- 4 Şubat 2022
- 3.279
- 7.915
- 108
- Konu Sahibi disardayagmurvar
-
Ben böyle şeylere tamam olmadığımı belirtiyorum her fırsatta. O alkolü bırak da demiyor ama işeride ne der zaten tedirginliğim bundan
Yine de gençsiniz ama toy da değilsiniz çok ama çok iyi düşünün..27 yaşındayım
Ooo o her şeyi açık açık söylüyor. Başka bir şehirde yaşayacağız işi gereği onu bile kabul eder misin diye sordu daha üçüncü gün falanYani bir de 20 gün flört etmekle bu konulara nasıl geldiniz?
Çok fazla detay bilmiyorum işte öğrenmem gerek. Mesela ben alkol alıyorum. Annesi sormuş sigara alkol kullanıyor mu diye. O da sigara içmiyor ama alkolü bilmiyorum demiş. Aslında biliyor. Neden söylemedin dediğimde şimdiden karşıma mı alayım annemi dedi mesela. Annesi alkol kullanmayan birisi ılsun demiş.
Virüs gibidir bu türler.Henüz 20 gündür konuştuğum erkek arkadaşım (flörtüm) konu hep aileden açılınca anne kuzusuyum ben diyor. Annemi babama çok saygı duyarım onları incitmek üzmek hiç istemem diyor. Ailesi ve kendisi muhafazakar. Bense değilim. Bunu o problem etmiyor. Ama ilerde sorun olur mu sizce?
Şimdiden karşıma mi alayim derken yani evlenince herşey annemin dediği gibi olacak demek istiyor, şimdiden söylerse annesi müdahale edecekte ondan , yahu erkek mi kalmadı gittin bunu buldun bacımÇok fazla detay bilmiyorum işte öğrenmem gerek. Mesela ben alkol alıyorum. Annesi sormuş sigara alkol kullanıyor mu diye. O da sigara içmiyor ama alkolü bilmiyorum demiş. Aslında biliyor. Neden söylemedin dediğimde şimdiden karşıma mı alayım annemi dedi mesela. Annesi alkol kullanmayan birisi ılsun demiş.
HaklısınızKonu sahibi muhafazakarin anlamı nedir? Sahip olduklarını muhafaza eden ve o doğrultuda yaşayan kişiler topluluğu diyebiliriz. Bu topluma girdiğinizde eğer farkliysaniz inanın içimizdeki İrlandalı oluyorsunuz ve ne yaparsanız batıyor. Şimdiden alkol almayan demişler sonra o liste uzayippp gidecek . Icerden bildiriyorum çok zor. Istediğiniz kadar uzakta olun eşinizle kendi bildiginiz dogrultjda yaşayın şu an gözümde şişlik var hani it dirseği derler toplumda bilirsiniz iki günlüğüne kayınvalideye gittim stresten çıktı . Anlatabiliyor muyum ? Kültür farklılığı varsa çok ağır bedel ödersiniz üç günlük dünyada gerek var mı
Fark etmez. Bir telefonla evinin havasını değiştirirler. Onlar yoksa askeri içerde.Yakesin mi diyorsunuz? Ailesinden uzak yaşayacağımız kesin ama.
O beni bulduŞimdiden karşıma mi alayim derken yani evlenince herşey annemin dediği gibi olacak demek istiyor, şimdiden söylerse annesi müdahale edecekte ondan , yahu erkek mi kalmadı gittin bunu buldun bacım
Hahahah ben de dürüst diye sevinmiştim ama herkes böyle diyorAna kuzusuyum diye belirtmesi çok güzeldürüst buldum genelde değilim diyip ana kuzusu çıkıyorlar
Konu sahibi kaç kurtul heralde manyak mısın :)
Ohooo burda ne okumuş prestij sahibi ana kuzuları gördü bu gözler, sen bence o konuları oku sonra karar ver ...O beni buldudoktora yapıyor çok okuyor falan ne bileyim yani beni ezdirmez gibi hissetmiştim
Nerede bu konular acil okumam lazımOhooo burda ne okumuş prestij sahibi ana kuzuları gördü bu gözler, sen bence o konuları oku sonra karar ver ...
Ben alkole karşıyım.Esime ilk başta ailem duyarsa sıkıntı yaratır dedim.Zaten çok az icerim dedi.Seninle birlikteyken içmedim dedi.Babama da böyle söylemiş.Ara ara içse gene sorun yapmam ama sürekli içerse sıkıntılı.Konu sahibi muhafazakarin anlamı nedir? Sahip olduklarını muhafaza eden ve o doğrultuda yaşayan kişiler topluluğu diyebiliriz. Bu topluma girdiğinizde eğer farkliysaniz inanın içimizdeki İrlandalı oluyorsunuz ve ne yaparsanız batıyor. Şimdiden alkol almayan demişler sonra o liste uzayippp gidecek . Icerden bildiriyorum çok zor. Istediğiniz kadar uzakta olun eşinizle kendi bildiginiz dogrultjda yaşayın şu an gözümde şişlik var hani it dirseği derler toplumda bilirsiniz iki günlüğüne kayınvalideye gittim stresten çıktı . Anlatabiliyor muyum ? Kültür farklılığı varsa çok ağır bedel ödersiniz üç günlük dünyada gerek var mı
İşte hiç şaşmaz bu tipler böyledir, kendi kültürleri dışında gelişmiş medeni birini bulduklarında hızlı olurlar, sizi şekillendirmek için acele ediyor, evlenip sizi sahiplenip kontrol altına almak istiyor.Ooo o her şeyi açık açık söylüyor. Başka bir şehirde yaşayacağız işi gereği onu bile kabul eder misin diye sordu daha üçüncü gün falan
Nerede bu konular acil okumam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?