anne demek istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gel benimle yasa diyor :) mümkün mü anne sence diyorum. O köpek kocan gitsin gelmesin buraya diyor. Sanki kayinvalide doğurdu beni
Belki yeniden birlestiririm yanımda olursa diye düşünüyordur
Bencede anne yerine siz diyerek konuşun
Zamanla artık oda herseyin farkına varır
Oda bak bana hâlâ anne diyor diye dusunebilir

kvniz gerçekten çok tatlıymış. içinizden geliyorsa anne deyin bence. sırf ona bittiğini belirtmek için demek istemiyorsanız yani, ben olsam demeye devam ederdim.

Benim ki de öyle ama ben kayinvalidemle konustukca. Eşim şunu düşünüyor annemle konustuguna göre ayrılmak istemiyor demek ki diyor. Eminim

kv ile bir probleminizin olmadığını ve karşılıklı birbirinizi sevdiğinizi tahmin ediyordur heralde,
benim de aklıma gelmiyor değil, ama bunuda düşünsünler artık yanii, saygı denen bir olgu var,
kv lerin bizi sevmeleri bizim suçumuzmu yaw

Yani biz mi dedik sevin diye :)

kvniz gerçekten çok tatlıymış. içinizden geliyorsa anne deyin bence. sırf ona bittiğini belirtmek için demek istemiyorsanız yani, ben olsam demeye devam ederdim.

Ben kayinvalidemle konustukca oğlu sanıyor ki annemle konustuguna göre ayrılmak istemiyor. Sırf o böyle düşünüyor diye konuşmak istemiyorum

Kadın samimiyetle sizinle konuşmak istiyorsa ona hitap seklinizi degistirmeniz arada soğukluk olusturur. Siz de onunla arada sirada görüşmeye devam etmek istiyorsanız bence anne demeye devam edin. Bu eski eşinize sayginizdan degil annesine sayginizdan.

Arada torun var. Mecbur konusucan ara ara. Kotu niyetli de degil bence kadincagiz. Ben olsam her aradiginda acmam.5 ariyosa 3 acarim mesela. Ama anne demeye devam ederdim heralde. En azindan bi sure.

ex kayınvalideceiğim de sonra kahkaha filan at aranızda ki samimiyet bunu kaldırır bence yada İngilizce veyahut başka bir dilde hitap et ne olacak :)

Kimse sizi aramıyor halinizi sormuyor ama o kadıncağız arayıp kızım yada lakap ile konuşuyor. Sabret demesi aslında sana öyle motive olmaya çalışıyor nasıl destek versem diye düşünüp böyle düşünüyor olmalı. Büyükler hep sabret düzelecek v.s derler bunda bişey yok bence kim bilir belki onunda yüreği acıyordur. Evladın var teyzeye saygı sevgi duyuyorsan anne demeye devam edebilirsin bence bu güzel bişey :))

Efendim ayol de

Anne diyeceğin zaman tut kendini. Bilinçli konuş yani. Ağzından kaçmasına izin verme.

X teyze demek bana mantıksız geldi.
Sadece anne deme.

Sıfatsız kalsın.

Eğer bu durumda olsam ve kayınvalidemle sorunum olmasa anne demeye devam ederdim sanırım.. Anne sıfatına layık görüp dediysem öyle devam ederdim.

Ben kendi ailemle bile hitapsız konuşuyorum, telefonda konuşurken niye hitap etme gereği duruyorsunuz ki, hiç hitap kullanmadan konuşun. sık konuşulan insanlarla zaten hitapla giriş yapmak garip geliyor bana. :/
Aloooo, napıyonnnn deyivercen.

Tatlim bu uzun ve zorlu bir surec ikimizde daha cok konu acariz....

Bir sure daha anne diyerek idare et derim neticede oglusunun buyuk annesi biraz daha olaylar soguyup taslar yerine oturunca kendiliginden hitap seklinin bile degistgni farkedersn

kv ile mesafeliyim o nedenle uzun zamandir anne demiyorum. efendim diye telefonlari aciyorum. bir hitap cumlesi kullanmak zorunda hissetmiyorum kendimi belki oyle yapabilirsin.
ya cok gicik bisey soylicem es iliskisi bitsede medeni kanuna gore kayinlik iliskisi devam ediyormus :)

Alışkanlıklar kolay bırakılmaz ablacım, anne dememek için şimdilik kendini zorlama istersen, zamana bırak derim ben.

Canim ablaam Günaydın. Şimdilik anne diyorum da ilerisi için ne derim bilemiyorum. Belkide bosaninca hiç aramaz. Belli mi olur

ex kayınvalideceiğim de sonra kahkaha filan at aranızda ki samimiyet bunu kaldırır bence yada İngilizce veyahut başka bir dilde hitap et ne olacak :)

Benim eşim anneme Valide Sultan diyodu. Ben de Valide mi desem anne demek ama yinede anne demek değil.

Ayy ne yazdım ayol

Kv çok bilmiş ,sen keninlemi evleniyorsunda tek başına evliliğini ayakta tutacaksın?
Evliliği sen istediğin kadar tutmaya çalış karşındaki adam gibi adam değilse boşa kürek çekersin ve sonunda ,yıpranır yorulursun zamanında kv kıymetli nasihatlarını kendi oğlullarına taa küçüklükten kafalarının içine soksalardı
Erkek adam karısını üzmez çoluğunu çocuğuna sahip çıkar vs gibi ..
Ve kadında evlilik denilen bilinmez denizde tek başına kürek çekmek zorunda kalmazdı

Bunu gel de anlat kayinvalideye. Anlamıyor alicilari kapatti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…