Mesajını yeni gördüm göbekdaşım kusura bakma güzel dileklerine amin Allah sana ve cümlrmize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. Guatr değerlerim normale döndü bunda belki de bir süredir iyotsuz tuz kullanmam da etki etmiş olabilir. Doktor 15 gün daha iyotsuz kullan sonra iyotluya geçelim bidaha bakalım değerlerine dedi. Bundan başka bugün bir de balık yağı eklendi ocean plus 1200 içmeye başlıcam omega 3 takviyesi için. Amniyosentez oldum şükür temiz çıktı. Hamileliğim baya engebeli ama henüz düşmedim. Sevgiler
Demir hapları koyulaştırır canımKullandığınız ilaçlar vitaminler vs. Sizin de dışkınızın rengini koyulaştırıyor mu ?
İçinde demir varsa yeşilden çok koyu siyaha yakın bir kahve rengi bile olabilir canım.Kullandığınız ilaçlar vitaminler vs. Sizin de dışkınızın rengini koyulaştırıyor mu ?
Canım ilk haftalarda tamam haklısın ama bebek büyüdükçe annenin depolarını sömürmeye başlıyor. Hamile bir kadının günlük 25-30 mg demir alması gerek bu da yaklaşık 4 kg ıspanaga denk geliyor. Her gün 4 kg ıspanak yiyemeyeceğin için ilerleyen dönemde bebek senin depolarını tükettikçe vitamin , mineral eksikliğine bağlı şikayetlerin başlar. Bence önce kan tahliliyle vücudunun neye ihtiyacını öğren ve ilaç kullanmayı reddettiğini doktorunla paylaş. Belki ona göre bir diyet uygular sana.hanımlar ben doktorun verdiği hiçbir ilacı kullanmıyorum. vitamn ve demir ilacı vermişti. ama ben içmiyorum. kimyasal almak istemiyorum. onun yerine o vitaminlerin olduğu besinleri bol bol tüketmeye çalışıyorum. değerlerim de gayet iyi, sizlere de aynısını tavsiye ederim
canım kan tahlillerimde tüm değerlerin normalin üstünde çıkıyor ki, yani en yüksek sınıra biraz yakın yani en yüksek 100 se mesela benim 95-98 arası bir durum oluyor mesela, yani besn değeri yüksek olan birçok yiyecek var ki mesela keçi peyniri, bir dilim keçi peynirinde 4 barda süte eş değer kalsiyum var bu tarz yiyeceklere dikkat ediyorum ben hergün bir dilim keçi peyniri yiyorum mesela, hemen hemen hergün bir kaşık keçi boynuzu pekmezi ya da normal pekmez içiyorumCanım ilk haftalarda tamam haklısın ama bebek büyüdükçe annenin depolarını sömürmeye başlıyor. Hamile bir kadının günlük 25-30 mg demir alması gerek bu da yaklaşık 4 kg ıspanaga denk geliyor. Her gün 4 kg ıspanak yiyemeyeceğin için ilerleyen dönemde bebek senin depolarını tükettikçe vitamin , mineral eksikliğine bağlı şikayetlerin başlar. Bence önce kan tahliliyle vücudunun neye ihtiyacını öğren ve ilaç kullanmayı reddettiğini doktorunla paylaş. Belki ona göre bir diyet uygular sana.
Kalsiyum protein yerine kolay konabilecek mineraller. İnşallah ilerleyen dönemde sıkıntı çekmezsin. Hayırlı gebelikler :)canım kan tahlillerimde tüm değerlerin normalin üstünde çıkıyor ki, yani en yüksek sınıra biraz yakın yani en yüksek 100 se mesela benim 95-98 arası bir durum oluyor mesela, yani besn değeri yüksek olan birçok yiyecek var ki mesela keçi peyniri, bir dilim keçi peynirinde 4 barda süte eş değer kalsiyum var bu tarz yiyeceklere dikkat ediyorum ben hergün bir dilim keçi peyniri yiyorum mesela, hemen hemen hergün bir kaşık keçi boynuzu pekmezi ya da normal pekmez içiyorum
hanımlar ben doktorun verdiği hiçbir ilacı kullanmıyorum. vitamn ve demir ilacı vermişti. ama ben içmiyorum. kimyasal almak istemiyorum. onun yerine o vitaminlerin olduğu besinleri bol bol tüketmeye çalışıyorum. değerlerim de gayet iyi, sizlere de aynısını tavsiye ederim
gerekli vitaminleri doğal besinlerden almak mı sağlıklı değil ?sağlıklı değilki tavsiye ediyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?