- 3 Ağustos 2012
- 5.353
- 15.387
- 448
- Konu Sahibi disardayagmurvar
-
Kusma emojisi yoktu o yüzden beğen atamadım. Buraya kusayımÇok kibar abisiyle babasıyla annesiyle telefonda benle de konuşurken öyle. Annecim diye açıyor telefonu falan
Bebiş uyku gerilemesinde papatyacığım, ben de dolayısıyla uyku gerilemesindeyimLouder bebiş nasillll
Bir kere de bana denk gelmişti böylesi annemi çok seviyorum çok zorluk yaşadı evlenince birlikte yaşayacağım demişti bir daha mesajlarına cevap vermedim
Biraz hatta baya evlenme moduna girmiş ve böyle hızlı olsun istedi herhaldeHakikaten ya, hiç romantik ilişki gibi değil, sanki bunları aileler falan başgöz ediyor. Yok senin anan yok benim anam. Gerçi adamın anasından kimsenin anasına sıra gelmiyor.
Sadece bunlardan ibaret değildi tabiiHakikaten ya, hiç romantik ilişki gibi değil, sanki bunları aileler falan başgöz ediyor. Yok senin anan yok benim anam. Gerçi adamın anasından kimsenin anasına sıra gelmiyor.
Anasıyla mı evleneceksiniz ki?Biraz hatta baya evlenme moduna girmiş ve böyle hızlı olsun istedi herhalde
Ya bu söylediği şey laf arasında geçip gittiAnasıyla mı evleneceksiniz ki?
Abi anneye baskindir bu değildir her insan bir olmazYa şöyle abisi var kız kardeşi var onlar içiyormuş. O muhafazakar takılıyor annesi gibi. Onu üzmek istemiyorum falan diyor. Ama önceki kız arkadaşı da içermiş hatta aleviymiş mesela ama annesi sen mutlu ol demiş. Abisinin evleneceği kız evlenip boşanmış hatta çocuğu varmış abisi hiç evlenmemiş ama ailesi yine sen mutlu ol demiş. Bunları söylerken bunları da söylüyor benim kafamı karıştıran da bunlar
Aklıma ne geliyor biliyormusun sen böyle yazdıkça eşimle oturacagimiz evden kaynanam ile gorumcemin ben gittikten sonra yerleşmesi eşyalarımı kullanmamaları benim yatak odalı daha ben kullanmadan kiyafet asmalari şuan aklıma geldi sinir oldum çıldırıyorum ben kiayfet asarken karismalari.Ya bu söylediği şey laf arasında geçip gitti
Biraz muhabbeti olmuş lakin. Açılış yapmış daha devam eder o.Ya bu söylediği şey laf arasında geçip gitti
ay ne lutuf, ailesi ne yuce gonullu, hem aleviyi hem de dul cocuklu kadini kabul et misler :) alt metinler mesajalr havada ucusuyorYa şöyle abisi var kız kardeşi var onlar içiyormuş. O muhafazakar takılıyor annesi gibi. Onu üzmek istemiyorum falan diyor. Ama önceki kız arkadaşı da içermiş hatta aleviymiş mesela ama annesi sen mutlu ol demiş. Abisinin evleneceği kız evlenip boşanmış hatta çocuğu varmış abisi hiç evlenmemiş ama ailesi yine sen mutlu ol demiş. Bunları söylerken bunları da söylüyor benim kafamı karıştıran da bunlar
Onun görüş bildirme, duygu, düşünce, karar verme yetisi var mıymış?Bunu o problem etmiyor.
ay ne lutuf, ailesi ne yuce gonullu, hem aleviyi hem de dul cocuklu kadini kabul et misler :) alt metinler mesajalr havada ucusuyor
Ayy o uyku gerilemesi beyin geriletiyorBebiş uyku gerilemesinde papatyacığım, ben de dolayısıyla uyku gerilemesindeyimdört ayı geride bıraktık, çok mutluyum ama. Zor tabi ama mutluyum işte :)
Ana kuzusu erkekten olmaz. Ana kuzusu erkekle sadece ayrılınır.
Valla ne çabuk geçti zaman. 20. Hafta detaylı ultrasonunda beraber test sonucu bekliyorduk benim konuda… hey gidi :)Ayy o uyku gerilemesi beyin geriletiyor
umarım en kısa zamanda atlatinnn . Ayy dört ay oldu he doğalı maşallah
Yaa öyle değil. Konusu açıldı ben o öyle deyince annenin dediği mi oluyor diye sordum o yüzden bunları söylediay ne lutuf, ailesi ne yuce gonullu, hem aleviyi hem de dul cocuklu kadini kabul et misler :) alt metinler mesajalr havada ucusuyor
Bilmiyorum göreceğizOnun görüş bildirme, duygu, düşünce, karar verme yetisi var mıymış?
Ana kuzusuyum ben, onları asla üzmem diyen adam; bu kız bize uygun değil diyen annesine ne cevap verir sizce?
Kaynananın evinde temizlik yaparken gelen pişmanlık hissi yükleniyor size söyleyeyim. Öyle değil falan deyip de aklamayın adamı, kurtulun bundan.Yaa öyle değil. Konusu açıldı ben o öyle deyince annenin dediği mi oluyor diye sordum o yüzden bunları söyledi
Yuhh ya imkansız böyle bir şey. Büyük konuşmayayım ama. Onca yıl okul okudum. Öğretmenim ben. O da aynı şekilde. Asla böyle ezdirmem kendimi. Biz de ana kuzusuyuz. Akladığım da yok. Sevgilim bile değil zaten şuanda.Kaynananın evinde temizlik yaparken gelen pişmanlık hissi yükleniyor size söyleyeyim. Öyle değil falan deyip de aklamayın adamı, kurtulun bundan.
Daha önceki görüştükleri de öğretmen miymiş?Yuhh ya imkansız böyle bir şey. Büyük konuşmayayım ama. Onca yıl okul okudum. Öğretmenim ben. O da aynı şekilde. Asla böyle ezdirmem kendimi. Biz de ana kuzusuyuz. Akladığım da yok. Sevgilim bile değil zaten şuanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?