Herkese iyi akşamlar.
Anlatacak çok şey var ama hangisini anlatacağımı bilmiyorum. Özetle, ailemden kopmayı düşünüyorum. 29 yaşındayım çalışıyorum. Ailemden uzak bir şehirde yaşıyorum. Çalışma koşullarım çok şükür iyi, izinlerim bol. Bu nedenle sık sık ailemin yanına gelebiliyorum, gelebiliyordum. Bekarım ve bu nedenle iş güçte vs ne yaparsam yapayım onların gözünde eksiğim. Aralarındaki her tartışmada konu mutlaka nasıl oluyor bilmiyorum ama benim evlenmemiş olmama geliyor. Ben evlensem tüm sorunları bitecek gibi konuşuyorlar. İkisine karşı da çocukluğumdan bu zamana 4/4lük bir evlat olmasam da iyi olmaya çalıştım. Kendimi onlardan ayrı birey olarak hissedemiyorum çoğu zaman. Artık silmeye karar verdim. Kavga, gürültülerinden eşe dosta rezil olmaktan bıktım. Mutlaka iyi yönleri vardır ama artık katlanamıyorum ve iyi yönlerini göremiyorum. Ayrı şehirde ve iyi bir işim olmasına rağmen onlardan kurtulmak için tek çarem evlilikmiş gibi görüyorum zaman zaman ve çok saçma insanlarla flörtlerim oluyor. Aranızda anne babasını silen, onlarla görüşmeyen var mi? Neler oluyor , özlüyor musunuz? Özellikle bayramlarda neler yapıyorsunuz? Boşluk hissi oluyor mu? Eskiye göre daha iyi mi oluyorsunuz yoksa pişman oluyor musunuz bu kararınıza ?