16.haftada devit-3 damla kullanmaya başladım.aranızda kullanan var mı merak ettim.prospektüsü ve nette okuduklarım hoşuma gitmedi
hayırlı doğumlari devit3 neden verdi ki sordun mu? biz onu kızım yeni doğunca ona kullanmıştık, genelde bebekler kullanıyor diye biliyorum:44:
16.haftada devit-3 damla kullanmaya başladım.aranızda kullanan var mı merak ettim.prospektüsü ve nette okuduklarım hoşuma gitmedi
kadın doğum doktorum elevit, maltofer(demir ve folik asit), marincap(balık yağı) ve magnorm(magnezyum) verdi, onları kullanıyordum. en son ilaç yazdırmaya aile hekimine çıkınca o da devit-3 damlayıda yazayım dedi ve yazdı. sağlık bakanlığı hamilelerin doğumdan önce 6ay ve doğumdan sonra 6ay bu ilacı kullanmasını öneriyormuş ve aile hekimlerinden yazmalarını istemişler, yani benim aile hekimim öyle dedi. bende kullanmaya başlamadan kadın doğum doktoruma sordum, o da kullanabilirsin dedi. yeni başladım devit-3'e ama yağ gibi birşey, pek hoşlanmadım:)
arkadaşlar bana henüz doktorum ilaç vermedi siz kaçıncı aylarda başladınız acaba bu vitaminlere bana bulantım var dedim ona bile bişey vermedi,,haftaya kalp atışlarını dinlicekmişiz ondan sonra verirmi acaba ya cok sabırsızlanıyorum bende.
meraba hamişler ben gebelik planlıyorum ama doktorum bana devit3 ve b12 verdi acaba kullansam sakıncası olur mu .:)
Slm kızlar sizlere bişey sormak istiyorum ben 5 haftalık hamileyim doktor bana follibol verdi bunu daha önce kullanan varmı acaba ? Ne işe yarar bu ilaç kullanmak şartmıdır pek ilaç kullnmayı seven biri değilim de merak ediyorum bir yan etkisi falan varmıdır diye
arkadaşlar kullandığımız ilaçları, miktarlarını,isimlerini paylaşalım, karşılaştıralım ne dersiniz?ben ocean balık yağı hapı günde 1 tane,ferramat demir hapı günde 2 tane ve bir de megadeyn vitamin hapı günde 1 tane kullanıyorum.siz neler kullanıyorsunuz?:CüvCüv:
merhaba arkadasım bu ılacları ıcmenı doktorunmu tavsıye ettı senın degerlerıne goremı alınıyor yoksa ılla alınması gereklımı yanı ben 22 ,haftadayım ve folıdoce harıcınde hıc bır ılac kullanmıyorum ve doktorum hıc bır tavsıyede bulunmuyor kan degerlerımede bakılmadı sen kacıncı haftada basladın bunları kullanmya ardımcı olursan sevınırım endıselıyım cunku.(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?