İyi o zaman aile hiç destek olmasın 3 gün bile.. bana çok uzak bir algı
Bi de olunca konuşalım
Bu tarz teklifler bence "sordugunuz "için söylüyorum Bencilce geliyor. ..kimse hele ablanız evde diye o sizin çocuğunuz a bakmak zorunda değil ayrıca üç gün de az değil. ..ayrıca ablaniz ile ilgili fikri annenize değil ablanıza sormaliydiniz. ..ben de eşimi kaybedip dul kaldığımda sizinki gibi bakış açıları inanılmaz irite etti...evi bari yok dağıldı ya o baksın. ..sizin konforunuz ve bebeğiniz için kimse anneniz de dahil bakmakla yükümlü değil. ..bugun belli olmadi nihayetinde bu bakım işi. ..ben bayagi bencillik olarak görüyorum açıkçası. ..Merhaba kk. 4 yıllık evliyim,2 yaşında kızıl var hem okuyup hem çalışıyorM.bir ablam var bi de işe yaramaz kocası ile annem
Bebeğim henüz küçük biraz da zor bir çocuk old için bakıcıya güvenemedim,kv geldi o bakıyor ama kadın yaşlı ve sağlık sıkıntıları var gene de elinden geleni yapıyor. Fizik tedaviye gitmesi gerekiyordu ve benim okulun sınavlar vardı anne 3 gün sen gelsen dedim ben gelemem bir sürü işim var bakıcı bulun dedi. Sadece 3 gün yaa.. ablam gelsin dedim kendisi şuan çalışmıyor annemle birlikte.. yok orda bunayıyor, grip zaten... evlenemediği için hep depresyonda ve hep anlayış ğöstermek zorundayım..
Çok yorUldum annemi ve ablamı anlamaya onlara hak vermeye çalışmaktan.. 3 gün gelip de idare edemediler.. ben mi bencilce düşünüyorum onlar mı bencil lütfen bi yol gösterin
Ahaa annenize nasıl kıydınız,mesele paraysa biz de veririz bu mu sizi düşünçeli beni bencil yapıyorHayir. Evliyim cocugum da var. Okulum da devam ediyor. Calisiyorum da.
Ve hala dunyanin benim etrafimda dondugunu dusunmuyorum.
Kimseye yuk olmayi sevmem. Cocuguma annem bakiyor. Ama para karsiliginda. Isinden sıkılmıstı. Benim de bakici bulmam lazimdi.
Sizin böyle düşünmeniz normalBu tarz teklifler bence "sordugunuz "için söylüyorum Bencilce geliyor. ..kimse hele ablanız evde diye o sizin çocuğunuz a bakmak zorunda değil ayrıca üç gün de az değil. ..ayrıca ablaniz ile ilgili fikri annenize değil ablanıza sormaliydiniz. ..ben de eşimi kaybedip dul kaldığımda sizinki gibi bakış açıları inanılmaz irite etti...evi bari yok dağıldı ya o baksın. ..sizin konforunuz ve bebeğiniz için kimse anneniz de dahil bakmakla yükümlü değil. ..bugun belli olmadi nihayetinde bu bakım işi. ..ben bayagi bencillik olarak görüyorum açıkçası. ..
Hep de ailesinden yardım alan tabiri caizse tuzu kurular ben kendime yeterim edebiyatı yapıyor. Yetin o zamanBenim annem bakiyor kizima calismiyorum bile geziyorum yurt ici yurt disi.
Ben bakici baksin dedim lutfen diye rica etti evde olmadiginda ben bakmak isterim dedi.
Bakamam deseydi ki bakmasini hic dusunmedim bana normal gelirdi.
Neden annem cocuguma bakmak zorunda neden destek olmak zorunda anneme kim destek olmus.
Gezsin tozsun komsuculuk yapsin babamla seyahat etsin.diye düşünürüm.
Evlenirkende bosanirkende cocuk yaparkende destek beklemedim simdi 30 yasinda bir bireyim destekle hayatimi idame ettirmeyi planlamak yanlış gelir.
Madem sizin icin doğru umarim istediğiniz olur
Ablama yalvardım hayır dedi.. annem ablana sorma diyor zaten annemi ben araya almadım o girdi. Sorun da ayrım da burdawBu tarz teklifler bence "sordugunuz "için söylüyorum Bencilce geliyor. ..kimse hele ablanız evde diye o sizin çocuğunuz a bakmak zorunda değil ayrıca üç gün de az değil. ..ayrıca ablaniz ile ilgili fikri annenize değil ablanıza sormaliydiniz. ..ben de eşimi kaybedip dul kaldığımda sizinki gibi bakış açıları inanılmaz irite etti...evi bari yok dağıldı ya o baksın. ..sizin konforunuz ve bebeğiniz için kimse anneniz de dahil bakmakla yükümlü değil. ..bugun belli olmadi nihayetinde bu bakım işi. ..ben bayagi bencillik olarak görüyorum açıkçası. ..
Kesinlikle kendime yeterim : )Hep de ailesinden yardım alan tabiri caizse tuzu kurular ben kendime yeterim edebiyatı yapıyor. Yetin o zaman
Ahaa annenize nasıl kıydınız,mesele paraysa biz de veririz bu mu sizi düşünçeli beni bencil yapıyor
cocuk yok inşllah allah nasip edersede kimsede benim çoçuğuma bakmaya mecbur değil ne annem nede kayınvalidem sıfır beklenti yaniÇocuğunuz var mı? Varsa ona kim bakıyor?
Iyi de cocuguna zaten bakiyor kadin ama hic mi hasta olmazsin acil isin olmaz, bu tür durumlarda da cocugunu güvenerek birakabilecegin insan lazim. Eger annen bile sana bu rahatligi vermiyorsa neden anne? Sorunlari olur anlarim ama 3 gün icin "ay ben gelemem daralirim diyeni anlamam!" Benim anneme ayni ricada bulundum gecen hafta, sinavlarim olacak bir ay sonra bebegime gelip bakar misin diye ki, zeytin topluyorlar tarlada ona ragmen istersen hemen geleyim rahat calis dedi. Herkes cocuk dogurur ama anne baba olabilmek farkli bir meziyet. Sizin gibileri de hic anlamiyorum "baskasina mi güvendin" ne alaka yani sanki cocugu anneye birakip kaciyorlar bi bitmediniz!başkalarına güvenip cocuk yapmamak gerekiyor işte hep bu yüzden kaynaklanıyor beklentiler
bakmaz bakmaz kimse siz çalışıyorsunuz diye sizin çocugunuza bakmak size yardım etmek zorunda değil 1 gün yahut 3 gün fark etmez..
kv içinde üzüldüm kadın zaten hastaymış neden bakıcı ayarlamıyorsunuz ? herkes güvenilmez değil sonuçta.. başınızın çaresine bakmalısınız.
Ablam evli değilYazdıktan sonra aklıma geldi
Ablaniz 32 yaşında ve evli...
Belki de çocuğu olmuyor, belki tedavi görüyor ve bunu insanlardan gizliyor-sadece anneniz biliyor.
Olamaz mı?
Annenizin ısrarla 'sorma ona , gelemez' demesinin sebebi bu da olabilir. Belki kendinden küçük kardeşinin bebeğiyle ilgilenmenin onu kahredecegini düşünüyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?