Anne ile baba arasında kalmak...

Aynen sesi çıkmıyor.Korona günlerinde bile çıkacak oldu bizi riske atamazsın dedim oturdu onda bile eskiden olsa asla

İkinci bir ev iki kat masraflar olmaz öyle yapacağına evlerine gönderip bakıcı bulmak daha ekonomik olur,oradaki ev kira değil Allah'tan ama işte en ekonomik gücümün yettiği bu

Aynen sesi çıkmıyor.Korona günlerinde bile çıkacak oldu bizi riske atamazsın dedim oturdu onda bile eskiden olsa asla
Cunku o da farkinda artik eskisi gibi olamayacaginin. Elini masaya vurdugun zaman kenara pısıp kalacak.. yapman gereken ortam polisi olmak. Güc sen de. Bunu cok iyi farkettirirsen o evde sorun olmaz. Kötu de olsa baba maalesef. Ben annen degil de senin icin konusuyorum. Cunku annene diyecek tek kelime yok.

Bakıcılık bir durum yok aslında,biz ne yiyorsak onu yiyor olan bu

İkinci bir ev iki kat masraflar olmaz öyle yapacağına evlerine gönderip bakıcı bulmak daha ekonomik olur,oradaki ev kira değil Allah'tan ama işte en ekonomik gücümün yettiği bu
Biliyorum zor da uzakta da annende kalırsa aklın diye düşündüm.

Bakıcılık bir durum yok aslında,biz ne yiyorsak onu yiyor olan bu
Siz yokken evde biri olursa belki annenizin psikolojisine de iyi gelir , o nedenle de önerdim bakıcıyı. Ya da komşuluk yapsa anneniz evden biraz çıksa hoş sohbet muhabbet etse birileriyle siz yokken kafası dağılır belki. Tabii şimdi virüs var da virüsten sonra . Ya da diğer kardeşleriniz arada misafir etse babanızı veya annenizi eğer uygunsa durumları ve evlilikleri zarar görmeyecekse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…