- 10 Ocak 2015
- 155
- 58
- 18
- 34
merhaba canım doktoruna bir danış derim ondan sonra yeni ilaca başlatırsa başlarsın zaten.Ben hala folik asit kullanıyorum doktor bişey demedi farklı bi ilaç da vermedi. 3.ayda kesilyomus folik asit aslında ek ilaçlara başlanıyormuş. Ne yapsam acaba bilemedim bıraksam mı içmeyi
Folik asiti de o vermemişti ben kendim aldım hic söylemiyor da ancak kilo alma diye kızıyor :)merhaba canım doktoruna bir danış derim ondan sonra yeni ilaca başlatırsa başlarsın zaten.
Tamam teşekkür ederim onunla birlikte başka bişey kullanıyor musunVitamin ilacındansa degistir.caltiusd kullan ben onu kullaniyorum halen.bi dene istersen
Cnm demir hapi yapabiliyor. Bu kullandigin ilaclari bilmiyorum ama demir hapi varsa gece yatmadan once ic. Doktoruna danismadan da sakin ilaclarini birakma.Merhaba
11 haftalık hamileyimvinalac immunitum ve ecopirin kullanıyorum. İlaçlar mı sebep oluyor bilmiyorum ama ağzımda acımsı bi tat sanki tükenmez kalemin ucunu yalamışım gibi doktoruma soruyorum hamilelikten diyo.. vitamin ilacını 1 gün içmedim ağız tadım biraz daha normalleşmişti.. başka bişey mi içsem bilmiyorum ama çok mutsuzum başım da çatlayacak gibi ağrıyo.. çok şükür mide bulantım yok ama yediğimden içtiğimden bişey anlamadığım gibi 2 ayda 4 kilo aldım bi de.
Merhaba uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama sadece okuyucu olarak27 yaşındayım 1 yıllık evliyim önümüzdeki aylarda bebek planlamamız var daha önce denemedik bende doktora gittim kansızlığım ve genel kontroll için 25 gündür bitkisel demir hapı ve b vitamini kompleksi kullanıyorum bu gün sonuçlarım gayet normal çıktı kansızlık yok normal bütün değerlerin dedi bu sitede 3 ay öncesinden özellikle folik asit kullanılmalı diye bir çok yazı okumuştum doktor o da normal gerek yok dedi ama ben bi kaç kere sorunca için rahatlıycaksa yaziyim dedi ve yazdı sizce kullanmalımıyım
Ben 22 ya da 23 te başladım. hala daha içiyorum. ne zamana kadar içeceğim bilmiyorum.kızlar omega 3 kullanımına kaçıncı haftada başladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?