Anlayışsız mıyım?

haklısınız..

yekten gelip 2 ay kalmak çok fazla daha sık gelip bir kaç gün kalması daha iyi olabilir aslında

Kendinizi doldurmayin. Bunu idare etmek gibi de gormeyin. Kadinin hicbir zarari yokmus, aksine yardim da ediyormus. Kaynanalik etse haklisiniz derdim. Ne guzel evde sohbet edersiniz, yemeginiz hazir olur. Zaten esiniz gec saatlere kadar calisiyordur, yani onunle evde bas basa vakit gecirme sansiniz da pek yok. Herkes odasina cekildiginde zaten bas basa kalirsiniz.

Ben kendi adıma günümüzün insanlara bireysellik tanıyan anlayışından memnunum. Kim olursa olsun uzun süren misafirlikler, kalabalıklar beni biraz bunaltıyor.

Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum. İki aylık misafirlik yerine siz bir kaç kez gitseniz daha iyi. Bu şekilde eşiniz babasını da görememiş oluyor, bunu önemsemiyor sanırım.

Sizin aileniz yakın mı? Siz kendi ailenizle bu kadar uzun süre geçirebiliyor musunuz peki?

Belki evinizin sizin alanınız olduğu için o alana başka kişilerin uzun süre girmesini istemiyorsunuz.
Bazı insanlar misafir sevmeyebilir.
Belki rahat edemiyor ve bu yüzden strese giriyorsunuz ama bunu onun yüzündene bağlıyorsunuz.
Belki de çekingenlik böyle yansıyor

Ailem 1 saatlik mesafede ayda yılda 1 gün gelir kalırlar kardeşlerim var, değişiklik olsun diye. Hiç 1 günden fazla kalan olmadı benim ailemden, demek istediğim tam da bu ben kendi ailemle bile rahat edemeyen bir insanım.

Aynen dediğiniz gibi, kişisel bir sorunum yok sadece bu stres beni öldürecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…