İşte annem bana destek olmak içün geliyo tabiki tek gidebilirim ama kendisi panik ve heyecanlı biri beni tek bırakmamak için geliyor. Bende o aşağıda tek başına beni beklesin istemem gerçi de kafam karışıkelbette tek gir odaya annen ile girersen kendine güveni olmayan,çekingen,bağımlı biri izlenimi verirsin.hatta ben olsam görüşmeye bile yalnız giderdim.
Zaten öyle bi yerse içerde oturtabiliceğim bir yer varsa öyle yaparım ama dışarda beklemesine gönlüm el vermez :)Girmesin tabiki, sekreterlikte otursun.
Benim canım annemde benimle iş görüşmesine gelmişti. Aklıma geldi
Zaten konuşmalarımı hazırladım ordan anlar kendime güvenip güvenmediğimi de annemde yalnız bırakmak istemiyor beni ana yüreği işte :)Girmesin tabikii canım patron o zaman derk, bu kızın kendine güweni yok annesiyle gelmiş der...
Ben babamla gtmiştim o da içeri girmişti patron "senin kendine güwenin yok mu babanla gelmişsin" demişti..
Ben de "ilanı gazeteden bulduğum için yolu da bilmediğim için babamla gelmek istedim toksa benm zaten kendime güweniyorum" demiştim...
patronlar böyle şeylere takılıyorlar...
bunu soru olarak sorman bile çok anlamsız.Herkese günaydın bıktınız belkide benden her gün konu açar hale geldim :)
Kızlar bugün iş görüşmesine gidicem (dua edin benim için) her günümde her anımda dağ gibi arkamda duran bitanecik canımın parçası annem de bana destek olmak ve yalnız bırakmamak için benimle gelicek. Sizce annem içeri benle girsin mi patronun yanına yoksa dışarda mı beklesin? Yanlarınla içeriye annemle girmem abest durur mu?
Herkese günaydın bıktınız belkide benden her gün konu açar hale geldim :)
Kızlar bugün iş görüşmesine gidicem (dua edin benim için) her günümde her anımda dağ gibi arkamda duran bitanecik canımın parçası annem de bana destek olmak ve yalnız bırakmamak için benimle gelicek. Sizce annem içeri benle girsin mi patronun yanına yoksa dışarda mı beklesin? Yanlarınla içeriye annemle girmem abest durur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?