Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

Ben 22 haftalık hamişim
decavit sabahları tok karnıma 1 tane
ferrum ford sabahları aç karnıma 1 tane
omega 3 ismini hatırlayamadım sabahları aç tok farketmiyor 1 tane
bebe aspirini kulanıyorum (plesentada centik var iki tane kan akımını düzeltmek için kullanıyorum)

Selam kızlar bende 6haftalik hamileyimmmmm doktorum ilk öğrendiğim gün decavit verdi her gün öğlen tok karnına iciyorum ama kilo yapacak diye çekiniyorum hiç aksatmadan iciyorum daha önce kullananların acaba kilo problemi oldu mu?

ben elevit günde 1 adet,devit 3 oral damla günde 9 damla,magnesıum diasporal günde 1 adet kramplarım için verdi kan hapı kullanmıyorum doktor gerek görmedi....

kızlar merhaba ben 9+3 haftalık hamileyim.idrar yollarımda enfeksiyon çıktı.doktor amoklavin 1000 mg verdi.prospektüsünde zorunlu kalmadıkça ilk 3 ayında kullanmayınız yazıyor.aranızda kullanan var mı ? korkuyorum bu benim 2.gebeliğim ilk bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim şimdide tedavi olurken zarar vermek istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

ben Folbiiol tok karnına bir tane progestan günde üç tane tok karnına işkence gibi bir şey her seferinde kusmamak için çaba gösteriyorum

merhaba ben de yeni hamileyim dün öğrendim.daha önceden bi bebeğim karnımda öldü o yüzden ecopirin folidoce ve progestan kullanıyorum.dua edin kızlar bu bebeğimide kaybetmeyeyim

merhaba ben de yeni hamileyim dün öğrendim.daha önceden bi bebeğim karnımda öldü o yüzden ecopirin folidoce ve progestan kullanıyorum.dua edin kızlar bu bebeğimide kaybetmeyeyim

Rabbim hayırlısıyla yavrularımızı salıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

benim doktorum da şimdilik folik asit yeterli dedi ama benim içim rahat değil elevite ne zaman başlıcamızı merak ediyorum?:18:

12. haftadayım sadece folik asit kullanıyorum. doktorum, kan değerlerim iyi o yüzden belki de henüz başka ilaç vermedi.

Vitamin ve demir haplarına 3.ay dolduktan sonra başlıyoruz,endişe etmeyin,bol bol içecek ve kiloları alacaksınız :)
Lodostan mıdır bilinmez 2 gündür başağrısı inanılmaz şiddetliydi bende de.Kaç aydır ilk kez mevburiyetten minoset kullandım ve işe yaradı.Ağrı sızı durumlarında 3 ayı doldurmuşsanız paresetemol içeren bu tarz ilaçları alabiliyorsunuz.
Ayrıca doktorunuza da danışarak balıkyağı tabletleri de kullanabilirsiniz 5-6 aydan sonra.Bebişe kilo olarak faydası çok çünkü.Mide yanması sorunu yaşadığınızda Reniee Duo mükemel kesinlikle zararsız bir şurup.Kış hamileleri ağır nezle grip olduklarında da endişe etmesinler bize uygun antibiyotikler bile var.Tabi en iyisi ihtiyaç duymamak ama kar-zarar oranı düşünülmeli.
Sağlıklı günler :)

allah yardımcın olsun canım sag salım kucagına almayı nasıp etsın saglıklı hayırlı evlat olsun

Mrb.Ben de 18+6 günlük hamileyim.Günde 2 kez progestan içiyorum ve haftada 1 kez iğnesini vuruluyorum.Ama bikaç gündür göğüslerimde değişiklik var.Portakal kabuğu görünümünde,ağrıyor ve ateş gibi yanıyo.Bunlar ilaçların yan etkisi olabilir mi?Yoksa başka bi nedeni mi var?Yaşayan varsa cevap yazabilir mi lütfen? hepinize hayırlı günlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…