Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

gerekli vitaminleri doğal besinlerden almak mı sağlıklı değil ?

hayır..bilimsel veri gibi tavsiye etmek sağlıklı değil..

sizin bünyenize şimdilik uyan yöntemın bı sonrakı ay size ne getireceği bellı değil..

hamilellik bu ALLAH korusun..

bu nedenle 9 aylık sonucu alırsınız benım böyle oldu der söylersınız..

ama bn bunu bunu yapmıyorum sizde yapın demek doğru değil..

bunu dedım..

ben doğal beslenmeyi tavsiye ediyorum. ben 9 ayımı doldurup doğum yapmadım henüz ama hepimizin etrafında birsürü doğum yapan kadın var, bu 9 ayı geçirmiş olanlar var, ben doğal yollarla beslenin demekte de uzman olmak gerektiğini düşünmüyorum. zaten burası da insanların birbirlerine deneyimlerinden ve çevresindeki kişilerden gördüklerinden birbirlerine tavsiyelerde bulundukları bir yer olduğu için böyle bir tavsiyede de bir sakınca yok sanırım zira doğal beslenmek gerektiğini savunuyorum herşeyin doğalını savunuyorum, sonuçta içilen hiçbir ilaçta kimyasal bir şey yok diyemeyiz bu vitamin ilacı bile olsa

cümleden çıkan anlamı ben oyle çıkarmadım..tam anlatamamışsınız nıyetınızı dıyeyım oyleyse..

zaten ıyı nıyetıli olduğunuzu belirttim..

ilaç kullanmayın gıbı bi anlam çıkmış..buna itiraz ettim.. yoksa sağlıklı beslenın demeniz elbette yerinde..

biri ben gıbı anlar kalkar ilacı bırakır..inanın üzülür insan o vebale..

beslensinler yoksa canım :)

o kadar cahili de yoktur burada herhalde, biri söylemiş diye ilacı bırakacak kadar.. yani zaten her doktora gittiğimizde kan tahlilleri rutin şekilde yapılıyor. değerler normal olduktan sonra normal ve sağlıklı yollardan almak daha doğru hani bir eksiklik olur bir şey olur. benim doktorum bana demir ve vitamin ilacını kan tahlillerime bile bakmadan verdi mesela, birçok doktor da bunu yapıyor. bir arkadaşım söylemişti. aşırı demir ve kalsiyum yüklemesi yapıldığında vücuda dişleriyle doğa bebekler varmış, diş hekimiin yanında çalışıyor. daha bebekken diş çektirmeye gelenler olduğunu söylemişti.

cahili yok mu?? bu kadr emın ollmayın..nelerı var içimizde..

ne dıyeyım..ALLAH hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin,sağlıkla hayırla gelsin bebekler :)

Mrb arkadaşlar gebelikte Dr.verdigi kalsiyum ve demir ilaçlarını kullanmayan varmı.daha doğrusu o şekilde doğum yapan varmı.ben hic kullanmadim son 2 ayim ve biraz teredduteym bebeğim için.

Mrb arkadaşlar gebelikte Dr.verdigi kalsiyum ve demir ilaçlarını kullanmayan varmı.daha doğrusu o şekilde doğum yapan varmı.ben hic kullanmadim son 2 ayim ve biraz teredduteym bebeğim için.
İlk dega böyle birşey duydum, tereddütte olmanız çok normal bu durumda ama anlayamadığım neden böyle bir tercih yaptığınız?

benim çevremdede var kullanmayan cocuklarinda kalsiyum eksikliği demir eksikligi oldu hep ozwn gostermek gerekiyor ben daha hamile kalmadan 2 ay önce folikasite basladim çocuğumun gelisimi iyi olsun diye neden boyle yaptiniz anlamadim

geçmiş olsun

Kızlar demir kan hapi gyneferon mu yoksa gyne ferro sanol mu yoksa ferro sanol duedonal mi? Hangisini kullandınız?

Kızlar demir kan hapi gyneferon mu yoksa gyne ferro sanol mu yoksa ferro sanol duedonal mi? Hangisini kullandınız?

ferro sanol ile başladım.. ferritin değerim düşük çıkınca gynoferro sanol kullanmaya başladım..hala devam edıyorum..

ferro sanol ile başladım.. ferritin değerim düşük çıkınca gynoferro sanol kullanmaya başladım..hala devam edıyorum..
Ferritin değeri ne oluyor acaba? Bunlardan hangisinde vitamin takviyesi de var acaba? Çünkü ben decavit icemedim de. Hic vitamin takviyesi olmadi bebeğe :)

Ferritin değeri ne oluyor acaba? Bunlardan hangisinde vitamin takviyesi de var acaba? Çünkü ben decavit icemedim de. Hic vitamin takviyesi olmadi bebeğe :)

biri kandaki biriside vücuttaki toplam depo miktarıydı özetle hatırladığım..

hcg 11,ferritin 7ydı benım..

vitamin için imom omega içiyorum..drunuza danışabilirsiniz..tüm takviye edici değerler içinde bu ilacın..

Ben yurtdisinda yasiyorum. Burada hamilelikten once, hamilelik boyunca ve emzirme doneminde tek ilac veriliyor. Kutunun icinde 3 farkli tablet var, biri multivitamin(kahvaltiyla birlikte aliniyor, icinde 500 mikrogram folic acid var), bir de kalsiyum tablet ve omega 3 tablet (aksam yemeginden sonra aliniyor). Cok pratik oldugunu soylemeliyim.

11 haftalığım.
Folbiol
Progestan
Euthyrox kullanıyorum.
İlk başlarda coraspinde kullanıyordum fakat doktor değiştirince ikinci doktorum kullanmama gerek olmadığını söyledi bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…