Anne babasıyla kopan, onları silen var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anne baban sana ne yasattı bilemem ama ortada hayati bir durum yahut ahlak dısı durumlar yada karsındaki anne baba insan gibi davranmıyorsa tüm haklarını ihlal ediyorsa eyvallah sil ama eften püften şeyler için ana baba silinmez kardesm.evlensen yarın öbürgün boşanmıcagn ne malum Allah bilir kader kısmet ama ana baba hep yanında olur gercek anne baba

El evine gidince kaynananin kayınvalidesinin boklu donlarını yikayinca anlarsın ailenin değerini

Aien olmazsa sana ayrı ev bile açmazlar hizmetçi olarak kullanilirsin

İsini eline al , azgorusursen kimseyi silmek zorunda kalmazsin

Ne diyorsun alahınsen :))

Eğer sebepleriniz yalnızca bunlarsa, bunlar silmek için sebep değil. Her çocuğun hayatında anne babasının faydası kadar muhakkak belli ölçüde de zararı vardır. Bunun için aile silinmez.

onlar sizi bebekken nasıl büyütüp yetiştirdiler, işleri bitti, artık faydalarını görmüyorum olmaZ.

kendi ailemle ilişkimde de çok zararlar gördüm. Annem sağolsun, çocukluğumda da pek güldürmedi beni. Zamanla bir miktar kapattım kendimi, zarar görmemi engelleyecek kadar. Yine de her hafta gider, gönüllerini hoş tutmaya çalışırım.

Çok büyük meseleler yoksa, emekleri ödenemez parayla pulla.

Tek derdiniz bayramlarda boşluk olur mu olmasın. Ailenizle ilişkinizi en iyi siz biliyorsunuz. Size ne hissettiriyorlar? Sadece evlenmediğinizi mi söylüyorlar yoksa şiddet veya kavga gürültünün bol olduğu bir evde mi büyüdünüz, psikolojik şiddet mi uygulandı? Anne baba normal insandan farklı değil aslında sadece minnet duymamız bekleniyor. Ailenizle aranızdaki bağı koparmayı düşünmeniz canınızı çok sıkan bir şey olduğunu gösterir, bu şey sadece evlenmemiş olmanız mı? Ayrıca aileye kendinizi onaylatmaya çalışmış olmanız çocukluğunuzda veya hala devam eden bir kıyaslanmanın içerisinde olduğunu gösterir? Herkes büyüttü, emek verdi diyor bütün yorumlarda ama bazı insanlar sadece çocuk yapmış olmak ve toplumda belli bir etiket sahibi olabilmek için çocuk yapıyor. Dünyaya geldiniz ve bir birey oldunuz kararınızı vermeden önce her detayı düşünün.

Anne baba böyle konulardan silinmez. Komşuluk hakkı bile çok önemliyken siz varın anne baba hakkını düşünun.

Bak her yorumun altında cevapla butonu var
Yani böyle bir hakkım var
Bir kadının kv kirli donu ne ne alaka
İki zaten kadın çalışıyor
İyimisin ciddi soruyorum
Konu sahibinden bahsediyoruz değil mi
Kadın zaten çalışıyor

Ben sizinle muhtap olmak için yazmadım
Şaka mısın sen
Konu sahibi söyler bana çalıştığını anlarım , siz avukatı misiniz onun hakkındaki bilgiyi bana cevap veriyorsunuz, sizi tekrar uyarmayacagim , benimle muhatap olmayin

Babamla bağım 7 yaşımdayken koptu. Annem de evlendikten sonra g.tü başı ayrı oynadı. Beni ve kardeşlerimi hep küçümsedi eşini yüceltti. Beni zorla pısırık bi insana çevirmeye çalıştı yıllarca. Çok değişik sebeplerden (yenilip yutulacak değil) kavga ettik ve SİLDİM. Ablamın ve yeğenimin ölümü onun yüzünden oldu. Hiç ozlemiyorum. Sadece 1 kere çok hassas olduğum bir dönem ozler gibi oldum ama nefretim ağır bastı. Şimdi babamla görüşüyorum. Ama hiç birine ihtiyacım yok. Kendi başıma daha güçlüyüm. Hatta artık aklıma bile gelmiyor annem. Öyle sildim öyle unuttum. Sana zararı varsa kes at. Diğer türlüsü çekilecek gibi değil. Ve merak etme ölmüyorsun ozlemekten bi süre sonra onlarda herkeslesiyor

Hayır, konu sahibinin evlenirse kayınvalidesinin kulu olacağını yazan üyeye ithafen
Hayır öyle birşey yok
Bir kadının ailesi olmasa bile güçlüyse zorlukların üstesinden gelir
Buna eş ve eş ailesi dahil
Ki burada konu sahibi çalışıyor ayakları üzerinde durabilen bir kadın
Eleştirildiğimiz nokta onu bu güne getiren aileye tahammül edememesi

Çok haklı ve mantıklısınız, size hak verdiğim için yazdım zaten. Sizin gibi düşünen daha çok insana ihtiyacımız var.

Ben babamla 1 yildir gorusmuyorum. Yoklugunu hissetmiyorum zaten varla yok arasi birseydi. Bizlere, anneme cok cektirdi. Annem hep ezildi, kadin sinir hastasi oldu. 3 ay oncede kalp krizi gecirdi. Annemi Allah bana bagisladi. Babam 1 telefon dahi etmedi. Babam umrumda degil. Bize uzak olsun.

Ailenizi silmeye değecek ciddi bir sebep göremedim ben.
Ortada fiziksel veya psikolojik şiddet mi var?
Çalışıp paranı bize gönder mi diyorlar?
Size hakaret edip aşağılıyorlar mı?

''Bana evlen diye ısrar ediyorlar bir de karı-koca çok kavga ediyorlar'' dan başka bir sebep okumadım konuda.
Çok değişik bir bakış açınız var.
Sorunlarınızı çözme yönteminiz hep bu kadar keskin midir?

Ben mi anlayamadım, siz mi tam anlatamadınız bilemiyorum.
Her aile evladının mutlu bir yuva kurduğunu görmek ister.
Belki sizi bu derece bunalttıklarının farkında bile değillerdir.
Böyle bir sebepten aile silinmez bence.
Yine yaşadığınızı siz bilirsiniz tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…