Anne kuzusu biri mi

Basında herkes iyi. İyi biri olup olmadığını zaten bu esnalarda anlayabilirsin iyi biri degilmis. Bitti mi tamamen?
En son tehtid etmek zorunda kaldım. Konuşmayı kesmek istedim ve sonraki gün hiçbir şey olmamış gibi yazdı bende iş yerine gelirsem iyi şeyler olmaz dedim bağırdım çağırdım ve 20 gündür sesi çıkmıyor. İletişim 0

Karı ağızlı ılık uzak dursun senden. Sende uzak dur bu karı ağızlı erkekler ömür törpüsü dikkat et.

Valla anne baba büyüdüğü ortam gördüğü terbiye insanın bir şekilde karakterinin temelini oluşturuyor yani aile önemli çünkü bir şekilde onlarda hayatınıza dahil olacaklar denge kurmayı bilmek de kocadan kocaya yada insandan insana demek daha doğru değişen birşey artık siz bilirsiniz elbette

Az önce farklı bir konunu okudum gereksiz vicdan muhasebesi yapmışsın. Şimdide tuhaf biri var ortada. Çiçeğim nerden buluyorsun bu tipleri

Öküzü sen niye eğitecen ki. Enerjini harcamaya değmez. Anası ve teyzesiyle mutluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…