Ben aslinda toplumum genel dusuncesini kastettim buradaki dier yorumalri okumadim pek aksini iddia ediyolarsadaBuradaki bir çok kadın buna hatta daha azına da ses çıkarıyor ki çıkarsın. Öte yandan adamın hiç öyle bir talebi yok zaten. Her gün annesine gitmesini istese emin olun farklı davranırdı.
Sizin evlilikte normallestirdiginiz koskoca insanların tüm günlerini anasının babasının evinde geçirmesi herhalde.kız evinde temizlik yapacak kadını bile tüm gün oturup beklemiyor. Ortada bir sorun varken hiç bir şey yokmuş gibi normallestirmis insanlar.
Bu sorun oturulup çözüm odaklı konuşulmalı. Sorun cozulmuyorsa da bu şekilde yani sorunlu şekilde kabul edilip devam edilmeli ya da bosanilmali.
Ama yetişkin insanlar sorunlarını normallestirip hiç bir şey olmamış gibi davranmamali. Evli çiftlerin birbirlerine karşı eşit sorumluluğu olması onların özgürlüklerinin kısıtlanması değildir. Hayatın gerçeklerdir.
Ozaman erkegin kazandigini da yemesin kadin.Cunku kadin eve para getirmiyor.Is bolumu olmus burda adam para kazaniyor kadin da bosta, evi temizleyiversin bir zahmet.Neyse konu bu degil.Bence de konuyu degistirmeyin.
evet beraber kirletilen ev beraber temizlenmeli size katiliyorum.
o zaman beraber harcanan para da beraber kazanilmali.
nalinci keseri gibi hep kendine yontmakla olmuyor. Hayat musterekse kadin da elini tasin altina koymali.
"Kadinin da evlilikten bekledigi budur belki" yazdigimi hatirliyorum. Bu benim dusuncem boyle olmali diye bisey sunmadim nasil anladiniz evlilikten bekledigimi?
Ortada çok net bir sorun varken "evli de olsa istediği yere gider yaa, beklentisi buymuş "diye bir sorunun normallestirilmesi ve mesrulastirilmasi en basit ifadeyle komik. Evlenmeseydi o zaman, arada buluşur sevisirlerdi.ne gerek varmış. Zaten kız hep kendi ailesiyle yeni bir aile kurdugunun bilincinde değil.
Calissin tabi ki de calismasin diyen yok..
2 sene ses etmedim ne demek zaten sizin ses etmeye hakkınız yok!
Karışmayın kadına evine yaşantısına..!
Annesiyle konuş demek doldurmak olmuyor dimi?
Hergün sizin annenize gelse rahatsız olmazsınız ama!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?