- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Selaam yine ben hep ben hep olucam bunu bilin :)
Eşimle ayrıldık ama kayinvalide eski zamanlardaki gibi beni hergün arar sorar sağolsun iyi niyetli olduğunu düşünüyorum..
Aradığında napiyosun ne var ne yok der. Bazen hiç kızım demez kahve der. Bazen de kızım diye hitap eder.
Aramasin da sorun yok ama sürekli aynı muhabbet sabret kadın yuvayi ayakta tutandir vs vs. Artık muhabbetler baymaya başladı. Ayrıldık biz yani neden kabul etmiyorlar anlamış değilim. Oğlu da soyluyormus artık olmayacağını. Neyse asıl mevzu şu
Ben artık efendim anne diye telefon açmak istemiyorum. Anne yerine ne kullanabilirim ki .. çok mu saçma düşünüyorum. Ay gece gece bunu taktım.
Bu arada karşı taraftan sadece kayinvalide arayıp sorar gorumceler hiç aramadi bile. Onlarada ayrı sinir oldum. Onu da başka bigün anlatırım :)
Oğluna rtmesin hakkını helal senin ne günahın varMilyon kere söyledim. Kadın hala umutlu barisacagimizi düşünüyor. Ama istemiyoruz. Bosanirsaniz hakkımı helal etmem diyor.
Bosanma surecinde yikici degil yapici yaklastiysa anne demeye devam edebilirsiniz bence nasilki evlat anne baba secemiyorsa annelerde evlat secemiyor bazen ne kadar ugrasirlarsa ugrassinlar ortaya sorumsuz saygisiz bir evlatta cikabiliyor bir cocugunuz vardi (yanlis hatirliyor olabilirim)sanirim yani her zaman goruseceksiniz kadin iyiyse anne deyin gecin zamanla mesafe girince olacagina varir nasilsa kafaniza takacaginiz en son sey olsun onca sikintinizdaOnu denedim ama ağzımdan kaçıyor anne kelimesi
Görümceleriniz kabul etmiş ayrıldıgınızıSelaam yine ben hep ben hep olucam bunu bilin :)
Eşimle ayrıldık ama kayinvalide eski zamanlardaki gibi beni hergün arar sorar sağolsun iyi niyetli olduğunu düşünüyorum..
Aradığında napiyosun ne var ne yok der. Bazen hiç kızım demez kahve der. Bazen de kızım diye hitap eder.
Aramasin da sorun yok ama sürekli aynı muhabbet sabret kadın yuvayi ayakta tutandir vs vs. Artık muhabbetler baymaya başladı. Ayrıldık biz yani neden kabul etmiyorlar anlamış değilim. Oğlu da soyluyormus artık olmayacağını. Neyse asıl mevzu şu
Ben artık efendim anne diye telefon açmak istemiyorum. Anne yerine ne kullanabilirim ki .. çok mu saçma düşünüyorum. Ay gece gece bunu taktım.
Bu arada karşı taraftan sadece kayinvalide arayıp sorar gorumceler hiç aramadi bile. Onlarada ayrı sinir oldum. Onu da başka bigün anlatırım :)
Görümceleriniz kabul etmiş ayrıldıgınızı
Bu sefer de onların aramamasına takmıssını:)
Bunlar iyi gunleri sanki hic sinirlenmeyin takilmayin ne demis unlu dusunur yazin yedigin hurmalar kisin k.. tirmalarrr:)Kızlar cildiricam adam açığa alındı onu da benim üstüme atıyor. Benim yüzümden alınmış. Ulan ben mi aldım seni açığa. Hayret bişey ya şeytan diyo çek vur
Benim eşim anneme Valide Sultan diyodu. Ben de Valide mi desem anne demek ama yinede anne demek değil.
Ayy ne yazdım ayol
Kızlar cildiricam adam açığa alındı onu da benim üstüme atıyor. Benim yüzümden alınmış. Ulan ben mi aldım seni açığa. Hayret bişey ya şeytan diyo çek vur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?