Adam söylemiş ama kadın dinlememiş. İlk yazdığınıza da katılmıyorum; kız annesini özleyip gidiyorsa erkekte özleyip her gün gidebilir. E adamın zamanı yok. Kıza söylesin kendi ailesinden dönerken alsın kızı birlikte eve geçsinler. Nasıl olsa kız halinden memnun. 1 saat daha fazla kalır annesinde ne olacak? Zaten evliliğe çok alışmış gibi gelmedi bana.
Yahu ben ailemle 20 gündür tlfda bile konuşmuyorumYa bana garip gelen aileye bu düşkünlük. Bende evliyim ki aileme de düşkünüm ama her gün gitmek cidden saçma yani. O yaşta bir kızın annesine o derece bağımlı olması da çok garip. Cidden normal değil.
Ben kimseye kolay kolay boşanın demem. Yazmam da. Evlilikler bozulmasın tabii. Problem adamın problemi haklısınız ama sanırım kız ile konuşmuş işe yaramamış. Kısasa kısas yapmak-kısa bir süre için tabii ki- kadının empati kurmasını sağlayabilir çünkü kızın burada eşinin duygularını da anlaması lazım. Benim yazdığım çok düz mantık bir şey. Burada çok zeki hanımlar var. Daha akil yorumlar gelirse herkes yararlanır o ayrı fakat yine aynı şeyi savunuyorum; her gün anneye gidip o kadar uzun süre kalmak çok hoş bir durum değil. Anne o. Tabii ki gidilecek;her zaman gözümüz üstlerinde olacak ama bu yanı her gün gitmek gerçekten aşırı bence.anne kuzusu olmakla alakam yok inanın. aynı evde yaşamama rağmen haftada toplasan bi saat görmüyorum çoğu zaman. ben gelin haklı oh çok iyi yapıyor demiyorum. sadece kocasının vaktinden çalmıyor diyorum. evet azaltsa daha iyi ama bu adamın problemi. halletseymiş. bu sorunun çözümü yanlışa yanlışla karşılk vermek değil ki sizi tavsiye ettiğiniz gibi. adam da o yanlışı yapsın, devamlı anasına gitsin evlilik toptan bozulsun. öyle mi yani?
Hayır. İkisininde temelinde aileden kopamamak var. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım; bu konu eşim diye açılsaydı yani şu yazsaydı;
Eşimin evden yürüttüğü bir işi var ama ben evde yokken her gün kvye gidip orada işlerini yapıyor ve her şeyi annesine anlatıyor.
Nasıl tepki alırdı sizce? Bakın eminin yarın en geç pazar buna benzer çok konu açılacak ve istisnasız adam haksız bulunacak.
Ama var işte. Bu biraz şey gibi oldu halamın bıyıkları olsa amcam olurdu.Yahu ben ailemle 20 gündür tlfda bile konuşmuyorumbana bu ilişki normal geliyor değil ama böyle vıcık vıcık aile ilişkisi olan ev arkadaşlarım vardı , günde abartısız 70 kere arardı annesini. Ordan biraz anlayabiliyorum kızın halini.
Normal değil ama özelini anlatma bölümü yada erkeğin olduğu güne temizlik yapma bölümü olmasa problem edilmeyebilir
Şimdi bakın ben az önce de yazdım; her ilişkinin dinamiği farklı. Size normal gelmiş. Olabilir. Siz sorun etmezmişsiniz. Olabilir ama buradaki adam rahatsız oluyor yani ortak yol bulmak lazım. Benim eşim maç izlemeyi çok sever. Ben sevmem. Ortak nokta ise onun kulaklıkla benim kulaklıkla istediğimiz şeyleri izlemek oluyor. Kadının burada bunu yapması lazım aksi bencillik oluyor. O da evlilikte olmuyor. Uyum sağlamalı ikisi de birbirine.Yemin mi etmem gerekiyor? Aynı şeyi adamın yapmasında da sorun yok. Özel hayatı anlatmak ise yanlış.
Burada "kayınvalidemlere çok gidiyoruz" diye dert yananlar, yoksa "adam ailesiyle çok görüşmesin diye" mi dert yanıyordu? Ne saçma. Adam ben onunla vakit geçiremeyecekken babasıyla görüşse ne olur, arkadaşıyla görüşse ne olur.
Bu yazdığınız ortak yol oluyor işte. Son yorumunuzdan sonra gördüm. Kadın bunu yapmadığı için adam sinirleniyor bence.Adam her gün giderse karısı kendine vakit ayırabilecekken onu ihmal ediyor olacak. Kadın adamın "şu an seninle görüşemem" diyeceği vakitlerde görüşüyor. Karısına sorsun, karısı kabul ederse o da her gün gitsin. Ama adamın "şu an seninle görüşemem" diyeceği vakitlerde karısının sosyalleştiği kişilere karışma hakkı yok.
Ama mesela "3 gün sonra şu arkadaşlarıma gidelim mi, onlar bize gelsin mi" vs diyebilir.
Ben ailemden ayrı şehirdeyim ama aramız 1 saat. Hani günübirlik gitsem giderim de kalpazanlık mıdır nedir zor geliyor. Haftada bir gidiyorum ben de onda da kalmadan geri dönüyorum. Yeni evimi fazla mı benimsedim nedir anlamadım.Esimle olan hicbit sorunumu anneme yada babama anlatmam cunku ben iki gun sonra barisirim ama onlar unutmaz
Kardesinizin oncelikli cozmesi gereken sorun bu bence , uzun uzun konussun yada kizin yakin bir arkadasi varsa kardrsiniz ona anlatsin arkadasi geline anlatsin
Surekli anneye gitme olayina yorum yapamiycam ben haftada 1 gittigimde bile max 2 saat oturabiliyorum sonra kacmak icim bahane uretip sivisiyorum evden
Bana gore normali bizimki be seridinacimBen ailemden ayrı şehirdeyim ama aramız 1 saat. Hani günübirlik gitsem giderim de kalpazanlık mıdır nedir zor geliyor. Haftada bir gidiyorum ben de onda da kalmadan geri dönüyorum. Yeni evimi fazla mı benimsedim nedir anlamadım.
Bana sorsan sen hergun gider misin diye, gitmem. Cok yakin olsa da gitmem. Seviyorum evimi, tek olmaui, rahatligi. Kocam hergun gitse is cikisi bizimle gecirecegi vakti benden aldigi icin tabi ki laf ederim. Ama kiz evde yalniz olmaktansa annesine gidiyormus. Dedigim gibi gitmem ama gidende beni rahatsiz etmez. Yapucak bir sey bulamiyordur. Evde depresyona girmesindense gitsin annesiyle vakit gecirsin derim. Esinden caldigi bir vakitte yok nihayetinde.Kızlar yapmayın Allahaşkına. Birçoğunuzu yorumlarından tanıyorum. Aynı şeyi erkek yapmış olsa bu şekilde mi yazardınız. Hergün anasında olan erkek hanginize normal geliyor? Böyle evlilik mi olur? Burada her haftasonu Kvdeye gidiyoruz diyene bile taktik veriliyor; gitme deniyor. Hergün annesinde olmak isteyen kız neden evlenir? Ben de evliyim. Anamın yanında kalmak istesem evlenmezdim. Evlendiysem ayrı aileyiz demektir ki evlendiğimden beridir de aynı şeyi yapıyorum. Şimdi bu konudaki gelini haklı görüyorsanız o zaman kocam ailesine çok düşkün sürekli orada olmak istiyor temalı konularda da o onun ailesi normal demeniz gerekiyor. Yoksa çifte standart olur ki o zamanda adama laf söyleme hakkı doğar.
Ben 29 umda evlendim ve tam hazır olduğumu hissettiğim anda evlendim. Belki o yüzden böyle mantık çerçevesinde bakıyorum. 22 yaş evlilik için çok erken bence. O yaşta ben de o kadar sorumluluğu kaldıramazdım ama işte tam da o yüzden bekledim ve pişman olmadım.Bana gore normali bizimki be seridinacim
Ben senelerce annemle yan evlerde yasadim , iki haftada bir gece yemege giderdim
Isten gelir kapidan oglumu alir iyi geceler der kendi evime gecerdim
Hic isim olmaz yani anlamam da mumkun degil hergun annesine gidenleri
Ya ben kendimi adamın yerine koyuyorum; çok sinirlenirdim sanırım.Bana sorsan sen hergun gider misin diye, gitmem. Cok yakin olsa da gitmem. Seviyorum evimi, tek olmaui, rahatligi. Kocam hergun gitse is cikisi bizimle gecirecegi vakti benden aldigi icin tabi ki laf ederim. Ama kiz evde yalniz olmaktansa annesine gidiyormus. Dedigim gibi gitmem ama gidende beni rahatsiz etmez. Yapucak bir sey bulamiyordur. Evde depresyona girmesindense gitsin annesiyle vakit gecirsin derim. Esinden caldigi bir vakitte yok nihayetinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?