Anne kuzusu biri mi

yagmurzelis

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2025
128
39
13
25
Eski Konuştuğum kişi 1 günlüğüne ailesinin yanına gitmişti. O ara bizim sorunlarımız vardı konuşurken teyzesi ve annesi duymuş sürekli kavga etmeyin dedi. Bende o ara zamana bırakalım diyordum. Sonradan aramızda kötü laflar geçti bana dediği lafları teyzesine annesine söylemiş. Teyzesi birden telefonu eline aldı konuştuğum kişi konuş gibisinden laf etti kadın benle konuştu sorun ne vs dedi. Ben kırmamak için muhattap oldum ama sonradan çok garipsedim ne alaka diye. Sonradan aramızda geçen seyleri annesine anlatmaması gerektiğini söyledim biz iyi oluruz ama annenler bilmez dedim. Bana söylediği kötü laflardan bile haberleri var. Bende uyardım ilk başta değişik davrandı annem o saklamam gibisinden sonra da hak verdi. Ama ben bu kişiyi bu konuda uyarmak mı zorundaydım? İkincisi çalıştığı iş yerindeki insanlar benim hakkımda bu kişiye kötü şeyler demiş oda beni savunduğunu söyledi ama ne hakla söylüyorlar? Benim ne suçum var diyor ama benimle arasındaki olanları diğer insanlara anlatıyor sırf evliler mantıklı şeyler derler diye. Tekrar küsüp barışınca iş arkadaşı aradı yanımda barıştınız mı diye. Bana sürekli düzelicem dediği için zaman verdim manipüle oldum aslında birnevi ama sonradan kötü şekilde bitirdim. Çok mu büyütmüşüm sorunları? Bende birilerine anlattım ama herkes lafın sonunda senin hayatın dedi. Şu an içim rahatsız hatalı mıyım diye

uzaklasın

Kesinlikle ayril. Ne bicim bir tip. Erkek olarak onu ciddiye aldigina sasirdim. Basit bir tip
İlgili davranması hoşuma gitti galiba birde senin için her şeyi yaparım demesi güvendirdi. Şimdi ise acaba acele mi ettim tatsızlık mı çıkardım diye kendimi suçluyırum

Evlenince delirmek istemiyorsan ayrıl. Her şeyi anlatır huzur muzur kalmaz

Manipüle etmek edilmek cümlesinden kusasım geldi.Eski sevgilinizin çenesi düşülmüş,gevşekmiş herkese aranızdaki herşeyi anlatıyormuş,abartıp kendini mağdur seven olarak gösteriyormuş.Hala olanı ortadaki gerçeği görmezden gelip abartım mı diyorsun.......Evren size daha nasıl mesaj versin???olmayacak ilişkileri zorlamak sonunda acaba demek şifa diliyorum .....

Ne biçim bişey bu ya , noluyo öyle teyzeler anneler telefonda. Engelle geç

Bu ne yahu. Okurken adamı 2 kere engelledim. Teyze telefonu eline alır “ne oluyor” der. İş arkadaşı arar “barıştınız mı” diye. Evlenseniz iki gün sonra bir kavga olur, tüm sülale kapınıza dayanır “ ne oldu” diye sormaya.
Eşim bırak annesine anlatmayı, nişanlıyken biz tartıştığımız zamanlarda annesi hissederdi beni arardı. “Kızım canı sıkkın, yüzü düşük vs” gibi. Direk soramazdı da aranızda bir şey mi oldu diye. Çekinirdi kadın. Bende hiç bozuntuya vermezdim. Benim bildiğim iki kişinin arasındaki sorun üçüncü kişilere yansıtılmaz. Hele ki ailelere asla… yakın bir arkadaşın vardır, dertleşmek istersin ona anlatırsın sadece. Oda tavsiye verir bu yani.

Yapmış işte, anlattıklarını herkes duysun diye 1 günlüğüne gittiği ziyarette yememiş içmemiş yumurtlamış.
Ya zaten ondan sonra bende şarteller attı hadi benimle sorunun olabilir ama annenin yanında neden konuşuyosun garip geldi bana. Normalde annesinden 2 saat uzakta yaşıyor o gün de ziyarete gitti her gün konuşuyorlar telefonda. Telefonda iken anlattığını biliyorum ama sesli konuşacak kadar annesine anlattığını bilmiyodum

En son anlatma diye u
En son anlatma diye uyardım sonradan bana bi sinir geldi ben mi uyarcam kaç yaşındaki adamı dedim bitirdim

Bunun yakın arkadaşları tavsiye vermekten çok yeri geldi beni kötüledi bu çocuğa. Annesi eline alıp telefonu seviyorsan biraz düzelt gibisinden konuştu. Sonra ben uyardım daha söylemicem valla falan dedi ama ben çoktan doldum taştım ve hayatımdan çıkardım ben mi uyarcam seni diye.

Annesi kendi düzeltmemiş, elin kızına mı söylüyor “seviyorsan biraz düzelt” diye. Ailecek şaka gibiler. :)

Benim 8 yaşındaki oğlum kavga ediyor küsüyor da nedenini öğrenene kadar ama uğraşıyorum Nasıl böyle yetiştiriyorlar hayret sırrını sorsaydınız teyzeye

Adam adam degil. Kendini sorgulamak yerine, acaba beraber olmak istedigim adam bana saydirip ve araya baska insan katan biri olsun mu diye sor. Vallaha sutla bence
İlgili davranması hoşuma gitti galiba birde senin için her şeyi yaparım demesi güvendirdi. Şimdi ise acaba acele mi ettim tatsızlık mı çıkardım diye kendimi suçluyırum

Nerden baksan fiyasko… Yol yakınken ayrıl kendini kaptırıp üzülme sonra boşuna. Balık baştan kokar diye boşuna dememişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…