bugün kadın uzmanına gideceğim kalp atışlarını duymak için ve keseyi görmek içinilk 3 ay sadece folik asit ve mide bulantısı için ilac kullanıyorsun.bebeğin iç organları gelistiği için mide bulantısı için bile doktor ilac vermek istemiyor mecbur kalmadıkca,kadın doğuma gitmeden kullanma bence...
Omega 3 banada verdide daha alamadım hiç balık yiyemiyorum acaba ondanmı takviye yaptıkiimom omega diye bi hap verdi banada. daha önceden de folbiolu kullanmıstım
Omega 3 banada verdide daha alamadım hiç balık yiyemiyorum acaba ondanmı takviye yaptıki
Balik yemiyorsan omega sart bende zorla olsa bile yiyorum haftada 2 defa. Birini dogal balikcidan alip evde yapiyoruz digerini ton balik olarak yiyorum. Bazende esimle balik yemeye gidiyoruz ama tabi o sekilde daha masrafli :)Selam arkadaşlar bende gebeliğimin 13. Haftasındayım ikili tara testi yaptırmaya gittiğimde dr elevite başladı 3 gündür içiyorum folik asitede devam zararı yok dedi kan değerlerim iyi çıktı başka bişey vermedi omega 3 önerdi bide hiç balık yiyemiyorum kullanan varmı?
Ben 17.haftadayım calsiyum, magnezyum, kan hapı , coraspin kullanıyorum. decavit ve folik asiti ilk 3 ay kullandım.Hanımlar
Ben 21.haftadayım hala folikasit kullanıyorum iki hafta önce sağlıkocağına gittim decavit verdi ikisini bir kullanıyorum başka ilaç kullanmıyorum herkes çok erken başlamış, farklı ilaclar alıyor yada ben geç kalmışım :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?