- 24 Haziran 2023
- 1.671
- 5.905
- 73
- Konu Sahibi disardayagmurvar
-
Biraz daha tanıyıp öyle karar vermek istiyordum ama gelen yorumlar beni soğuttuBen anne kuzusuyum mu
Ay bu modelin bi de disil enerjisi yuksek oluyo ota bka cok afedersiniz kusup darilmaca trip naz kahir kiyamet...
Cunku cocuk daha, dusunun hala ana kuzusu bir birey(!)
Kacin kacin hala ilerlememisken. Ama eminim ilerliyceksiniz, oyle hissediyorum
Balik bastan kokmus arkadasim napalimBiraz daha tanıyıp öyle karar vermek istiyordum ama gelen yorumlar beni soğuttu
ya meselaYok ben genel konuştum yoksa tabi ki öyle. Kısaca yazmak için öyle yazdım. Ama burada çok görüyorum doğu kalabalık aile ya da iç Anadolu ve egeli ya da akdenizden çekirdek aileden kız. Bu sitede baya var
8 aydır yalnızım artık biri olsun istedim. Konuşmaları tavırları olgun geldi hoşuma da gitmişti ama işteBalik bastan kokmus arkadasim napalim
Benim bir tanıdığım var adam muhafazakar kız mini etekli. Peşinden koşmuş kızın aylarca. Mini etekli diye belirtmemin sebebi adamın ailesinde başı açık bile yok. Sonra düğünden bir gün sonra başını örteceksin diyor. Kadın boşanmak istiyordu en son gerisini siz hayal edin.sorun etmiyor mu, senin tarzını sallamıyor mu? Başlamış ültimatom vermeye. Yok ben anakuzusuyum yok anneme söyledim alkol almaz dedim, yok şöyle böyle. Daha 20 günde seni yok saymaya başlamış ipleri eline alsın da gör bak. Nasılsa yola getiririm kafası bu. Güle güle kullan.
Sanki millet ağaç kovuğundan çıkıyor.
Ben öyle uç giyinen biri de değilim ama istedim mi de giymek isterim. Söyledim de kısıtlanmak istemem diye. Sorun olmamalı bunlar falan dedi ne bileyim açık görüşlü gibi konuşmaları hep. Tabii son dakika ne olur bilinmezBenim bir tanıdığım var adam muhafazakar kız mini etekli. Peşinden koşmuş kızın aylarca. Mini etekli diye belirtmemin sebebi adamın ailesinde başı açık bile yok. Sonra düğünden bir gün sonra başını örteceksin diyor. Kadın boşanmak istiyordu en son gerisini siz hayal edin.
Hayat aslında çok çeşitli. Biz kk da aşırı genelliyoruz çünkü karşı tarafı tanımıyoruz. Burada her söylenen yüzde yüz doğru olmuyor ama yüzde 95 oranı varya mesela
benim de çok kalabalık aiem var
11er kardeş annem babam 200+ kuzenim var
doğulu filan da değilim
memlekete de giderim, severim de. hani izole değilim, ilişkim sürüyor sülalemle.
(memlektinden tüm bağını kopatmış inanlara da biraz gıcığım açıkçası yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş)
ama bu bir yere kadar.
benim bir hayatım var. birey olarak bir duruşum önceliklerim var. hayatım onlara göre şekillenmiyor. (ilk gençlik zamanıma kadar durum farklıydı o zaman bu kadar karakter, duruş, dünya görüşü sahibi değildim, ortam ve kafam farklıydı)
neyse uzatmayayım
bence sorun kalabalık aile mi çekirdek aile mi sorunu da değil
çünkü öyle çekirdek aileler var ki
mesela bildiğim kıbrıslı arkadaşlar filan var
3 kişi ailesi, geneli tek çocuk bilemediniz 2 olsun
ama
aman yarabbi
anne baba olmadan alıverişe çıkmazlar
bildiğiniz market alışverişi! öyle ev almak filan değil. haftalık pazara annesiz gidilemez.
annesinin onaylamadığı perdeyi evine asamaz!
arkadaşının düğününe gidecek ne giycek ne takacak anneden onaylı!
yani kısacası birey olabilmek, kendi hayatı hakkında hüküm sahibi olabilmek, duruşu olmak bence mesele.
ha kalabalık ve örfi/muhafazakar ailelerden gelenler hemen işte bizde böyle ayıp, adet, büyük, hürmet vs. kılıfına sarıyorlar kendi karakter eksikliklerini, o doğru.
İşte bile bile lades.Benim bir tanıdığım var adam muhafazakar kız mini etekli. Peşinden koşmuş kızın aylarca. Mini etekli diye belirtmemin sebebi adamın ailesinde başı açık bile yok. Sonra düğünden bir gün sonra başını örteceksin diyor. Kadın boşanmak istiyordu en son gerisini siz hayal edin.
İnsanları kalıplara neden sokuyoruz? Hayata bakışlarını anlıyoruz çünkü. Zıt kutuplar zıttır, birbirlerini sadece mıknatısta çekerlerİşte beni tedirgin eden de bu tavırlar
Evet işte. Genellemeler çok fazla. Ama tecrübeler de çok işte.Hayat aslında çok çeşitli. Biz kk da aşırı genelliyoruz çünkü karşı tarafı tanımıyoruz. Burada her söylenen yüzde yüz doğru olmuyor ama yüzde 95 oranı var
bence konu daha cok geleneksel olup olmamakla iliskili, benim ailem de dindar ama geleneksel degiller, geleneksel olmayan ailelerde genelde herkesin kendine ait dunyasi oldugu icin, koy kulturu olmadigi icin, kisiler daha bagimsiz oluyor.Bakıyorum kk ya hep sorunlu erkeklerin olduğu konularda hep muhafazakar erkek açık kız ilişkisi. Dediğin gibi bence bu iki tür insan bir araya gelmemeli
buradaki en dogru yorum.Gözdağı veriyor aklınca, ailemle iyi geçin diye. Ya biraz salak ya da korkuyor annesinden, herkes böyle göze sokar gibi söylemez bunu çünkü keşke söyleseler.
Anneye takmışsınız ama muhafazarlık daha büyük bir sorun benceHenüz 20 gündür konuştuğum erkek arkadaşım (flörtüm) konu hep aileden açılınca anne kuzusuyum ben diyor. Annemi babama çok saygı duyarım onları incitmek üzmek hiç istemem diyor. Ailesi ve kendisi muhafazakar. Bense değilim. Bunu o problem etmiyor. Ama ilerde sorun olur mu sizce?
Ana kuzusu erkek sence uzak yaşar mı? İlk zamanlar uzak yaşarsınız sonra gün boyu gelir size kv adayı. Annem hasta bizde kalması lazım der yine getirir.Yakesin mi diyorsunuz? Ailesinden uzak yaşayacağımız kesin ama.
Söylenme nedenini cidden hatırlamıyorum. Ama bana öyle derler arkadaşlar gibisinden dedi sanırımburadaki en dogru yorum.
konu sahibi, adamin bunu soylemesindeki motivasyonu anlarsaniz hem adami hem kendinizi daha iyi tanirsniz.
bu laf oyle herkese soylenmez, size soyleniyorsa ya ondan kaynaklanan ya da sizden kaynaklanan bir sebebi var. sitedeki diger kadinlarin aaa bana hic soylememisti vs demesinin sebebi de bu.
Öyle değil. Şehir olarak işimiz gereği baya bi uzakta olacağızAna kuzusu erkek sence uzak yaşar mı? İlk zamanlar uzak yaşarsınız sonra gün boyu gelir size kv adayı. Annem hasta bizde kalması lazım der yine getirir.
NOT: Ana kuzusu erkekler en ufak tartışmanızda haklı olsanız bile sizi değil annesini savunur... Ana kuzusu erkeklerden olmaz no no no no
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?