Anne kuzusuyum diyen erkek

Ana kuzusu erkekler genelde muhafazakar aile çocukları ..ben mi yanlış düşünüyorum..Buradaki paylaşımlardan bu sonuca vardım.
Çevrem öyle değil ve inanın hiç ana kuzusu da görmedim
Aslında öyle . Korku ve kaygı kültürü baskın oldugu için mecburi ana kuzusu oluyorlar. Çünkü büyükler sorgulanamaz , kutsaldır ve ne diyorsa doğrudur . Hakları çok olduğu için kalpleri assla kırmamak gerekir

Ilerde olucak zaten olan. Seni onu sevdiginde baslayacak. Su anda kacip gidersin diye birsey isteyenez
Bence ilk tanismada insanlar birbirlerine rahatsız oldukları şeyleri söyleyecekler.Alkol olur sigara makyaj giyim ne varsa hepsini şunları istemiyorum demeliler yoksa duygusal bağ olunca bırakmak zor olur

Babası kaza geçirdiğinde annesi hem annelik hem babalık yapmış. Müthiş saygı duyuyor bu yüzden. Çok kıymet veriyor. Bana olumsuz bi özellik gibi gelmiyor bu ama herkes problem diyor bilmiyorum.
Böyle iyi niyetli gibi görünen şeyler ilerde çok zorbalığa dönüşüyor. Saygı duyabilir ama normal bir yetişkin erkek neden ben anne kuzusuyum der ki. Mesela siz olsanız değer verdiğiniz kız arkadaşınıza ben anne kuzusuyum der misiniz. Ben demem kendimi kötü göstermem o kişiyi kaybetmemek için. Bunu size söylemenin tek amacı olabilir o da size göz dağı vermek hiçbir zaman ailem kadar değerli olamazsın ayağını denk al diyor yani. Bence çok sorunlu.

Babam muhafazakardir.Yillarca annem ile babannemin arasında kaldı.Ama ne annem ne de babannem birbirlerine hakaret etmediler.Babam yeri geldi dengeyi korudu.Ben Ankaraliyim.Bizde dediğiniz gibi büyük ne derse o olur.Esim İzmirli aynı evde yasamadik daha annesi ile beni idare edemedi.Beni daha zayıf buldu bana yüklendi.

muhafazakar, geleneksel ailelerde yetisen kizlar da bu kaynana gorumce gelin hikayeleri ile buyudukleri icin cok disli oluyorlar, evlenince de kok sokturuyorlar herkese, asil problem bu tarz seyleri gormeden buyuyen saf kizlarda, onlari da bu tarz geleneksel aileler buluyorlar bi sekilde.

Haklısınız dediğiniz gibi olabilir.

Benim tanıdığım kirsehirliler icmiyor.Ben Ankaraliyim.Ankaradayim merkezdeyim.Memleketim Ankara'nın en uç köşesi çok içilir ama genelde erkekler içer bizde.
çünkü kadınlar ve erkekler eşit değil sizde...eşit olan yerleri görünce ilginçmiş diyorsun sonra.

yoksa içanadolu da gayet çatır çatır içer. hatta trakyada egede kadn-erkek toplamın içtiğini iç anadoluda nerdeyse sadece erkekler içtiği için ortlamada daha fazla bile içer.

Ama annesi onun hep tercihlerine saygı duyarmış. Son sözü ben söylerim kendimle ilgili diyor.
Erkekler son sözü kendilerinin söylediklerine kadınlar tarafından inandırılırlar. Burada önemli olan ‘o’ inandıran kadının sen olup olmadığın. Durum net annesi.
İstersen dene, gör.

Bakıyorum kk ya hep sorunlu erkeklerin olduğu konularda hep muhafazakar erkek açık kız ilişkisi. Dediğin gibi bence bu iki tür insan bir araya gelmemeli

İmzamı atıyorum :)) aynen böyle

Bakıyorum kk ya hep sorunlu erkeklerin olduğu konularda hep muhafazakar erkek açık kız ilişkisi. Dediğin gibi bence bu iki tür insan bir araya gelmemeli
muhafazar erkek açık kız olmasına bile gerek yok
muhafazakar errrkek ve tesettürlü kız - ama kafa olarak bireyselliğe ulaşmış, az daha seküler mahalleye yakın bir düşünce yapısı olan kız olsa yeterli
yoksa açık/kapalı olmak aslında esas mesele değil bence.

ha tesettürlü görünce bazıları direkt muhafazakar, itaatkar, uysal vs. kafa yapısındadır sanıyor, o ayrı.

Bende Ankaraliyim . Şöyle çevre illeri bir düşünün veya gezdiniz mi bilmiyorum . Burda gelenek ve görenek varsa bile asla iç Anadolu'nun diğer şehirleri gibi değil . Eşiniz ana kuzusu olabilir ben muhafazakar olmayanlar asla olmuyor en iyisi onlar diye düşünmüyorum ama Doğu ve Íç Anadolu daki gibi bir kültür yok .

Zaten kültürel olarak da apayrıyız. O doğulu ben batılı. Başka problemler de var. Ama o sorun etmiyor. Acaba beni değiştireceğini mi düşünüyor?
sorun etmiyor mu, senin tarzını sallamıyor mu? Başlamış ültimatom vermeye. Yok ben anakuzusuyum yok anneme söyledim alkol almaz dedim, yok şöyle böyle. Daha 20 günde seni yok saymaya başlamış ipleri eline alsın da gör bak. Nasılsa yola getiririm kafası bu. Güle güle kullan.
Sanki millet ağaç kovuğundan çıkıyor.

Yok ben genel konuştum yoksa tabi ki öyle. Kısaca yazmak için öyle yazdım. Ama burada çok görüyorum doğu kalabalık aile ya da iç Anadolu ve egeli ya da akdenizden çekirdek aileden kız. Bu sitede baya var

Ana kuzusu erkekler genelde muhafazakar aile çocukları ..ben mi yanlış düşünüyorum..Buradaki paylaşımlardan bu sonuca vardım.
Çevrem öyle değil ve inanın hiç ana kuzusu da görmedim
Çok doğru bir tespit, dini olarak anne baba hakkı üzerinden çocuklarını manipüle ederek büyütüyorlar, daha bebekken işlemeye başlıyorlar çocukların beynini ...

İçen tanıdığım bayanlar var.Ben şunu kastediyorum burada bir.bayan Çankaya'da içer.Ulusta içebilirmisiniz.Pavyonlar hep erkeklere göre.

İşte beni tedirgin eden de bu tavırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…