söylersem durum istediğim gibi olur ama kalp kırmak istemiyorum, ömür boyu söylenir sonra. keşke insanlar biraz düşünceli olsa.Eski insanlar bu konularda daha açıklar. Hep birlikte yaşadıkları için alışmışlar. Herkes kaldırmak zorunda değil böyle durumları. Bence kayınvalidenizi de kırmadan yavaş yavaş bu durumu ayarlamalısınız. Mesela laf arasında ben hiç kalamam öyle 2-3 ay gibi diye sıkıştırın görüşünüzü. Bekli anlar.
Uzakmış da bence normal ya sessiz sakin bir şeye karışmayan biriyse zaten yılda 1 kere geliyor . En fazla 3 4 sene gelsin yaşı büyük zaten sonra gelemez eşinizi biraz zaman geçirmek istemesine hak verin yaşı büyük vefat falan ederse eşiniz en azından annesiyle zamanında vakitte geçirmiş olur pişmanlık yaşamazotobüsle 8 saat, uçakla gelmiyor
böyle yorumlar görmek beni motive ediyor :)))Uzakmış da bence normal ya sessiz sakin bir şeye karışmayan biriyse zaten yılda 1 kere geliyor . En fazla 3 4 sene gelsin yaşı büyük zaten sonra gelemez eşinizi biraz zaman geçirmek istemesine hak verin yaşı büyük vefat falan ederse eşiniz en azından annesiyle zamanında vakitte geçirmiş olur pişmanlık yaşamaz
Motive edebildiysem ne mutlu banaböyle yorumlar görmek beni motive ediyor :)))
Bence de böyle 2 veya 3e bölmek mantıklı. 8 saat mesafede 3-4 haftalık misafirlik için hiç de fazla bir mesafe değil. 8 saat yol geldi diye aylarrrca kalmak şart olmasa gerek2 ay tek seferde çok uzun bir süre bence. 2 şer hafta senede 2 kere gelse hem daha çok görüşmüş olurlar farklı zamanlarda hem de sizin gözünüze de çok gelmez.
65 yaşında o yol 2 haftada bir çekilmez ki ama. Ben bile 2 saatlik yola git gel yaparken bunalıyorum yeri geliyo.2 ay tek seferde çok uzun bir süre bence. 2 şer hafta senede 2 kere gelse hem daha çok görüşmüş olurlar farklı zamanlarda hem de sizin gözünüze de çok gelmez.
melek de olsa kimseyi idare etmek mecburiyetinde değiliz bence tahammülsüzlük mü bilemedim. konfor bir miktar değil maalesef epeey bozuluyor. kendi annem de gelse 2 ay kalsa böyle hissederim. eşimle koltukta sarılarak uzanarak film izlemek bile bana günün yorgunluğunu attırıyor, iş hayatı temposu malum..Bu çağın bu kadar fazla kisisellesmis ve tahammülsuz oluşuna üzülüyorum.
Her neyse konuya gelirsek, dini inancım yok ama spiritüel şeyleri severim, yaşlılar evin bereketini arttirir derler.Ben de buna inanıyorum.
öte yandan elbette bir miktar konfor bozulur evde biri olduğunda
ama bu konfor bagimliligimiz(hepimiz için söylüyorum) uzun vadede gerçekten bize iyi mi geliyor kötü mü ?
Bence kötü
Yani babasını yıllardır görmüyor mu?eşimin kuaför salonu var bırakamıyor maalesef.
ben bunu tahammülsüzlük olarak adlandiriyorum maalesef ilişkilerin sürmesi için vericilik kavramı çok azaldı bence.melek de olsa kimseyi idare etmek mecburiyetinde değiliz bence tahammülsüzlük mü bilemedim. konfor bir miktar değil maalesef epeey bozuluyor. kendi annem de gelse 2 ay kalsa böyle hissederim. eşimle koltukta sarılarak uzanarak film izlemek bile bana günün yorgunluğunu attırıyor, iş hayatı temposu malum..
Valla insanlar nasıl rahat ediyor ben şaşıyorum. Benm kayinvalidemle aramızda araba ile 10dk var evini kocanı bırak gel bizde 6 ay kal desem uca uca gelir. Mecbur değilsiniz 2 ay çok 2 hafta yeterBüyük bir şehirde yaşasanız, köyde yaşayan (uzaklık anlaşılsın diye köy olarak belirttim) kayınvalideniz senede 1,5-2 ay sizde kalmaya gelse ne hissederdiniz? Kayınvalidenizle iyi anlaşıyorsunuz (kayınpeder köyde hayvan bakımı olduğundan dolayı gelmiyor) senede 1,5-2 ay sizinle yaşaması normal midir? Hiçbir şeye karışmayan 65 yaşında bir kadın. Ben anlayışsız bir insan mıyım? Eşimi bu konuda darlıyorum istemeden.. Kendi annemden bile rahatsız olan bir insanım elimde değil... Bu 2 ay dışında hiç görüşemiyoruz, eşim de bırak da 2 ay göreyim annem diyor haklı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?