Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

16.haftada devit-3 damla kullanmaya başladım.aranızda kullanan var mı merak ettim.prospektüsü ve nette okuduklarım hoşuma gitmedi

hayırlı doğumlari devit3 neden verdi ki sordun mu? biz onu kızım yeni doğunca ona kullanmıştık, genelde bebekler kullanıyor diye biliyorum:44:

hayırlı doğumlari devit3 neden verdi ki sordun mu? biz onu kızım yeni doğunca ona kullanmıştık, genelde bebekler kullanıyor diye biliyorum:44:

Sanırım vejetaryen olduğum için verdi.kırmızı-beyaz et ve balık tüketmiyorum.süt-süt ürünleri ve yumurtayla gidermeye çalışıyorum eksikliklerimi.bu damladan öncede decavit kullanıyordum.

16.haftada devit-3 damla kullanmaya başladım.aranızda kullanan var mı merak ettim.prospektüsü ve nette okuduklarım hoşuma gitmedi

kadın doğum doktorum elevit, maltofer(demir ve folik asit), marincap(balık yağı) ve magnorm(magnezyum) verdi, onları kullanıyordum. en son ilaç yazdırmaya aile hekimine çıkınca o da devit-3 damlayıda yazayım dedi ve yazdı. sağlık bakanlığı hamilelerin doğumdan önce 6ay ve doğumdan sonra 6ay bu ilacı kullanmasını öneriyormuş ve aile hekimlerinden yazmalarını istemişler, yani benim aile hekimim öyle dedi. bende kullanmaya başlamadan kadın doğum doktoruma sordum, o da kullanabilirsin dedi. yeni başladım devit-3'e ama yağ gibi birşey, pek hoşlanmadım:)

Çok yağlı evet,mecburiyetten kullanıyorum

arkadaşlar bana henüz doktorum ilaç vermedi siz kaçıncı aylarda başladınız acaba bu vitaminlere bana bulantım var dedim ona bile bişey vermedi,,haftaya kalp atışlarını dinlicekmişiz ondan sonra verirmi acaba ya cok sabırsızlanıyorum bende.

meraba hamişler ben gebelik planlıyorum ama doktorum bana devit3 ve b12 verdi acaba kullansam sakıncası olur mu .:)

ben bebek düşünüyorum diye gittiğimde hemen folik asite başlattı, bebekten önce günde yarım içiyorum. hamile olunca günde 1 taneye çıkardı, ilk 3ay sadece folik asit, 3.aydan sonra onu bırakıp vitaminlere demire felan geçti.

meraba hamişler ben gebelik planlıyorum ama doktorum bana devit3 ve b12 verdi acaba kullansam sakıncası olur mu .:)

B12değerin düşük mü çıkmıştı ya da vejetaryen misin? Dr.un önerdiyse kullan bence.hamilelik planlıyorum diyosun bunlara folik asiti de ekle ,kullanmaya başla şimdiden.ben hamileliğin başından beri b12 ve decavit kullanıyorum. Geçen hafta drum decaviti bıraktırıp devit3 ebaşlattı.

Kullandığım diğer ilaçlara ek olarak dün Endol ve ampisina kullanmaya başladım.amniyosentez nedeniyle 3gün boyunca kullanıcım bu iki ilacı.

hamıle kalmadan once folıbola baslasdım hamıelelıgım 5. haftasından berıdırde folıbolu ıcmeye devam edıyorum 8. haftada ek olarak decavıt verdı kan degerlerın vs. hersey normal oldugu ıcın kan ılacı demır ılacı almıyoru ılerleyen zamanda bacak kramplarına karsı falanda magnezyum verıyıor dr

kızlr bnm ilk doktorm bana previt positive ilacını verdi daha sonra baska doktora gıdıorm oda bana kan hapıyla vitmn hapı verdi elevit ama ıkısıde yan etki yaptı ishl oldm sımdıde bıraktm kullanmıyorm

kızlar ben de bebe aspirini ve folibol kullanıyorum hamileliğinde aspirin kullananlar varmı sorun yaşayanlar varmı bu ilaçta çok tedirginimm...

Slm kızlar sizlere bişey sormak istiyorum ben 5 haftalık hamileyim doktor bana follibol verdi bunu daha önce kullanan varmı acaba ? Ne işe yarar bu ilaç kullanmak şartmıdır pek ilaç kullnmayı seven biri değilim de merak ediyorum bir yan etkisi falan varmıdır diye

hayırlı olsun canım, folbiol bir folikasit ilacı, gebeliğin ilk aylarında hatta geelik öncesinde kullanılıyo. ben de kullandım bebek için faydalı yani

elevit, magnorm (kramplar için), calciday, gyno ferro sanol ( kan değerlerim normal olduğu için arada içiyorum).

sanırım b12 kullananlar var banada doktorum decavit ilave benexol ekledi sanırım bir zararı yoktur?

merhaba arkadasım bu ılacları ıcmenı doktorunmu tavsıye ettı senın degerlerıne goremı alınıyor yoksa ılla alınması gereklımı yanı ben 22 ,haftadayım ve folıdoce harıcınde hıc bır ılac kullanmıyorum ve doktorum hıc bır tavsıyede bulunmuyor kan degerlerımede bakılmadı sen kacıncı haftada basladın bunları kullanmya ardımcı olursan sevınırım endıselıyım cunku.(((

canım folidoce folik asit sanırım. genelde folik asiti 3.ayın sonunda bıraktırıyor doktorlar ve vitaminlere, demire vs vucudun gereksinimi olduğu ilaçlara geçiyorlar. sende doktoruna bir sor bunu. birsürü kullanılan ilaç var ama hepsi doktor tavsiyesiyle kullanılıyor. en kısa zamanda doktoruna sor bence...

merhaba arkadaşlar hamile kaldığım günden itibaren multibionta kullanıyorum.Diğer ilaçlar folbiol ya da bemiks c kbızlığı arttırdı bende Multibionta da probiotic mutlivitamin sayesinde bu sorun ortadan kalktı. 12 haftayı doldurduktan sonra doktorum osteocare verdi.an değerlerimin ii olduğunu söledi ve kan hapı vermedi.
Multibionta günde 2 tane kullanıyorum.Osteocare şuan 1 tane ilerleyen zamanlarda 2 ye çıkcak bacak kasılmalarına ii geldğini okudun nette bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…