Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

bende ilk üç ay folibol du sanırım folik asit onu kullandım o bitince decavit verdi verdi doktor içinde tüm vitamin ve minareller varmış bir aydır onu içiyorum ginde birtane 17 haftalık hamileyim şuanda

ben bebeğe karar verdiğimizde folikplus ile açılışı yaptım 3 ay sonra korunmayı bıraktık hamile kaldım folikplus a devam ettim ilk 3 ay, sonrasında elevite başladım şimdi hem elevit hem gynofero die bi demir hapıyla beraber alıyorum artı bu hafta doktorum suda eriyen calsiyum ilacına da başlattı ömrümüz vitaminle geçiyor valla

merhabalar bişey sormak istiyorum bende şuan gyno ferro sanol demir hapı be elevit kullanıyorum bunları kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyor acaba

Dün doktora gittim folik asit kullanıyordum.Onu kesti elevit vegyno feron verdi.Gynoferon sabahları aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce ya da mideni rahatsız ederse öğle yemeğinden 1 saat önce kullan dedi.Eleviti de tok karnına akşam almaya başladım ben.Kan hapları midede rahatsızlık yapabiliyormuş yanma felan rennie duo yazdırdım bide.Ama vitamin öle büyük ki direkt kilo aldıracakmış gibi korktum:)14. hafta yarım kilo felan aldım daha.

:
aynı oldu benimde bende hepsi kötü etki yarattı hepsini bıraktım

en başta sadece folik asit kullandım, onu da kutuyu bitir dedi dr umuz o nedenle. sonrasında elevite başladım hala devam ediyorum. ferramat kullanıyorum demir için. bir de magnezyum alıyorum. elevite emzirirken de devam ediliyormuş. tabi doğumdan sonra çocuk doktoruma sorup devam edeceğim.

ben ağrılarım olduğu için" minoset" kullanıyorum
birde" ferrevit "bütün vitamin ve minareller mevcut içinde
osteopeni var dedim drtora acaba ferrevit yeterlimidir

valla ben hiç vitamin falan kullanmıyorum bi tane kan hapım var ferro bilmem ne onun dışında kraplarım başladığı için calsiyum ve magnezyum alıyorum suda eriyenlerden başka birşey vermedi doktor ama bakalım şeker yüklemesine gidecez o zaman değişecek mi

Bir poset dolusu ilacim var..baslarda eleviti iciyordum ama artik onuda icmiyorum.tahlillerim herseyim iyi ama onune gelen ilac yaziyo biktim artik hamilemiyim olumcul hastaligami yakalandim belli degil..ben bebegime zarar verir diye basim agridiginda tutuyorum kendimi minoset bile icmiyorum ama saati sorsam ilac yazicaklar artik.neyse cok sinirlendim:))
Kisacasi ben ilac kullanmiyorum

iyi yapıyorsun ama kansızlık için demir hapı gerekli. onun dışında calsiyum verdi bana doktor içmiyorum süt yoğurt yesem yeter

iyi yapıyorsun ama kansızlık için demir hapı gerekli. onun dışında calsiyum verdi bana doktor içmiyorum süt yoğurt yesem yeter

Hic icimden gelmiyo valla..aynen bende sut yogurt herseyi yiyip iciyorum.dogal yollarla aliyoruz zaten vitamini demiri

ben de sadece günde 1 adet elevit içiyorum başka ilaç vermedi henüz bide vejeteryan olduğum için hergün 1 tane ceviz ye dedi bana

ben hiç birşey kullanmıyorum. en başta folik asit kullandım. sonrasında 2 doktora gittim.ikisi de birşey vermedi. haaa belki ihtiyacın yoktur diye düşüneceksinz ama sanmıyorum. bulantılı ve kusmalı bir hamilelik geçiriyorum. yine de vermediler. gerçi hiiiççç sevmem ilacı...

19haftalık hamileyim.şu anda günde 1 elevit günde 2 kere de anti marka bir balık yağı hapı önerdi doktorum.onu kullanıyorum.anti marka balıkyağının kapsülü sadece balık kıkırdağından oluşuyormuş katkısızmış ve içindeki yağ asitleri oranları daha fazlaymış dedi doktorum.

bende 4.aydan itibaren elevit kullanmaya başlasım şimdi 5.ayımdayım dr.kan ilacı olarak ferrum fort verdi normalde günde 2 tane alınması gerekiyormuş ama bnm çok fazla ihtiyacım olmadığı için dr 2 günde 1 tene al dedi ben hafta 2 alıyorum :) kilo yapar die korkuyorum zaten acayip iştah açıyor gibime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…