Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

ben de sadece folik asit kullanıyorum.Doktor başka bir ilaç söylemedi. Ayrıca şunu ye bunu yeme gibi tavsiyelerde de hiç bulunmuyor. 9. haftadayım ama biraz daha ilgi alaka bekliyorum ama yok. Sizlerin doktorları nasıl?

ilk 3 ay gunde 1 tane folibol , sonraki 1 ay gunde 1 tane elevit, simdi de gunde 1 tane ferrum sanol duodenal kullaniyorum....

ben de sadece folik asit kullanıyorum.Doktor başka bir ilaç söylemedi. Ayrıca şunu ye bunu yeme gibi tavsiyelerde de hiç bulunmuyor. 9. haftadayım ama biraz daha ilgi alaka bekliyorum ama yok. Sizlerin doktorları nasıl?

bn medicalpark fatih şule hanıma gidiyorum .çok tatlı ve ilgili bir dr. bn de 1 elevit,progestan 2 kez,kalsiyum 2 kez ve gynoferon kan ilacı 1 tane kullanıyorum

bu gün 2'li test için doktora gittim herhangi olumsuz birşey dememesine rağmen progynex 50mg(10günde1) iğne, coraspin verdi. bunlar düşük tehlikesi ve kanamalarda veriliyormuş ama benim hiçbir rahatsızlığım yok neden verdiğini anlamış değilim acaba önlem mi ((( moralim o kadar bozukki anlatamam (

bi bilgisi olan yok mu?

merhaba anneler ve anne adayları.. öncelikle bende bir anneyim ve ikinci hamileligimi yasıyorum çok güzel bir duygu insallah saglıklı bir sekilde kucagımıza alırız meleklerimizi. Hamileligimin 14. cü haftasındayım şu an kullandıgım ilaçlar (ferplex fol ve elevıt) mide bulantısıdan bunları dogru düzgün kullanamıyorum ama bebegim icin mecburum. Herkese selamlarr

slm kızlar ne çok ilaç alıyorsunuz benim doktorum hala folik asite devam diyor 2 hafta sonra demir ve vitamine başlıcam ilginç vallahi......

bencede katılıyorum sana çok fazla ilaç kullanıyorlar .ben hiçbir ilaç kullanmıyordum yeni maltofer e başladım.kansızlık olduğu için

Bende 11. haftaya kadar sadece günde 1 tane folbiol aldım şu anda günde 1 tane elevit alıyorum. Fazla ilaçtan yana değilim, neyseki doktorumda benim gibi :)

ilk üç ay folik asit kullandım.sonra doktor ilaca gerek yok tavsiye etmiyorum dedi bişey vermedi.20.haftada başka bir doktora başka bir şehre geldim.doğumdan sonra 3ay da devam edecek şekilde ilaca başlattı. günde bir kere gyno ferro sanol(demir+folik asit+vitamin b12) ve elevit(multi vitamin) kullanıyorum.kan için hap vermediler şimdilik...

ben halen folbiol folik asit kullanıyorum 4 gün öncede coraspin'e başlattı dr bebeğimde damar direnci varmış korkulucak bişey değil gebeliklerde görülebilen bi durum dedi.Doğumdan 1 önceki ay bırakmak üzere bide asprine başladım yani aranızda böyle bişey başına gelen varsa paylaşırsa sevinirim endişeleniyorum çünkü

mmmm doktorum testlerimde problem olmadığı için sadece elevit verdi ve günde muhakkak bi yumurta sarısı ve 1 barda günlük süt tüket dedi.Okadar çok ilaç ismi geçmiş ki aklım karıştı ama sanırım ihtiyaca göre vermiştir doktorlar:26:

Folik asit, multivitamini ilk doktor muayenesinden sonra hemen yazdı doktorum.
Geçen hafta da demir ve c vitamini ekledi, bir de kan sulandırıcı...

16.haftada devit-3 damla kullanmaya başladım.aranızda kullanan var mı merak ettim.prospektüsü ve nette okuduklarım hoşuma gitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…