Anne kuzusuyum diyen erkek

20 günde muhabbete bak yahu, bir süre sonra alkolü bırak diyecek. Buraya yazıyorum, gelişmelerden haberdar et

Virüs gibidir bu türler.
Arkana bakmadan kaç.
Covid olduğunda nasıl tedbir aldık. Bu anakuzusuna karşı tedbir alın gördüğünüz yerde kaçın.

Şimdiden karşıma mi alayim derken yani evlenince herşey annemin dediği gibi olacak demek istiyor, şimdiden söylerse annesi müdahale edecekte ondan , yahu erkek mi kalmadı gittin bunu buldun bacım

Haklısınız

Şimdiden karşıma mi alayim derken yani evlenince herşey annemin dediği gibi olacak demek istiyor, şimdiden söylerse annesi müdahale edecekte ondan , yahu erkek mi kalmadı gittin bunu buldun bacım
O beni buldu doktora yapıyor çok okuyor falan ne bileyim yani beni ezdirmez gibi hissetmiştim

Ben alkole karşıyım.Esime ilk başta ailem duyarsa sıkıntı yaratır dedim.Zaten çok az icerim dedi.Seninle birlikteyken içmedim dedi.Babama da böyle söylemiş.Ara ara içse gene sorun yapmam ama sürekli içerse sıkıntılı.

Ooo o her şeyi açık açık söylüyor. Başka bir şehirde yaşayacağız işi gereği onu bile kabul eder misin diye sordu daha üçüncü gün falan
İşte hiç şaşmaz bu tipler böyledir, kendi kültürleri dışında gelişmiş medeni birini bulduklarında hızlı olurlar, sizi şekillendirmek için acele ediyor, evlenip sizi sahiplenip kontrol altına almak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…