Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

Sebebi açıklanamayan bir ölü doğumum var. Şimdi şükürler olsun yeniden hamileyim. Dr um benexol, folbiol ve decavit kullanmamı söyledi. Ayrıca kan sulandırıcı iğne de vuruluyorum. İnşallah bu defa sağlıkla kucağıma alırım...

5.haftamda öğrendik hamile olduğumu, o günden itibaren folik asit (folidoce) kullanmaya başladım. Yanlış hatırlamıyorsam 17.haftaya kadar onu kullandım sadece, sonrasında onu bırakıp iMom omega ya başladım. İçeriğinde omega, vitaminler, demir, folik asit, kalsiyum, magnezyum...hepsi var. Hamilelere özel üretim, öyle kötü bi kokusu ve tadı da yok, yutması oldukça kolay kapsüllerden.

Soktor bana da 5 haftalikken gittigimde decavit vermisti, 7 haftalikken de devam etmemi soyledi ama 6 hafta sonra gel dedi. Bu sureye dek kullanmam mi gerekir acaba? Bir de eczanede decavit yerine muadili diyerek elevit verdiler

Soktor bana da 5 haftalikken gittigimde decavit vermisti, 7 haftalikken de devam etmemi soyledi ama 6 hafta sonra gel dedi. Bu sureye dek kullanmam mi gerekir acaba? Bir de eczanede decavit yerine muadili diyerek elevit verdiler
Elevit te domuz katkısı var.. Ben 7 aylık oldum hala decavit kullanıyorum

Vinelac maltofer ve coraspirin kullanıyorum ha birde midem çok kötü bunları on gündür falan içemiyorum ne zaman geçecek bu mide bulantıları

ilaç olarak ilk o üretilmiş kötü niyetle yaptıklarını sanmiyorum geri götürüp diğer ilacı isteyebilirsiniz
Tesekkur ederim, yeniden decavit isimli ilaci aldim. Elevitin iceriginde Domuz katkisi bulundugu aciklanmis ama peospektuste olmayisi pek iyi niyetli gelmedi. Ama uyariniz sayesinde erken bir vakitte haberim olsu, tekrar tesekkur ederim..

Tesekkur ederim, yeniden decavit isimli ilaci aldim. Elevitin iceriginde Domuz katkisi bulundugu aciklanmis ama peospektuste olmayisi pek iyi niyetli gelmedi. Ama uyariniz sayesinde erken bir vakitte haberim olsu, tekrar tesekkur ederim..
Rica ederimm sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah

Bu gece idrar yolu enfeksiyonum icin monurol icicem 2 aylik hamileyim; hergun ise eutrox tiroid hapimi ve folicdose marka folik asitimi iciorum...

Bende 14+5 haftalık hamileyim.
Folik asitim bitmemişti, doktorum bitene kadar kullanmaya devam et dedi, doğru mudur bilmiyorum. Bazı yerlerde 12-13 haftalardan sonra folik asiti bırakın yazıyor Balık yağı olarak Ocean Plus kullanıyorum ve bir de multivitamin olan Elevit kullanıyorum. Baş ağrısı filan durumu için de parol önerdi doktorum.

Elevitin iceriginde domuz katkisi oldugu soylendi bana da burada, ben de onu kullaniyordum. Eger mumkunse bir baskasina devam edebilirsiniz

Bende gunde bir folik asit yine gunde bir gyneform diye icinde 10 ayri vitamin bulunan bi ilac bide bulantilar icin sabah ogle aksam bi ilac aliyorum

decavit,ocean plus,kalsiyum takviyesi, ferro sanol duedonal (demir hapı). Bu ilaçları hergün kullanmıyorum dönüşümlü olarak içiyorum. Fakat demir hapı aşırı kusma yaptı ben de nasıl kullanıcam bilmiyorum

Ben şuan 5 haftalık hamileyim daha kadın doğum uzmanına gitmedim haftaya gideceğim kalp atışlarını net duymak için ama bana sağlık ocağı Decavit pronatal diye bi hap verdi günde 1 tane aç veya tok fark etmez midenin rahat olduğu zaman iç dedi

ilk 3 ay sadece folik asit ve mide bulantısı için ilac kullanıyorsun.bebeğin iç organları gelistiği için mide bulantısı için bile doktor ilac vermek istemiyor mecbur kalmadıkca,kadın doğuma gitmeden kullanma bence...

24.haftadayim decavit , gynoferon ve balikyagi hapi kullaniyorum hepsini gunde 1 kez.

Günaydin hanımlar.Ben sabahları aç karna ferrum fort kullaniyorum öğle yemeginden sonrada elevit kullanıyorum doktorum bana balik yagi ve magvital yazdi ama kullanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…