef.
otobüsle 8 saat, uçakla gelmiyorAnladım ama çok özlüyordur, haklı da…
İşini ayarlanabilir.
En azından 3 ayda bir 3 gün görür.
Köy çok mu uzakta?
Hımmmotobüsle 8 saat, uçakla gelmiyor
Eski insanlar bu konularda daha açıklar. Hep birlikte yaşadıkları için alışmışlar. Herkes kaldırmak zorunda değil böyle durumları. Bence kayınvalidenizi de kırmadan yavaş yavaş bu durumu ayarlamalısınız. Mesela laf arasında ben hiç kalamam öyle 2-3 ay gibi diye sıkıştırın görüşünüzü. Bekli anlar.gerçekten kayınvalidemi de suçluyorum, insan biraz düşünür ya. şahsen ben o yaşta olsam asla bu kadar rahat bu kadar süre kalamam. sevgi saygı ayrı bir şey, rahatlık ayrı.
eşimle çok şükür sorunumuz yok güzel söylüyorsunuz ama insan maalesef yaşayınca öyle konuşamıyor.Bırakın kalsın gönlünü hoş tutun ne olacak ki? Hayır duasını almış olursunuz bundan güzeli mi var? Ben birileri gelsin de evimde ağırlayayım diye gurbette yol gözlüyorum. Allah hepimize ömür versin de şurda ne kadar yaşayacağı belli mi? Güzel düşünün eşiniz mutluysa siz de mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?