- 3 Kasım 2015
- 8
- 5
- 1
Slm sağlıkla kavusasin bebegine bende ayni dertlere muzdariptim 2 hamilelik hemen doktora gitmedim 11 hftda tiroid sıkıntımi öğrendim folik asite ragmen saçım cok döküldü fena halsizlik vardi propocil fayda etti 2 aydir normale geldi. Hala sabah akşam kullanıyorum doktorum kullanmamak daha tehlikeli doguma kadar bu şekilde kullanmak sıkıntı vermez dedi. Ben umarım kullanmak için gec kalmamışimdir sende içini ferah tut. Bebege sıkıntı vermez.Ben, folik asitle başladım ilk 3 ay sonunda bıraktırdı decavit verdi bu ilaca bir de propycil eklendi. troidim çoook fazla çalışıyormuş. Önümüzdeki hafta kan değerlerime yeniden bakılacak inşallah düzelmiştir değerlerim.
propycil kullanmadan önce aşırı saç dökülmem şiddetli üşüme ve depresyon gibi bir haller içindeydim kontrollerde ortaya çıktı troidim çok çalışıyormuş. sabah akşam birer tane içiyorum bu hapı. ama içim de rahat değil bir yandan. bebeğe sıkıntı verir mi içmesem daha mı kötü olur diye. sonuç olarak saç dökülmem çok ama çok azaldı eskisi kadar çok üşümüyorum ve nispeten daha sevimli hissediyorum.
aranızda propycil kullanan var mı ???
hepimiz hayırlısıyla en sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşaallah. Sevgiler...
propycil guatr değerlerim yüksek çıktı o yüzden kullanıyorum bendecanım bende elevit akşam yemekten sonra 1 tane ( vitamin )
maltofer akşam yemekten sonra 1 tane ( kan hapı )
propycil sabah ve akşam yemeklerden önce ( guatr değerlerim yüksek çıktı o yüzden kullanıyorum )
calcımax öğlen tok suda eritip içiyorum ( kalsiyum - çok güzel gazoz gibi soğuk soğuk zemuszemus :jeyyar: )
Tsh ile folik asitin herhangi bir ilgilisi bulunmamktadır. Yİne de doktoruna danış cnmFolik asit kullanıyorum bende. Başladıktan sonra tahlil yaptırdım TSH değerlerim yüksek çıktı ilaçla alakası var mıdır acaba?
arkadaslar doktorum bugun anjin oldugumu ve bir hafta antibiyotik kullanmam gerektigini soyledi. icime sinmedi. hamilelikte bu tur ilaclar kullanan var mi?
Mesajını yeni gördüm göbekdaşım kusura bakma güzel dileklerine amin Allah sana ve cümlrmize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Guatr değerlerim normale döndü bunda belki de bir süredir iyotsuz tuz kullanmam da etki etmiş olabilir. Doktor 15 gün daha iyotsuz kullan sonra iyotluya geçelim bidaha bakalım değerlerine dedi. Bundan başka bugün bir de balık yağı eklendi ocean plus 1200 içmeye başlıcam omega 3 takviyesi için. Amniyosentez oldum şükür temiz çıktı. Hamileliğim baya engebeli ama henüz düşmedim. SevgilerSlm sağlıkla kavusasin bebegine bende ayni dertlere muzdariptim 2 hamilelik hemen doktora gitmedim 11 hftda tiroid sıkıntımi öğrendim folik asite ragmen saçım cok döküldü fena halsizlik vardi propocil fayda etti 2 aydir normale geldi. Hala sabah akşam kullanıyorum doktorum kullanmamak daha tehlikeli doguma kadar bu şekilde kullanmak sıkıntı vermez dedi. Ben umarım kullanmak için gec kalmamışimdir sende içini ferah tut. Bebege sıkıntı vermez.
Bende magnorm ferrumfort ve propycil kullanıyorum. Vitamin gerek görmedi doktor. Haftası haftasına gidiyor boşuna kilo aldırmayalim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?