Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

Magnezyum
Vitamin
Omega
Kan hapi
Simdi bide nidilat iciorum
Bide TSH yuksek tefor iciyorum.
Aksama kadar ilaccc

bende 20 haftalık hamileyim sabahları ve akşamları tok karna oligofer fol kan ilacı öğlen magnezyum akşam kalsiyum gece yatarkende imom omega vitamin içiyorum bu kadar erken magnezyuma başlamak gerekirmiydi bilmiyorum ama ben artık magnezyum ve kalsiyumu hergün değil gün aşırı kullanmayı düşünüyorum

Bu kadar ilaç içmek zorunda mıyız... Çok sıkıldım durup durup bir şeyler yutmaktan, içmekten...

BENDE 20 HAFTAMDAN GÜN ALIYORUM SABAH AKŞAM MAGNEZYUM GUN İÇERISINDE DECAVİT BACAKLARIMDA VARİS BAŞLADI DEDIGIM İÇİN KAN DOLAŞIMI HIZLANDIRSIN DIYE VENORUTORİF TABLET SABAH AKŞAM YİNE BIR (KALSIYUM-DEMİR-MAGNEZYUM-ÇİNKO) İÇEREN BIR OSTACARE TABLET BIDR DEMİR DAMLA ŞEKILNDE İÇİYORUM ...Kİ ONA RAGMEN USÜTMEKTEN MI BİLMIYORUM AMA KASIKLARIMDA HEP BI AGRIM OLUYOR SONUÇTA BUNLARIN HEPSI VİTAMIN DESTEKLEYICI DOKTORUM İYILIGIMI DÜŞÜNDUGU İÇN VERIYORDUR

Merhaba ben folbiol 5 mg yi gün aşırı, her gün b vitamini benexol ve günde 2 defa omega-3 solgar950 alıyorum.Balık yediğim omega 3 almıyorum. Zaten balık haftada 1 anca yiyorum(sevmiyorum). En zorlandığım süt içmek ne kadar zormuş, kolay yolunu bulan var mı?

17 haftalik hamileyim 13.haftaya kadar folik asit kullandım. 13 ten sonra elevit verdi doktorum..geçen hafta gittiğimde ise magnezinc ve gyno kan hapi verdi

Canım ben de süt içemiyorum ev yoğurtu yapıp yiyorum bol bol ayran içiyorum süt kadar faydalı

Bende 27.haftadayım dekavit, ferro sanol , tiroid olduğu için eutrox ve hamile reflüsünden dolayı gaviscon içiyorum,
yanlız kan hapı midemi çok kötü yaptı :-(
Aynı şikayeti yaşayan varmı

Bende 13+3 haftalık hamileyim. Folik asidi geçen hafta bırakıp elevite başladım. Bu haftada demir ilacı olarak maltofer-fol kullanmaya başladım. Demir ilaçları genelde aç karınla alınıyor ve tatları kötü oluyormuş ama benim kullandığımda öyle bir sorun yok o yüzden çok rahat kullanabiliyorum.

ben henuz dra gitmedim hamileler icin olan bir prenatal multivitamin iciyorum simdilik yetermi acaba

Ben de başta folik asit(Folbiol) kullanıyordum. Sonra Decavit'e geçtim onu bırakıp. Bu haftaki kontrolümde ise demir hapına başladım. Şu an sabah demir hapı, akşam vitamin hapı içiyorum. Doktorum istersen Omega-3 tableti alabilirsin dedi ama şu an gerek görmüyorum.

17 haftalik hamileyim 13.haftaya kadar folik asit kullandım. 13 ten sonra elevit verdi doktorum..geçen hafta gittiğimde ise magnezinc ve gyno kan hapi verdi
canım merhaba gynoferon kullanmaya başladıkta sonra kilo alımı başladı mı sende? bir de günde kaç tane alıyorsun benim doktorum kansızlıktan dolayı ikiye çıkardı ve hızlı kilo almaya başladım acaba bununla alakası var mı diye merak ettim.

Canim ben gunde 1 aliyorum kilo alimim hizlanmadi ben ayda 2 kilo aliyorum ikiz hamileyim 21 haftalik olduk 9 kilo.aldimm..belki bundan sonra hizlanir kilo alkmi zaten cok aldimmm

Canim ben gunde 1 aliyorum kilo alimim hizlanmadi ben ayda 2 kilo aliyorum ikiz hamileyim 21 haftalik olduk 9 kilo.aldimm..belki bundan sonra hizlanir kilo alkmi zaten cok aldimmm
sagol canım ben de 23ten sonra hızlı almaya başladım çok kilolu olup da bebeğime faydası olmayacağından endişeleniyorum. hamur işine falan dikkat ediyorum ama engel olamıyorum kilo alımına.

8 haftalık hamileyim. Folik Asit kullanıyordum, bugün Decavit'e başladım. Folik asiti birakabilirsin dedi doktor. Bana sanki biraz erken gibi geldi ama bilemiyorum
Omega 3- 300 mg kullanıyorum aynı zamanda

Kızlar folik asiti ne zamana kadar kullandınız ve kaçıncı haftada hangi ilaçlara başladınız?

Geçen hafta gyno ferro duo kullanmaya başladım, folik asit ve b vitamini kesildi. İlk üç ayda 6 kilo alınca doktor b vitamini yüzünden dedi

8 haftalık hamileyim. Folik Asit kullanıyordum, bugün Decavit'e başladım. Folik asiti birakabilirsin dedi doktor. Bana sanki biraz erken gibi geldi ama bilemiyorum
Omega 3- 300 mg kullanıyorum aynı zamanda
evet biraz erken olmuş bana 12. haftada başlatmıştı. ama doktor daha iyisini bilir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…