- 22 Ocak 2015
- 64
- 8
- 18
- 31
Ben 5 haftalikken vermisti decavit 5. Ayim bitiyo bu hafta devam ediyorum decaviteKızlar hepinizi tebrik ederim ben de 5haftalik hamileyim 3 ay önce düşük yaptım o yüzden suan progestan coraspin ve folbiol kullanıyorum ama bana decavit falan vermedi Dr. Sorun olur mu acaba
Elevit te domuz katkısı var.. Ben 7 aylık oldum hala decavit kullanıyorumSoktor bana da 5 haftalikken gittigimde decavit vermisti, 7 haftalikken de devam etmemi soyledi ama 6 hafta sonra gel dedi. Bu sureye dek kullanmam mi gerekir acaba? Bir de eczanede decavit yerine muadili diyerek elevit verdiler
Hic bilmiyordum ben, inanamiyorum dogrusu, neden boyle seyler yaptiklarina akil erdiremiyorumElevit te domuz katkısı var.. Ben 7 aylık oldum hala decavit kullanıyorum
ilaç olarak ilk o üretilmiş kötü niyetle yaptıklarını sanmiyorum geri götürüp diğer ilacı isteyebilirsinizHic bilmiyordum ben, inanamiyorum dogrusu, neden boyle seyler yaptiklarina akil erdiremiyorum
Tesekkur ederim, yeniden decavit isimli ilaci aldim. Elevitin iceriginde Domuz katkisi bulundugu aciklanmis ama peospektuste olmayisi pek iyi niyetli gelmedi. Ama uyariniz sayesinde erken bir vakitte haberim olsu, tekrar tesekkur ederim..ilaç olarak ilk o üretilmiş kötü niyetle yaptıklarını sanmiyorum geri götürüp diğer ilacı isteyebilirsiniz
Rica ederimm sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallahTesekkur ederim, yeniden decavit isimli ilaci aldim. Elevitin iceriginde Domuz katkisi bulundugu aciklanmis ama peospektuste olmayisi pek iyi niyetli gelmedi. Ama uyariniz sayesinde erken bir vakitte haberim olsu, tekrar tesekkur ederim..
Elevitin iceriginde domuz katkisi oldugu soylendi bana da burada, ben de onu kullaniyordum. Eger mumkunse bir baskasina devam edebilirsinizBende 14+5 haftalık hamileyim.
Folik asitim bitmemişti, doktorum bitene kadar kullanmaya devam et dedi, doğru mudur bilmiyorum. Bazı yerlerde 12-13 haftalardan sonra folik asiti bırakın yazıyorBalık yağı olarak Ocean Plus kullanıyorum ve bir de multivitamin olan Elevit kullanıyorum. Baş ağrısı filan durumu için de parol önerdi doktorum.
Ben şuan 5 haftalık hamileyim daha kadın doğum uzmanına gitmedim haftaya gideceğim kalp atışlarını net duymak için ama bana sağlık ocağı Decavit pronatal diye bi hap verdi günde 1 tane aç veya tok fark etmez midenin rahat olduğu zaman iç dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?