Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

Ben hala folik asit kullanıyorum doktor bişey demedi farklı bi ilaç da vermedi. 3.ayda kesilyomus folik asit aslında ek ilaçlara başlanıyormuş. Ne yapsam acaba bilemedim bıraksam mı içmeyi

Ben hala folik asit kullanıyorum doktor bişey demedi farklı bi ilaç da vermedi. 3.ayda kesilyomus folik asit aslında ek ilaçlara başlanıyormuş. Ne yapsam acaba bilemedim bıraksam mı içmeyi
merhaba canım doktoruna bir danış derim ondan sonra yeni ilaca başlatırsa başlarsın zaten.

doğrudur canım bazen doktorların ağzından lafı cımbızla alıyoruz biz sormazsak hiçbir şey söylemiyorlar.

Folik asit ihtiyaci icin doktorum 6 ay onceisnde pregnifol diye bi ilaci vermisti,dogumdan sora 3 ay daha fln kullanmıştım diye hatirliyorum tabi ekstradan minerallerde almak gerekli cunku midem cok bulaniyodu

Gyno ferro sanol, FOLIC-1 400 mg, Euthyrox 25mg (Troid için 4,42 çıktı degerım normal deger 4,20), Crinone Jel 15 tüp (Hamileliğimin 4.haftasında kahve rengı az kanamam oldu. Yerlesme kanamasıymıs.Bebegı koruma amaçlı)

Merhaba
11 haftalık hamileyim vinalac immunitum ve ecopirin kullanıyorum. İlaçlar mı sebep oluyor bilmiyorum ama ağzımda acımsı bi tat sanki tükenmez kalemin ucunu yalamışım gibi doktoruma soruyorum hamilelikten diyo.. vitamin ilacını 1 gün içmedim ağız tadım biraz daha normalleşmişti.. başka bişey mi içsem bilmiyorum ama çok mutsuzum başım da çatlayacak gibi ağrıyo.. çok şükür mide bulantım yok ama yediğimden içtiğimden bişey anlamadığım gibi 2 ayda 4 kilo aldım bi de.

Cnm demir hapi yapabiliyor. Bu kullandigin ilaclari bilmiyorum ama demir hapi varsa gece yatmadan once ic. Doktoruna danismadan da sakin ilaclarini birakma.

merhaba arkadaşlar bende 17 haftalık hamişim. amwayin balık yağı 1 tane, folio folik asit 1 tane ve SON OLARAKTA ferro sonal 1 tane... eleviti vermedi gereksiz yere vitamin deposu oluyormuş

Merhaba uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama sadece okuyucu olarak27 yaşındayım 1 yıllık evliyim önümüzdeki aylarda bebek planlamamız var daha önce denemedik bende doktora gittim kansızlığım ve genel kontroll için 25 gündür bitkisel demir hapı ve b vitamini kompleksi kullanıyorum bu gün sonuçlarım gayet normal çıktı kansızlık yok normal bütün değerlerin dedi bu sitede 3 ay öncesinden özellikle folik asit kullanılmalı diye bir çok yazı okumuştum doktor o da normal gerek yok dedi ama ben bi kaç kere sorunca için rahatlıycaksa yaziyim dedi ve yazdı sizce kullanmalımıyım

Genelde uc ay oncesinden folbiol yada decavit tarzi vitaminlere baslanir bende baslamistim . 3.ve 4. Aylara dogru demir hapi da ekleniyor . Mesela benim demirde demir depolari da normal ama icme demedi vitaminlerin var olmasi kaybedilmicek anlamina gelmiyor

Ben de gaviscon kullanıyorum miğdem yanınca.demir hapı kullanıyorum

Ben su anlık folidoce kullniyrm b 12 ki sz hiç kullndnzmi ve kamçı hftayakdarkullnfniz bilgi verir misiniz?

sadece decaavit ve maltofeer . bir de d vitamini kullanıyorum.

28+6 yım santafer fort ve krilom omega3 içiyorum günde 2 kez. onun dışında magnorm içiyorum aklıma geldikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…