Teşekkür ederim.Devam ederdi çünkü elalem ne der düşüncesinde,ya da vicdan yapıp yapmamak arasında, bilemiyorumGeçmiş olsun. Babanız ve anneniz eğer siz olmasaydınız beraber yaşamaya devam edecekler miydi?
Annenizi anlıyorum, ağır sıkıntı yaşamış ve şu an nefretle bakıyor.
Anneniz çok haklı...gücü yerindeyden insan gibi davranılısaydı fazla fazla bakardı.
Maalesef kötü anılar, öfke geçmiyor. Keşke şu üç günlük dünyada kimse kimseye zehir etmeden bitirse ardında travmalar bırakmasa...
Tabii ki sizin arada kalmanız çok üzücü zaten zor geçmiş bir çocukluk hala imtihan bitmiyor. Allah yardımcınız olsun
Tabiki zor bir çocukluk geçirdim Annem gözümün önünde sürekli ezildi,asagilandi.Eve o kadar bolluk içinde yokluk çektirdi annemin iğne oyasından kazandığı paraları da yedi,ondan kaçırıyordu denk gelirse parasını istiyordu ihtiyacı varmış gibi..Çevrede alkolün etkisiyle yaptığı taşkınlıklar,ele güne rezil ediyordu bizi.Geceleri o eve gelip yemek yiyip uyumadan ortalık sessizlesmeden uyumuyorduk nöbet tutuyordum kavga olursa araya girelim diye.Erkeklerden üniversiteye gelinceye kadar nefret ettim.Gorustugum kişilerde babacanlik ariyordum,bulursam aşırı bağlanıyorum ayrilinca travma.. Eşimden önce biriyle nisanlandim beni rezil etti,düğünden bir gün önce ayrıldık.sonra şu an ayrılma aşamasında olduğum eşimle de düğün yaklaştıkça pislik çıkardı düğün iptal oldu,sonra barıştık,bunu bahane ederek mesafe koydu yanımda durmadı eşim bana sürpriz düğün organize etti (annemi düğünüme göndermedi) düğün videomuzu izlerken aglayasim gelir.Diger iki kız kardesim de evden Kurtulmak amacıyla evlendiler istemiyorum ayagina yatip düğün yapmadı yine ve katılmadı annemi de göndermedi..Ben de çok kinliyim bakmayın bastiriyorumBabaya bakıcı bulup anneyle ikisini ayrı eve çıkarsanız, bu sefer kadıncağız sizin çocuğa bakmak için gelişmiş gidiş yapar. Baba huzur evinde kalsa ve boşansalar, vicdani olarak sizi yorar. İşiniz zor. İleride tekrar evlenme vs gibi bir durumunuz olursa, hayatınız tekrar farklı bir düzene girer. Babanız ve annenizi virüs sonrası psikiyatristten yardım almak için götürürseniz belki iletişim düzelebilir. Zor, gerçekten işiniz zor. Anneniz için daha zor. Sizin yaşadığınız çocukluktaki sıkıntılar da yaşamınızı, ilişkilerinizi etkilemiştir. Siz de lütfen yardım alın. Anne ile babanın arasında başka biri, bakıcı olsun.
Annemin sinirleri iyice yıpranmış.Bir emeklilik bile yatirmadi,o bana bakacak yerde ben çalışıp ona bakıyorum yasattiklarina rağmen diyor.Surundurmek istiyormuş,yapma etme dedikçe ben, hircinlasiyor Durup durup kuruyor eskiden evde değildi şimdi artık uzak mesafe gidemiyor diye evde olunca gördükçe cinnet geliyo kadına.Ama çocuk biraz daha algılamaya başlayınca ne olacak diyorum.oglum da benim çocukluğumu yaşasın istemiyorum bunu soylicemAllah yardimciniz olsun. Sonucta biri anne digeri baba. Aralarinda yasanan onlara ait
Babanizin da kanindansiniz yapacak bisi yok. Atsan atilmaz satsan satilmaz. Madem birlikte yasiyorsunuz elden ayaktan dusmus sayilirlar, duzeni siz kurun. Evde sizin sözünuz gecsin
Babaniz artik bu saattten sonra hicbir sey yapamaz. Cok sesi cikarsa susturmaya calisin
Bebek korkuyor artik dikkatli olun dersiniz. Ki zaten evde kavga olmamali bebeklerde, cocuklarda hem.asiri korkar hem de etkilenir
Bir muddet sonra herkes duzenine alisir.
Ben olsam ben de sizin gibi yapardim sanirim, asla basinizin caresine bakin diyemezdim.
Babam çoğu zaman ne yapmaya çalıştığini anlamıyor bile..Bu da batıyor anneme, dediklerini idrak etsin bozulsun bükülsün istiyor.Biraz da benim varlığıma güveniyor ben olmasam bu kadar ileri gidemez çünkü hala üzerine yürüyor sinirlendirincehuzursuzluktan kaçıp göbeğine düşmek. İkisiyle de konuşsan huzur istediğini bebeğin gergin bir oryamda büyümemesi.için babasından ayrıldıpını söylesen. Yaşlılar konuşmayınca hemen anlayamıyorlar. Kumru gibi olmanızı beklemiyorum ama germeyin beni de bari. İkisiyle de konuşma ya da
Dayımla yengem böyleydi. O çocukşarı neler çekti. Gençliklerinde boşanmıyorlar bir dolu kişiye ızdırap veriyorlar. Sonra da hadi taraf ol. Çok iyi anlıyorum seni. Tek tavsiyem korona bitince aynı binadan başka eve kiraya çıkman. İnş imkanların elverir. Yıllarca mutsuz etmişler halen devam efiyorlar. Belki o evde büyümenin sonucu evliliğinfe mutlu olamadın?Babam çoğu zaman ne yapmaya çalıştığini anlamıyor bile..Bu da batıyor anneme, dediklerini idrak etsin bozulsun bükülsün istiyor.Biraz da benim varlığıma güveniyor ben olmasam bu kadar ileri gidemez çünkü hala üzerine yürüyor sinirlendirince
O kadar hakli ki annen, o konuda diyecek tek kelimem yok.Annemin sinirleri iyice yıpranmış.Bir emeklilik bile yatirmadi,o bana bakacak yerde ben çalışıp ona bakıyorum yasattiklarina rağmen diyor.Surundurmek istiyormuş,yapma etme dedikçe ben, hircinlasiyor Durup durup kuruyor eskiden evde değildi şimdi artık uzak mesafe gidemiyor diye evde olunca gördükçe cinnet geliyo kadına.Ama çocuk biraz daha algılamaya başlayınca ne olacak diyorum.oglum da benim çocukluğumu yaşasın istemiyorum bunu soylicem
Yanlış anlamayın ama o zaman en azından anneniz artık huzura ersin. Haklısınız, sonuna kadar. Mutlaka ama mutlaka yardım alın, kendiniz için. Eşiniz denen yaratık için de geçmiş olsun, evlenmeden önce en ufak bir soru işareti varsa ayrılmak gerekiyor. Genelde saklıyorlar kişiliklerini. Kendinizi suçlamayın, annenize bakabilmenize sevindim. Her şey yoluna girer, yavaş yavaş. Kendinizi tamir edin, destek alın, anneye de aldırın. Hayatınız kurtulur umarım. İçimdem sarılmak geldi size. Keşke daha fazlasını yapabilseydik.Tabiki zor bir çocukluk geçirdim Annem gözümün önünde sürekli ezildi,asagilandi.Eve o kadar bolluk içinde yokluk çektirdi annemin iğne oyasından kazandığı paraları da yedi,ondan kaçırıyordu denk gelirse parasını istiyordu ihtiyacı varmış gibi..Çevrede alkolün etkisiyle yaptığı taşkınlıklar,ele güne rezil ediyordu bizi.Geceleri o eve gelip yemek yiyip uyumadan ortalık sessizlesmeden uyumuyorduk nöbet tutuyordum kavga olursa araya girelim diye.Erkeklerden üniversiteye gelinceye kadar nefret ettim.Gorustugum kişilerde babacanlik ariyordum,bulursam aşırı bağlanıyorum ayrilinca travma.. Eşimden önce biriyle nisanlandim beni rezil etti,düğünden bir gün önce ayrıldık.sonra şu an ayrılma aşamasında olduğum eşimle de düğün yaklaştıkça pislik çıkardı düğün iptal oldu,sonra barıştık,bunu bahane ederek mesafe koydu yanımda durmadı eşim bana sürpriz düğün organize etti (annemi düğünüme göndermedi) düğün videomuzu izlerken aglayasim gelir.Diger iki kız kardesim de evden Kurtulmak amacıyla evlendiler istemiyorum ayagina yatip düğün yapmadı yine ve katılmadı annemi de göndermedi..Ben de çok kinliyim bakmayın bastiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?