Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

Hamile bayanlar yardiminiza ihtiyacim var. Sat 24 aralik ve kasiklarimda belomde agrilar sancilar var sizce kan testinde cikar mi

ferro sanol demir Ilacını B'nde içemiyrum miğde bulantısı yapıyo içemiyrum maalesef

ferro sanol demir Ilacını B'nde içemiyrum miğde bulantısı yapıyo içemiyrum maalesef
Benim hala kusmalarim bitmedigi icin doktorum demir ilaci olarak SOLGAR in demirini kullanmami istedi bulanti yapmiyormus ve gece yatmadan içiyorum bulanti yapmiyor bilgin olsun

Allah yardımcın olsun kusmaların inş 9 ay sürmez sende rahata kAvuşursun tşk ederim doktoruma bi dAnışm

Arkadaşlar doktor bana decavit vermişti ama bitti.haftaya gidicem.alıp devam edim mi eğer içenler varsa yoksa 1kerelik verilen bişey mi..

Arkadaşım bence doktorunu ara derim B'nde kullanıyorum onu bnmde biticek ama bnm doktor ayarlıyo gideceğim gnle ilacı bnce değiştirir diye düşünyrum

valla ben yarın 20. haftaya giriyorum, foliki bırakalı çok oldu zaten ama hiçbir ilaç verilmedi, üniversite hastanesine gidiyorum ayrıca :)

Merhaba, Ben hamile kalmadan once gunde bir tane folbidol kullanıyordum. Hamile kaldıktan sonra doktor yarıma dusurdu. Hatta bulantı hapı olan premesis ictigim gunlerde folbiol alma dedi. Siz ilk 3 ayınızda gunde kac mg alıyordunuz?

Merhaba
18 haftalik hamileyim
Bende vitamin olarak decavit kullaniyorum bittigi zaman aile hekimime gidip ondan aliyorum kan hapini sabah ac karnina aliyorum (ferrum fort)
Bir de doktorum magronm diye magnezyum ilaci verdi
Magnezyum kullanan var mi aranizda?

Kızlar hamileliğinde hiç prednol kullanan var mı? Doktorum başlamamı söyledi internetten araştırdım kortizon olduğu için kullanılmamalıymış,yarık dudak ,gelişim geriliği vs bir Sürü yan etkisi varbebeğe,dün ilk defa içtim ,napıcam bilmiyorum

Dün gittim kanım normal ama oligoferfol verdi.hem kan hem folik asitmiş...içen var mı...decavite devam

Kızlar hepinizi tebrik ederim ben de 5haftalik hamileyim 3 ay önce düşük yaptım o yüzden suan progestan coraspin ve folbiol kullanıyorum ama bana decavit falan vermedi Dr. Sorun olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…