Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

Decavit verdi ama bende bulantı yaptı biraz kullanmadım o yüzden birde vegaferon demir ilacını kullanıyorum o çok iyi geldi. 5. ay a kadar da folidoce galiba folik asit kullanmıştım.

17.haftaya kadar folbiol folik asit kullandım. Şimdi de gynferon demir ilacı kullanıyorum. 20. haftada yim

Hiç bir şey kullanmıyorum. Kan değerlerim normal olduğu için doktorum ilaç vermedi. Beslenmene dikkat et dedi sadece.

Ben haftada bir prolutan depot iğne, hergün clexan iğne oluyorum. Corasprin, vitabiotics osteocare ve orthomol natal hamile vitamin setini kullanıyorum.

12. Haftaya kadar folik asit, 17. Haftaya kadar elevit kullandım. Şimdi imom omega ve maltofer folu kullanıyorum. Hayattan bezdim ilaçlar yüzünden

ilk üç ay folbiol kullandım sonrasında maltofer fol,decavit ve marincap kullanıyorum

Progestan, decavit, carlson omega 3, gynooferon, claxane iğne ve magnezyum. ..çok fazla ama yapacak bir şey yok.

Progestan, decavit, carlson omega 3, gynooferon, claxane iğne ve magnezyum. ..çok fazla ama yapacak bir şey yok.
Aynı gibiyiz hemen hemen ben de hiç sevmem ilaç kullanmayı bide levatiron elevit folik asit progestan estrofem coraspirin.....

gynooferon ve decavit 2 . aydan bu yana kullanıyorum folik asit kullanmaya hamilelik planı yapınca asagi yukarı hamile kalmadan 3 ay önce kullanmaya başladım. ancak dr folik asit kullanmamamı 3 aya kadar yeterli oldugunu söyledi diger iki ilaca devam

folik-1 (ilk iki ay) + ostreacare + I mom omega + euthyrox (troidim var) + ferrosanol duadenol (son uc ay) + efa dailiy omega (son uc ay)

ben tüp bebekle çocuk sahibi olduğumdan, kullandığım ilaçlar;
Hibor iğne (kan sulandırıcı)
progestan iğne
proluton iğne (haftada bir)
estrofem
coraspin
folio

İlaçları 10. haftaya kadar kullanacağım. Şu an 8,5 haftalık dedi doktor. Çoğu gitti azı kaldı.

Bu omega 3 ya da balık yaglarini kullanmanızı doktor mu söyledi? Kaçıncı haftadan itibaren kullandınız?
Ben günde 2doz cleaxen iğne ,haftada bir proluton iğne ,her gün de sevabıyla ve corasprin kullanıyorum

Ilk 4 ay folik asil kullandim
Suan sabah ac ferrum.demir iciyorum. Kahvaltida sonra da decavit ve magnorm kullaniyorum

Sabah aç karnına tiroid düzenleyici hapımı alıyorum. Kahvaltı sonrasında Decavit. Akşam yemeği öncesi ya da sonrasında Ferrum fort. Gün içinde bir adet Omega 3 takviyesi için Krill yağı hapı ( gebelikten önce de her gün kullanırdım), ayrıca D vitamini eksikliği bulunduğu için D vit damla kullanıyorum.

Yaklaşık bir ay önce zaman zaman yaşadığım reflü ve yemek borusundaki yanma yüzünden de kimi zaman antiasit tablet alıyorum. Tabii ki hepsi doktorumun bilgisinde ve onayında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…