Santrafor kabizlik yaptığı için ben de gyni ferro sanole gectim. Çok memnunum. Ama decavit de kusturdugu icin icemiyorum. Sadece gyne ferro sanol yeterli mi acaba?27. haftamdayım.
gyno ferro sanol - demir ( önceden santafer kullandım aşırı kabızlık yaptı bu haptan çok memnun kaldım )
magnorm - magnezyum
osteocare - kalsiyum.
Hepsi doktor kontrolünde aldığım ilaçlar. Siz de doktorunuza danışmadan ilaç kullanmayın.
gyno ferro sanol çok daha iyisi.. doktorum da onayladı.Santrafor kabizlik yaptığı için ben de gyni ferro sanole gectim. Çok memnunum. Ama decavit de kusturdugu icin icemiyorum. Sadece gyne ferro sanol yeterli mi acaba?
Bende yeni başladım bu demir ilacına. Cumartesiden beri içiyorum. Hamileliğin başından beri dehşet bir kabızlık problemim vardı, klozet tepesinde ağlayacak kadar.gyno ferro sanol çok daha iyisi.. doktorum da onayladı.
Hayırlı olsun hamileliğiniz. Folik asiti hamilelikten önce tedaviye başlar başlamaz dr umuz verdi ve 12 haftalık olana kadar kullandırdı. BırakmayınMerhabalar dün 5 haftalik hamile oldugunu ögrendim.hamilelikten 2 ay once folik asit almaya basladim 1 aylik daha var kutuda.Doktor vitamin verdi decavit gunde 1 tane.Folik asit kullandigimi soylemeyi unuttum devam etsem mi biraksami?
Devam Et canım zaten 3 aylik olana kadar folik asit içiyorsun. Bi zarari olmaz bence. Bi dahaki kontrolde de dr'a sor yine de.Merhabalar dün 5 haftalik hamile oldugunu ögrendim.hamilelikten 2 ay once folik asit almaya basladim 1 aylik daha var kutuda.Doktor vitamin verdi decavit gunde 1 tane.Folik asit kullandigimi soylemeyi unuttum devam etsem mi biraksami?
sadece folik asit kullanıyorum günde bitane tokarkadaşlar kullandığımız ilaçları, miktarlarını,isimlerini paylaşalım, karşılaştıralım ne dersiniz?ben ocean balık yağı hapı günde 1 tane,ferramat demir hapı günde 2 tane ve bir de megadeyn vitamin hapı günde 1 tane kullanıyorum.siz neler kullanıyorsunuz?:CüvCüv:
Tesekkurler cnmDevam Et canım zaten 3 aylik olana kadar folik asit içiyorsun. Bi zarari olmaz bence. Bi dahaki kontrolde de dr'a sor yine de.
o ilacın içinde ki maddelerdendir bence randevuyu bekleme doktorunu arayıp sor vakit kaybetme ne olur ne olmaz kız bende aşırı kabızım ne yapcamı bilmiyorum 8 haftalığım 4 gündür gidemiyorum wc ye ne yapmam lazımKızlar merhaba 7+4 deyim doktorum folik asit ve elevent adında vitamin verdi kullanmaya başladıktan sonra afedersiniz büyük abdestimin renginde değişiklik oldu siyahımsı bi rengi var bu normal mi acaba 14 martta randevum var gidince sorucam ama kafama takılıyor
Kayısılı meyve suyu iç veya kuru kayısı ye çıkmana yardimci olur bol su iç bebeğini gördün mü ben 6 haftamda gittim kesem vardı ama bebegi görmedim dedi doktorum suan 7+4 deyiz pazartesi kontrolüm var tekrar bakacako ilacın içinde ki maddelerdendir bence randevuyu bekleme doktorunu arayıp sor vakit kaybetme ne olur ne olmaz kız bende aşırı kabızım ne yapcamı bilmiyorum 8 haftalığım 4 gündür gidemiyorum wc ye ne yapmam lazım
yok daha göremedim kesesi gözüküyor 12mml miş bebiş çok küçükmüş daha 12mml ne kadarlık oluyorki acaba doktor ne kadarlık oldunu sölemedi sen biliyomusun merak ediyorumKayısılı meyve suyu iç veya kuru kayısı ye çıkmana yardimci olur bol su iç bebeğini gördün mü ben 6 haftamda gittim kesem vardı ama bebegi görmedim dedi doktorum suan 7+4 deyiz pazartesi kontrolüm var tekrar bakacak
hayırlısı olsun bakalım inşallah görürüz bebişlerimizi iyi haberler bekliyorum inşallah bende bir hafta sonra gitcem gelişmeleri yazarım sen de yaz canım sağlıklı sıhatli dogarlar inşallahSanırım 1.2 Cm oluyor canim benim doktorum sadece kese var ama bebegi göremedim 2 hafta sonra tekrar bakalim tek mi ikiz mi dedi bende anlamadim
Vitamin yapar. Bundan sonra hep bu renk olacak :) demir ilaci da kapkara yapıyor.Kızlar merhaba 7+4 deyim doktorum folik asit ve elevent adında vitamin verdi kullanmaya başladıktan sonra afedersiniz büyük abdestimin renginde değişiklik oldu siyahımsı bi rengi var bu normal mi acaba 14 martta randevum var gidince sorucam ama kafama takılıyor
Evet ilaç yapıyor Fark ettim insan bi tedirgin oluyorVitamin yapar. Bundan sonra hep bu renk olacak :) demir ilaci da kapkara yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?