Anne kuzusu biri mi

Adam adam degil. Kendini sorgulamak yerine, acaba beraber olmak istedigim adam bana saydirip ve araya baska insan katan biri olsun mu diye sor. Vallaha sutla bence
Ayrılırken biraz bağırmak ve kötü davranmak zorunda kaldım ve kendime yakıştırmadım. Böyle davranmasaydım da ayrılalım dediğim halde bırakmicaktı biliyorum ama işte. Yani çocuğu biraz tehtid etmem gerekti acaba ileri mi gittim diye vicdan azabı çektim. Yoksa olayları gayet mantık çerçevesinde düşündüğümde istemedim. İlişki içinde bence cidden manipüle edildim ne zaman ayrılalım desem seni çok seviyorum senin için bak neler yaptım laflarına maruz kaldım. Yalvarırdı bazen o derece gitme vs diye. Seni kaybetmekten korkuyorum vs diyordu vicdanıma oynuyordu bende üzülmek istemem kimseyi seviyor madem zaman tanıyayım diyordum ama en sonunda cinnet geçirdim sanki

Yaşlarınız kaç?

bazı insanlar çevrelerindeki herkese seninle ilgili olumsuz şeyleri anlatarak kendilerine destekçi topluyorlar ve seni yalnız bırakarak kendilerini yüceltiyorlar ve de bundan zevk alıyorlar bu aslında narsisistik bir taktik
ileride senin çevrene dahil olduğu zaman senin çevrene de aynı şeyleri yapacak
ve 27 yaşında 22 yaşındaki biriyle işim olmazdı

Kendisine sorduğum zaman senin hakkında olumsuz bir şeyler anlatmadım diyor. Senin hakkında insanlara kötü konuşturmadım diyor. Ama bu kadar insanların benimle ilgili konuşma cürreti nereden geliyor o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…