anne demek istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hic anne demedigim icin.baska bi hitapta kullanmiyorum.
Ama sizin durumunuz da olsaydim anne demezdim hala teyze hanim vsvs demezdim .
Tuhaf kacardi simdiye kadar anne dedigim birine teyze ya da x hanim diye hitap etmek.
Bisey demezdim aciyosam telf konusurdum.simdi torun da var acmamak olmaz ama cok sık da konusmazdim.mesafe koyardim.

Muhabbeti çok saçma geldi. Boşanan kadına "sabret kadın yuvayı ayakta tutar " demek ne kadar saçma. Sanki ben tutmadım ayakta.. Oğlun beni aldatacak ama ben sabredip ayakta tutacaktım buna mı getiriyor alttan alta bilinçaltına pişmanlığı sokmaya çalışıyor bence. Bence sadece çocuklarla alakalı konular için aramalı. İlla bi nasihat verecektiyse oğluna verecekti. Eski kafa işte. Bi daha ararsa öyle söylerse de ki x TEYZE bence bu nasihati git oğluna yap ben nasihat alacak bir şey yapmadım. Ayy çok sinirlendim kız kahve, diyemiyorsan ver numarasını ben diyim kız. Teyze senin derdin ne diyim

x hanım diyebilirsin yada sırf çocuğunun babaannesi diye anne demeye devam edebilirsin. aranızda kavga gürültü yksa saygı da varsa çokta önemli değil

Bu durum aranızdaki muhabbete bağlı bence. Abim ilk eşinden ayrılalı 8 sene oldu. Hala görüştüğümüz zaman o anne der biz yenge deriz. Çünkü yengemi yalan yok abimden daha çok önemserim. ( yengem yabancı ve yurtdışında kendi ülkesinde yaşıyor, bu yüzden yüzyüze görüşemediğimiz için belkide bizde sorun olmuyor)

Hiçbir şey demeden konuşurdum yerinde olsam. Anne diyeceğini hissettiğin zaman bir dur ve yutkun sonra cümlene devam et.

Annem boşandıktan sonra senelerce babaanneme "siz" diye hitap etti, anne veya X Teyze kullanmadan. Bu yıllarda çok çok zorunlu kaldıysa "anne" dedi ama normal sohbet esnasında falan değil.

Eğer kayınvalidenizle kavga gürültü olmadıysa birden dan diye tezeye geçmek ayıp olur.

En kötü ihtimalle bir süre sadece siz, babaannesi falan diye gidin, bir süre sonra boşanmaya da alışınca teyzeye dönersiniz.

Bence kayınvalidenizi üzmeye değmez.İyi bir kadın senide kızı gibi görüyormuş.Boşanana kadar anne dersin sonra bakarsın. Boşandıktan sonrada anne desen kaybedeceğin bir şey yok.Torununun babaannesi bağınız hep devam edecektir.

Bu kadar sık görüşmek doğru gelmiyor bana.Kadın o yüzden kabullenmiyordur.Araya mesafe koyun sık sık telefon ettiğinde açmayın aradan zaman geçsin görmedim müsait değildim falan dersiniz yavaş yavaş alışsın bu duruma.

Onu denedim ama ağzımdan kaçıyor anne kelimesi
Bosanma surecinde yikici degil yapici yaklastiysa anne demeye devam edebilirsiniz bence nasilki evlat anne baba secemiyorsa annelerde evlat secemiyor bazen ne kadar ugrasirlarsa ugrassinlar ortaya sorumsuz saygisiz bir evlatta cikabiliyor bir cocugunuz vardi (yanlis hatirliyor olabilirim)sanirim yani her zaman goruseceksiniz kadin iyiyse anne deyin gecin zamanla mesafe girince olacagina varir nasilsa kafaniza takacaginiz en son sey olsun onca sikintinizda
Disarda bazen yasli insanlara bile annecim bi bak annem surdan gideceksin falan gibi hitaplara rastliyorum ben illaki ismin anlamini yuklemeye gerek yok sadece hitap oldugunu dusunun gecin hanim gibi bey gibi

Kızlar cildiricam adam açığa alındı onu da benim üstüme atıyor. Benim yüzümden alınmış. Ulan ben mi aldım seni açığa. Hayret bişey ya şeytan diyo çek vur

Görümceleriniz kabul etmiş ayrıldıgınızı
Bu sefer de onların aramamasına takmıssını:)

Görümceleriniz kabul etmiş ayrıldıgınızı
Bu sefer de onların aramamasına takmıssını:)

Yok aramamalarini değil olay çok tazeyken bir kez bile arayıp işin aslı nedir diye sormadilarda. Bu saatten sonra da aramasinlar zaten

Kızlar cildiricam adam açığa alındı onu da benim üstüme atıyor. Benim yüzümden alınmış. Ulan ben mi aldım seni açığa. Hayret bişey ya şeytan diyo çek vur
Bunlar iyi gunleri sanki hic sinirlenmeyin takilmayin ne demis unlu dusunur yazin yedigin hurmalar kisin k.. tirmalarrr:)

Ne olacak ki anne deseniz?
X anne de..
Surkeli anne dedigi kisiye insan bi anda nasil teyze diyebilir ki?
Bilemedim. ama insan demek istemiyorsa istemiyordur.

Bilemedim...
Ama kalbi kirilabilir

halam boşandı telde hitap etmiyo hiç bişey demiyo iyiyim siz nasılsınız falan diye konuşuyo normal

efendim diye açarsın iyiyim sağol siz nasılsınız dersin uzatmazsın zamanla kabullenir aramaz zaten merak etme

Altına işese senden bilecek.

Gözüne bir yumruk at sinirin geçsin kahve

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…