Anne kuzusuyum diyen erkek

Bence ilk tanismada insanlar birbirlerine rahatsız oldukları şeyleri söyleyecekler.Alkol olur sigara makyaj giyim ne varsa hepsini şunları istemiyorum demeliler yoksa duygusal bağ olunca bırakmak zor olur

Ayenen. Burda cok okuyoruz ilk herseye tamama deyip sonra zorbaliklara bas vuranlari

Babası kaza geçirdiğinde annesi hem annelik hem babalık yapmış. Müthiş saygı duyuyor bu yüzden. Çok kıymet veriyor. Bana olumsuz bi özellik gibi gelmiyor bu ama herkes problem diyor bilmiyorum.
İşte burda kavram kargaşası çıkıyor. Annesinin her dediğini uygulamaya başlıyor. Anne sevgisi ile anne diktatörlüğü karışıyor o yüzden problem. Saygı, kıymet verme bunlar güzel şeyler ama o saygı adı altında her dediğini yapmak kötü.

Deneyim olmadığı için alt metini zor okuyorsun. Gizli gizli baskıya alıyor. 20.gunde en sevdiğin renk ne gibi abidik gubidik sorularla birbirinize ısınma dönemi olması gerekirken annesine sizin alkol içip icmediginizi bilmediğini söyleyerek ablukaya alıyor. Bu ne demek biliyor musun anneme senin içki içtiğini söylersem annem seni istemez, ben de anne kuzusu bir adam oldugum için ona karşı çıkamam sen en iyisi yavaş yavaş bırak alkolü diyor. Ki direk ben alkol için es istemiyorum dese saygım olur. Ben de hiç içmeyen birini istemem mesela.
Ayrıl diyemem ama sana böyle bir laf söylediğinde bu yaptığın çok saçma, sen ister şöyle ister söyleme ne önemi var ki de. O zaten iyice kendini belli eder. Koparsiniz

Merhaba,
Çok şeyler yazılmış ama ben de farklı bir bakış açısından yazayım.
Dışarıdan çok sert gözüken anakuzuları da var. Kadına ve anneye kıymet verir, iyi bir eğitimle zaman içinde sizin de kuzunuza dönüşebilir. Anneyi ve erkeği iyi çözmek ve sabır gerek. Tabii bu çabaya değecek biri ise.
İlk görüşmede annem önemlidir diye atıp tutup evlendikten sonra annesi ile mahkemelik olan duydum, insanların laflarına pek takılmıyorum ben.

Değişik 1 tür olmalı. Bunlar genelde kendilerini gizler, anaları aradığında oflayıp poflar ve evlendikten sonra tüm yalaklıklarıyla analarına yapışırlar. Ana kuzularına yeni bir soluk gelmiş: dürüst ana kuzusu. Boşanmayla uğraşmadan, direkt sepetlemek için biçilmiş kaftan!

İnsanın kendini bilmesi güzel bi şey. Tebrik ettim erkek kişisini. Baştan söylemiş ben böyleyim diye. Arkanıza bakmadan kaçın ne köy olur ne kasaba o da anasının koynuna geri girsin

Valla adam peşinen söylemiş adamı ben de takdir ettim.
Kaç kız kaççç

O kadar başındaki şuan her şey olabilir aslında haklısınız

Çok kibar abisiyle babasıyla annesiyle telefonda benle de konuşurken öyle. Annecim diye açıyor telefonu falan

Ya şöyle abisi var kız kardeşi var onlar içiyormuş. O muhafazakar takılıyor annesi gibi. Onu üzmek istemiyorum falan diyor. Ama önceki kız arkadaşı da içermiş hatta aleviymiş mesela ama annesi sen mutlu ol demiş. Abisinin evleneceği kız evlenip boşanmış hatta çocuğu varmış abisi hiç evlenmemiş ama ailesi yine sen mutlu ol demiş. Bunları söylerken bunları da söylüyor benim kafamı karıştıran da bunlar

Louder bebiş nasillll
Bir kere de bana denk gelmişti böylesi annemi çok seviyorum çok zorluk yaşadı evlenince birlikte yaşayacağım demişti bir daha mesajlarına cevap vermedim

Çok çelişkili. Bilmiyorum şu esnada bu kadar ayrıntı anlatması da garip. Temkinli yaklas. Bak burda bazı konular var ya adam evde sürekli bir kadının işine karışıyor, bir sürekli kadın lafı içinde bu adam da öyle. İnsan yeni tanıdığı birine abimin bilmem nesi de böyleydi diye niye anlatır ki. Ya çok ergen ya da böyle ağzı çok gevşek tipler vardır. Sen desene niye bunları anlatıyorsun bana diye? Ben olsam derdin

Anne kuzusuyim nedir ya koca adamlarin dedigine bak. Diyeni duymadim genelde sessizce icraatla yapar bunlar ama bu hepten tehlikeli kabul etmis.

Abisinin istemesi vardı o yüzden anlattı

eq yerle bir, eq ağlıyor…
Burnuna ipli gözlüğünü indirmiş,facebook karıştırırken telefonu uzak tutup dedikoduya başlayan kısa saçlı teyze. takma dişlerini şakırdatarak gün tabağını tüketen, çayına çok şeker atan çay bardağının kenarında artık da var o derece.
sizi görücü usulü tanıştırmış olsalar, karşına alıp kardeşin var mi, senin maaşın benim benzin parama yeter mi deseniz de bu detayları verse, yine çiğ muhabbet. Bunları dinlerken insanın yüzü düşer.

Hakikaten ya, hiç romantik ilişki gibi değil, sanki bunları aileler falan başgöz ediyor. Yok senin anan yok benim anam. Gerçi adamın anasından kimsenin anasına sıra gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…