:Dün doktora gittim folik asit kullanıyordum.Onu kesti elevit vegyno feron verdi.Gynoferon sabahları aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce ya da mideni rahatsız ederse öğle yemeğinden 1 saat önce kullan dedi.Eleviti de tok karnına akşam almaya başladım ben.Kan hapları midede rahatsızlık yapabiliyormuş yanma felan rennie duo yazdırdım bide.Ama vitamin öle büyük ki direkt kilo aldıracakmış gibi korktum:)14. hafta yarım kilo felan aldım daha.
iyi yapıyorsun ama kansızlık için demir hapı gerekli. onun dışında calsiyum verdi bana doktor içmiyorum süt yoğurt yesem yeterBir poset dolusu ilacim var..baslarda eleviti iciyordum ama artik onuda icmiyorum.tahlillerim herseyim iyi ama onune gelen ilac yaziyo biktim artik hamilemiyim olumcul hastaligami yakalandim belli degil..ben bebegime zarar verir diye basim agridiginda tutuyorum kendimi minoset bile icmiyorum ama saati sorsam ilac yazicaklar artik.neyse cok sinirlendim:))
Kisacasi ben ilac kullanmiyorum
iyi yapıyorsun ama kansızlık için demir hapı gerekli. onun dışında calsiyum verdi bana doktor içmiyorum süt yoğurt yesem yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?