arkadaşlar kullandığımız ilaçları, miktarlarını,isimlerini paylaşalım, karşılaştıralım ne dersiniz?ben ocean balık yağı hapı günde 1 tane,ferramat demir hapı günde 2 tane ve bir de megadeyn vitamin hapı günde 1 tane kullanıyorum.siz neler kullanıyorsunuz?:CüvCüv:
slm kıslar bende 14 hafta foıkasıt olarak folbıol ıctım suan dktrum bana maltofer verdı sadece bunun ne oldugun bılen ve kullanan varsa yazabılırmı lutfen
arkadaşlar erken doğum riski olup ilaç kullananlar varmı?ben 24 haftalık hamileyim erken doğum riskim var ve günde toplam 12 adet ilaç kullanıyorum
slm hamişler bugun saglık ocagına gıttım bana dvit3 verdı sızce bunu kullanmalımıyım hamılelık donemınde bunu kullanan varmı cvp yazabılırmı ?
ben kullanmıştım canım, şimdide bebeğim kullanıyor, kullan sende. sağlık bakanlığı istiyormuş bütün hamileler bu ilacı kullansın diye, o yüzden aile hekimleri mutlaka veriyor bu ilacı. hatta doğumdan sonra bebek 15günlükken ona da kullanmaya başlıyorsun. kendim kullanırken eczaneden alıyordum ama bebek için sağlık ocağından ücretsiz verdiler ilacı kullanın mutlaka diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?