Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

17. Haftam
Clexane 0.4 kan sulandırıcı iğne
Coraspirin kan sulandırıcı hap
Elevit
Maltofer
Progestan
 
bugün itibari ile 7 haftalık hamileyim. şimdiye kadar 3 doktora gittim.
1. doktor decavit ve balık yağı hapı verdi
2. doktor decavit ağır gelir sadece folik asit almalısın dedi.
3.doktor "herşey 10 numara dedi" sadece folik kullanıyordum.

gene döndüm dolaştım bugün ilk doktoruma gittim. bu ilaç karmaşası nedir dedim. decavit çok önemli bir ilaç, içinde folik de var, kesinlikle almalısın dedi. marincap ı aksatma sakın, son konferanslarda bunlar öneriliyor dedi.


tekrar başladım decavite:) hakkımızda hayırlısı, doktora güvenmek lazım.
 
ilk zamanlar folik asit kullandım
12 haftalıkken de elevit ve ferplex fol verdi doktor uzun bir süre de devam edecekmişim
 
Merhaba Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 8 yaşında bir oğlum var 11 hafta 2 günlük hamileyim. Bugün tansiyonum çok düşük ve sağ kasığım yan tarafımda bir ağrı var bacağıma vuruyor ağrı aranızda böyle bir ağrı yaşayan varmı düşük olabilme olasılığı varmı bana yardımcı olabilirmisiniz.
 
Ben hamile kalmadan 3 ay önce folik asid folbiol kullanmaya basladim.12.haftaya kadar.sonra doktorum elevit gereksiz kilo yapar dedi demir hapi kullaniyorumm suan dewam.
 
ben hamileliğimin başında sadece folbiol kullandım.. şimdide Santafer kan hapı ve Elevit kullanıyorum.. doktorum çok fazla ilaç kullanılması taraftarı değil, bende onun gibi düşünüyorum..
 
Hamileliğimin ilk 3 ayında folik asit 7. Haftada elevite başladım. 4. Ayımda da magvital magnezyum içmeye başladım kasılmaların olduğu için şuan 24. Haftam bitti doktorum demir hapı verdi gynferon demir hapı onuda yarın alıp içmeye başlıcam .
 
ferplex fol- 1 flakon
elevit -öğlen tok.
henüz 12. haftamdayım.yeni başladım zaten.balık yağı neden kullanıyorsunuz.ben balık yiyebilen biriyim.ozaman kullanmama gerek yok sanırım değil mi
 
6. haftadayım.
folic plus günde 3
elevit günde 1
bulantı için dramamine günde 2 kullanıyorum.
elevite genelde 12. haftada başlanmış benim neden bu kadar erken acaba
 
6. haftadayım.
folic plus günde 3
elevit günde 1
bulantı için dramamine günde 2 kullanıyorum.
elevite genelde 12. haftada başlanmış benim neden bu kadar erken acaba

Ben 7. Haftadan başladım elevite ve hala içiyorum. Ben ilk ay neredeyse hiç birşey yiyemedim yemediğim halda kusuyordum. Çok faydasını gördüm. Demir eksikliğim bile ilaç sayesinde düzeldi.
 
Ben 7. Haftadan başladım elevite ve hala içiyorum. Ben ilk ay neredeyse hiç birşey yiyemedim yemediğim halda kusuyordum. Çok faydasını gördüm. Demir eksikliğim bile ilaç sayesinde düzeldi.

şu an kaç haftalık sizin bebiş? benim de çok bulantım var kusmuyorum ama hiç birşey yiyemiyorum doktor onun için yazdı galiba. kullanmaya başlayalı 3-4 gün oldu az da olsa yemeye başladım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…