Ben decavitte içiyordum.Şu an 7. Haftamdayım, folik asit ve omega kullanıyorum vitamin olarak, bunların dışında Kullandığınız birşey var mı bu haftalarda
Merhaba, benim arkadasim hamile oldugunu bilmeden antideprasan kullanmis iki aylikken karninda oldu bebegiMerhaba hamile bazen ara ara uyumak için antidepresan ilaç alıyordum. Bu bebeğime zarar verir mi ama 1 ay almadım en son 2 ay hatta bi kere insidon aldım
Ok etkiliyecegini sanmam ama doktorunla paylas benceAma hamile kalmadan önce aldım
Yaz aylarinda D vitamini biraz fuzili bence tabi soguk bir ulkede yasamiyorsaniz..sadece decaavit ve maltofeer . bir de d vitamini kullanıyorum.
Çalıştığım için sabah 8 akşam 5 ..pek güneş yüzü görmedim diyelim.Yaz aylarinda D vitamini biraz fuzili bence tabi soguk bir ulkede yasamiyorsaniz..
Ayy Masallah canim gozunuz aydinnn.. Allah anali babali buyutsun, simdi d vitamini ona gerekicek hihi :))Çalıştığım için sabah 8 akşam 5 ..pek güneş yüzü görmedim diyelim.
Ve 14 .08.2015 cuma günü suni sancı ile normal doğum yaptım. öğlen 12.02 de kızımı kucağıma aldım.darısı sizlerin başına inşallah
elevit ne zamandan beri kullanıyorsun canım birde elevitin içinde domuz katkısı var diyorlar diğer konularda bugün decavit almaya gittim iki eczaneci de decavitle elevitin içeriği aynı dedi eleviti kullanın dediler bende almadımElevit + Efa Daily (omega3)
Benim eczaci arkadasim var ondan aldim zaten, olsa o soylerdi, bu en iyisi dedi ve bende aldim. Acikcasi diger markalar satilsin diye uydurulmus birsey gibi duruyor. Ben cok memnun kaldim, icinde istedigim tum vitamin ve mineraller var, ilave yapmak zorundada kalmiyorum.. bir tek omega 3 isteelevit ne zamandan beri kullanıyorsun canım birde elevitin içinde domuz katkısı var diyorlar diğer konularda bugün decavit almaya gittim iki eczaneci de decavitle elevitin içeriği aynı dedi eleviti kullanın dediler bende almadım
benim doktorum bana omega vermedi daha önceki kontrolde sordum şuan değil dedi acaba ben alsam mı ama çok kötü kokuyor oda zor içerim onu diye geçiştiriyorum biraz da hangi marka omega aldın canım bana eczacı solgar iyi demiştiBenim eczaci arkadasim var ondan aldim zaten, olsa o soylerdi, bu en iyisi dedi ve bende aldim. Acikcasi diger markalar satilsin diye uydurulmus birsey gibi duruyor. Ben cok memnun kaldim, icinde istedigim tum vitamin ve mineraller var, ilave yapmak zorundada kalmiyorum.. bir tek omega 3 iste
Canım bebek gelişirken bizim stoklarımızı kullanır. Zaten normalde 1/4 balık yağı tüketmemiz gerekiyor, hele birde bu oran azalıyorsa takviye yapmak şart, hem hamilelik esnasında hemde hamilelik sonrasında lahusa sendromunu en zayıf şekilde atlatmak için, birde hamilelik süresince calışacağım için mental ve zihinsel fonksiyonlarımı desteklemek için, ama en en önemlisi bebeğimin sağlıklı beğin gelişiminde anne tarafından üretilemeyen ve sadece alınan besinler ile bebeğin beğnindeki gri maddenin ve beğninin daha sağlıklı oluşması için uzun zincirli yağ asitleri almak gerekli (epa + dha) her omega 3 alınmamalı bu yüzden.. Umarım aydınlatıcı olmuşumdurbenim doktorum bana omega vermedi daha önceki kontrolde sordum şuan değil dedi acaba ben alsam mı ama çok kötü kokuyor oda zor içerim onu diye geçiştiriyorum biraz da hangi marka omega aldın canım bana eczacı solgar iyi demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?