Anne adayları, hangi ilaçları kullanıyoruz, paylaşalım..

Vitamin,folik asit ve omega için İmom
Demir için gynoferrosanol duo
Midem yanarsa Rennie duo
İdrar yolu enfeksiyonum için bir kez Monurol şase
Ağrı ve bulantılar için Parol, Buscopan ya da Zofer kullanabiliyorum..

DR TAVSİYESI OLMADAN KULLANMAYIN..

Günde 2 kere gyno ferro sanol
1 er kere de omega 3 ve multivitamin alıyorum

Merhaba, sizde de mi hipertroid var acaba? İyotsuz tuz kullandığınızı söylemişsiniz de...

Günde 1 Santafer,
Günde 1 Elevit,
Devit-3 Oral damla günde 5 damla,
Zehirli troidim olduğu için günde 5 adet Propcil'den 3 adete düştük nihayet, inşallah doz az gelip de bir sonraki kontrole kadar yine yükselmez...

Sadece premesis kullanıyorum içinde folikasit magnezyum kalsiyum B6 ve b12 var bulantiya da çok iyi geliyor elhamdulillah :)

Mrb hamısler ben suan tm 12 haftalık hamıleyım ama sadece folıdoce dıye bı ılac kullanıyorum folık asıt ve B12 ıcerıyor, doktorum ekstra bı ılac vermedı henuz erken mı yoksa doktorumda mı sorun var :)

Ben sadece decavit kullanıyorum. Şuan tam 17 haftaligim. Ama sık sık kasiklarim ve belim agriyor.

özellikle intim yani vajinal bölgemin temizliğine dikkat ediyorum, bunun için kullandığım ürün Numismed intim likit. Bu ürünü kullanmamın sebebi klinik çalışması olan tek intim jel olması bu sebeple gönül rahatlığıyle kullanabilmek. Bunun dışında probiyotik kullanan arkadaşalrım yazılarını okudum, NBL optima yı düzenlik olarak hem sindirim sistemim ama özellikle bağışıklık sistemini güçlendirmek için kullanıyorum.

Kullandığınız ilaçlar vitaminler vs. Sizin de dışkınızın rengini koyulaştırıyor mu ?

Gynoferrosanol kullaniyorum demir ve b12 eksikligi icin. Bir de d vitamini ve kalsiyum destegi olsun diye osteocare.

hanımlar ben doktorun verdiği hiçbir ilacı kullanmıyorum. vitamn ve demir ilacı vermişti. ama ben içmiyorum. kimyasal almak istemiyorum. onun yerine o vitaminlerin olduğu besinleri bol bol tüketmeye çalışıyorum. değerlerim de gayet iyi, sizlere de aynısını tavsiye ederim

Canım ilk haftalarda tamam haklısın ama bebek büyüdükçe annenin depolarını sömürmeye başlıyor. Hamile bir kadının günlük 25-30 mg demir alması gerek bu da yaklaşık 4 kg ıspanaga denk geliyor. Her gün 4 kg ıspanak yiyemeyeceğin için ilerleyen dönemde bebek senin depolarını tükettikçe vitamin , mineral eksikliğine bağlı şikayetlerin başlar. Bence önce kan tahliliyle vücudunun neye ihtiyacını öğren ve ilaç kullanmayı reddettiğini doktorunla paylaş. Belki ona göre bir diyet uygular sana.

canım kan tahlillerimde tüm değerlerin normalin üstünde çıkıyor ki, yani en yüksek sınıra biraz yakın yani en yüksek 100 se mesela benim 95-98 arası bir durum oluyor mesela, yani besn değeri yüksek olan birçok yiyecek var ki mesela keçi peyniri, bir dilim keçi peynirinde 4 barda süte eş değer kalsiyum var bu tarz yiyeceklere dikkat ediyorum ben hergün bir dilim keçi peyniri yiyorum mesela, hemen hemen hergün bir kaşık keçi boynuzu pekmezi ya da normal pekmez içiyorum

Kalsiyum protein yerine kolay konabilecek mineraller. İnşallah ilerleyen dönemde sıkıntı çekmezsin. Hayırlı gebelikler :)

sağlıklı değilki bu tavsiye ediyorsunuz..

iyi niyetli olsanızda tavsiye etmemelisiniz..

hamileliğiniz bu ilaçsız uygulama ile sağlıklı ilerler ve 9 ay bıter.. tecrübenızı söylersiniz..

şu an tavsiyelik bişey yok..ihmal var bnce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…