Canım ben de süt içemiyorum ev yoğurtu yapıp yiyorum bol bol ayran içiyorum süt kadar faydalıMerhaba ben folbiol 5 mg yi gün aşırı, her gün b vitamini benexol ve günde 2 defa omega-3 solgar950 alıyorum.Balık yediğim omega 3 almıyorum. Zaten balık haftada 1 anca yiyorum(sevmiyorum). En zorlandığım süt içmek ne kadar zormuş, kolay yolunu bulan var mı?
Canım ben de süt içemiyorum ev yoğurtu yapıp yiyorum bol bol ayran içiyorum süt kadar faydalı
Bende 27.haftadayım dekavit, ferro sanol , tiroid olduğu için eutrox ve hamile reflüsünden dolayı gaviscon içiyorum,
yanlız kan hapı midemi çok kötü yaptı :-(
Aynı şikayeti yaşayan varmı[/QUOT
Canım bende denedim yoğurt yapmayı çok tatlı bişey oldu, yiyemedim. Ben yapamadım heralde
canım merhaba gynoferon kullanmaya başladıkta sonra kilo alımı başladı mı sende? bir de günde kaç tane alıyorsun benim doktorum kansızlıktan dolayı ikiye çıkardı ve hızlı kilo almaya başladım acaba bununla alakası var mı diye merak ettim.17 haftalik hamileyim 13.haftaya kadar folik asit kullandım. 13 ten sonra elevit verdi doktorum..geçen hafta gittiğimde ise magnezinc ve gyno kan hapi verdi
canım merhaba gynoferon kullanmaya başladıkta sonra kilo alımı başladı mı sende? bir de günde kaç tane alıyorsun benim doktorum kansızlıktan dolayı ikiye çıkardı ve hızlı kilo almaya başladım acaba bununla alakası var mı diye merak ettim.
Canim ben gunde 1 aliyorum kilo alimim hizlanmadi ben ayda 2 kilo aliyorum ikiz hamileyim 21 haftalik olduk 9 kilo.aldimm..belki bundan sonra hizlanir kilo alkmi zaten cok aldimmmcanım merhaba gynoferon kullanmaya başladıkta sonra kilo alımı başladı mı sende? bir de günde kaç tane alıyorsun benim doktorum kansızlıktan dolayı ikiye çıkardı ve hızlı kilo almaya başladım acaba bununla alakası var mı diye merak ettim.
sagol canım ben de 23ten sonra hızlı almaya başladım çok kilolu olup da bebeğime faydası olmayacağından endişeleniyorum. hamur işine falan dikkat ediyorum ama engel olamıyorum kilo alımına.Canim ben gunde 1 aliyorum kilo alimim hizlanmadi ben ayda 2 kilo aliyorum ikiz hamileyim 21 haftalik olduk 9 kilo.aldimm..belki bundan sonra hizlanir kilo alkmi zaten cok aldimmm
evet biraz erken olmuş bana 12. haftada başlatmıştı. ama doktor daha iyisini bilir tabi.8 haftalık hamileyim. Folik Asit kullanıyordum, bugün Decavit'e başladım. Folik asiti birakabilirsin dedi doktor. Bana sanki biraz erken gibi geldi ama bilemiyorum
Omega 3- 300 mg kullanıyorum aynı zamanda
Yazdıktan sonra fark ettim, zaten Decavit in icinde folik asit varmışevet biraz erken olmuş bana 12. haftada başlatmıştı. ama doktor daha iyisini bilir tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?