Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

Ben, folik asitle başladım ilk 3 ay sonunda bıraktırdı decavit verdi bu ilaca bir de propycil eklendi. troidim çoook fazla çalışıyormuş. Önümüzdeki hafta kan değerlerime yeniden bakılacak inşallah düzelmiştir değerlerim.
propycil kullanmadan önce aşırı saç dökülmem şiddetli üşüme ve depresyon gibi bir haller içindeydim kontrollerde ortaya çıktı troidim çok çalışıyormuş. sabah akşam birer tane içiyorum bu hapı. ama içim de rahat değil bir yandan. bebeğe sıkıntı verir mi içmesem daha mı kötü olur diye. sonuç olarak saç dökülmem çok ama çok azaldı eskisi kadar çok üşümüyorum ve nispeten daha sevimli hissediyorum.
aranızda propycil kullanan var mı ???
hepimiz hayırlısıyla en sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşaallah. Sevgiler...

6+4 haftalık hamileyim testlerimin hepsi yapıldı bunun sonucuna göre doktorum Folic 1 dışında başka vermedi

Slm sağlıkla kavusasin bebegine bende ayni dertlere muzdariptim 2 hamilelik hemen doktora gitmedim 11 hftda tiroid sıkıntımi öğrendim folik asite ragmen saçım cok döküldü fena halsizlik vardi propocil fayda etti 2 aydir normale geldi. Hala sabah akşam kullanıyorum doktorum kullanmamak daha tehlikeli doguma kadar bu şekilde kullanmak sıkıntı vermez dedi. Ben umarım kullanmak için gec kalmamışimdir sende içini ferah tut. Bebege sıkıntı vermez.
Bende magnorm ferrumfort ve propycil kullanıyorum. Vitamin gerek görmedi doktor. Haftası haftasına gidiyor boşuna kilo aldırmayalim dedi.

propycil guatr değerlerim yüksek çıktı o yüzden kullanıyorum bende

Merhaba,

Bende hamilelikten 3 ay önce folic asite başladım. Hamile kaldım ve 6.haftama kadar folic asite devam ettim. 6.haftadan sonra mide bulantısı nedeniyle hiçbir ilaç içemedim. 29.haftamdayım. Son 2 aydır ocean olus balık yağı kullanabiliyorum sadece. Kan değerlerimi sürekli takip ediyor doktorum. Sanırım çok kırmızı et tüketmemeden dolayı çok şükür demir ilacına gerek kalmadan devam ediyoruz bakalım...

salı günü 3133 cıkmıstı bhcg progesteron 18,65 çıkmıştı. bugün doktora gittim ilk kontrole ultrasonda keseyi gördü. kesenin yeri iyi dedi. 0.87 cm çıktı. şikayetin var mı dedi ara ara kasık ağrısı oluyor dedim. folbiolle birlikte progestan yazdı. ama korkacak birşey yok dedi. için rahatlasın diye tedbir amaçlı veriyorum dedi. progestan ı oral mi vajinal mı alayım hanımlar.

Premesis verdi bana hic folik asit kullanmadim ben.. Acaba kullanmam mi gerekiyor? Cok kafam karisti

bende 8.haftadayım gebe kalmadan önce başlamıştım folic asit FOLİDOCE hapına onu kullanıyorum..idrar yolumda kum çıktı onun içinde AZOSİLİN antibiotik kullanıyoum.. Bulantım içinde DRAMAMİNE içiyordum kesmemeye başladı ZOFRAN ZYDIS 4MG kullanmaya başladım canlar.. ilaç içmekten nefret eden biri olarak herşey küçük minnağım için :))) <3 <3

ferro sanol
Nbl probiyotik(3 günde 1)
Folio kullanıyorum .doktorum 6 haftadan sonra folio yu kesebilirz dedi ama başka bir doktor arkadaşım devam et dedi ben de devam ediyorum

arkadaslar doktorum bugun anjin oldugumu ve bir hafta antibiyotik kullanmam gerektigini soyledi. icime sinmedi. hamilelikte bu tur ilaclar kullanan var mi?

Bana bir tek folbiol verdi. Günde yarım o da. Siz balik yağı falan kendiniz mi alip iciyorsunuz? Bir de doktor sekerin yüksek dedi. Glikoz 86 galiba. Ama arka sayfada da normal glikoz negatif benim değerim 2+ görünüyor. Bu ne demek. Benim gibi olan var mi?

Hic bir ilac kullanmiyorum zofran dısinda oda bulanti icin..vitamini besinlerden aliyorum et yumurta balik sut yogurt meyve sebze ..vitamin ilaclarinda fazla a vitamini var a vitamini bana yasaklandigi icin kendim biseyler ysptim folik asit de kullanmadim..

Mesajını yeni gördüm göbekdaşım kusura bakma güzel dileklerine amin Allah sana ve cümlrmize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Guatr değerlerim normale döndü bunda belki de bir süredir iyotsuz tuz kullanmam da etki etmiş olabilir. Doktor 15 gün daha iyotsuz kullan sonra iyotluya geçelim bidaha bakalım değerlerine dedi. Bundan başka bugün bir de balık yağı eklendi ocean plus 1200 içmeye başlıcam omega 3 takviyesi için. Amniyosentez oldum şükür temiz çıktı. Hamileliğim baya engebeli ama henüz düşmedim. Sevgiler

Merhaba kizlar... 5 haftalik hamileyim. Gecen ay avicap kapsul kullandim. 30 taneden 15 tane ictim.Korunuyorduk ama mucize bi sekilde hamile kaldim. Dr kurtaj diyor ((( cok mutsuz ve caresizim ((( basina gelen yakini olan vss var mi nasil bir yol izlemem gerekir lütfen bana yardimci olun ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…