Anne kuzusuyum diyen erkek

Louder bebiş nasillll
Bir kere de bana denk gelmişti böylesi annemi çok seviyorum çok zorluk yaşadı evlenince birlikte yaşayacağım demişti bir daha mesajlarına cevap vermedim
Bebiş uyku gerilemesinde papatyacığım, ben de dolayısıyla uyku gerilemesindeyim dört ayı geride bıraktık, çok mutluyum ama. Zor tabi ama mutluyum işte :)
Ana kuzusu erkekten olmaz. Ana kuzusu erkekle sadece ayrılınır.

Abi anneye baskindir bu değildir her insan bir olmaz

Ya bu söylediği şey laf arasında geçip gitti
Aklıma ne geliyor biliyormusun sen böyle yazdıkça eşimle oturacagimiz evden kaynanam ile gorumcemin ben gittikten sonra yerleşmesi eşyalarımı kullanmamaları benim yatak odalı daha ben kullanmadan kiyafet asmalari şuan aklıma geldi sinir oldum çıldırıyorum ben kiayfet asarken karismalari.

ay ne lutuf, ailesi ne yuce gonullu, hem aleviyi hem de dul cocuklu kadini kabul et misler :) alt metinler mesajalr havada ucusuyor

Ayy o uyku gerilemesi beyin geriletiyor

umarım en kısa zamanda atlatinnn . Ayy dört ay oldu he doğalı maşallah

Kaynananın evinde temizlik yaparken gelen pişmanlık hissi yükleniyor size söyleyeyim. Öyle değil falan deyip de aklamayın adamı, kurtulun bundan.
Yuhh ya imkansız böyle bir şey. Büyük konuşmayayım ama. Onca yıl okul okudum. Öğretmenim ben. O da aynı şekilde. Asla böyle ezdirmem kendimi. Biz de ana kuzusuyuz. Akladığım da yok. Sevgilim bile değil zaten şuanda.

Daha önceki görüştükleri de öğretmen miymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…