Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacım test yapsana bunlar her iki türünde belirtileri psikolojik bile olabilir.Selam kızlar . Gebelik planlıyoruz düzenli ilişki var . Göğüs ucu hassasiyetim var reglime iki gün kaldı . Daha önce regl olmadan hiç yaşamadığım bir durum sadece uçlari çok hassas dokununca ağrıyor sizce hamile miyim çok heyecanlıyım lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız![]()
Bir kaç gün geçsin yapcambacım test yapsana bunlar her iki türünde belirtileri psikolojik bile olabilir.
Aynı durumdayıııız reglime 2 gün kaldı ve farklı olan tek durum dokununca göğü uçlarım acıyor. Bir de dünden beri hep ıslaklık hissediyorum beyaz/şeffaf bi akıntım varSelam kızlar . Gebelik planlıyoruz düzenli ilişki var . Göğüs ucu hassasiyetim var reglime iki gün kaldı . Daha önce regl olmadan hiç yaşamadığım bir durum sadece uçlari çok hassas dokununca ağrıyor sizce hamile miyim çok heyecanlıyım lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız![]()
Bende akıntı yok sadece göğüs ucu ya çok hassas . Bakalım inşallah güzel haberler veririzAynı durumdayıııız reglime 2 gün kaldı ve farklı olan tek durum dokununca göğü uçlarım acıyor. Bir de dünden beri hep ıslaklık hissediyorum beyaz/şeffaf bi akıntım var
İnşaaallllaahhBende akıntı yok sadece göğüs ucu ya çok hassas . Bakalım inşallah güzel haberler veririz![]()
Evet ve asıl belirtiler bu günden sonra ortaya çıkanlar oluyor. Öncesi bebek isteyenleri çıldırtıp kafayı sıyırtmak için varHamileligin ilk belirtisi regli gecikmesidir.
Gebelik belirtisi denen her şey regl belirtisi ile birebir aynı yani imkansız ayırmak. Bu gözler neler gördü çok hapsurdum gebe olabilir miyim ? Grip olmak gebelik belirtisi mi ? Anlıyorum heyecan var ama biraz da mantik mi be ablacım diyesim geliyor. Surda sorulan soruları doktorlara göstersek çok gülerler eminimEvet ve asıl belirtiler bu günden sonra ortaya çıkanlar oluyor. Öncesi bebek isteyenleri çıldırtıp kafayı sıyırtmak için varyaşadık hepsini
Benim karnımda çizgi çıktı ya ötesi yok bence. Gebe değilken gebelik çizgim çıktı hala duruyorGebelik belirtisi denen her şey regl belirtisi ile birebir aynı yani imkansız ayırmak. Bu gözler neler gördü çok hapsurdum gebe olabilir miyim ? Grip olmak gebelik belirtisi mi ? Anlıyorum heyecan var ama biraz da mantik mi be ablacım diyesim geliyor. Surda sorulan soruları doktorlara göstersek çok gülerler eminimbir klişe var ya ne zaman salarsan o zaman hamile kalırsın diye cidden hiç umursamadigim ay hamile kaldım hep
![]()
Ben de adet olacağım diye majezik içtikten ve saç boyadıktan 2 gün sonra öğrendim. Denemenin 4., salmamın 1. Ayıydı. Hamilelik patolojik bir sorun yoksa %90 psikolojiye bağlıGebelik belirtisi denen her şey regl belirtisi ile birebir aynı yani imkansız ayırmak. Bu gözler neler gördü çok hapsurdum gebe olabilir miyim ? Grip olmak gebelik belirtisi mi ? Anlıyorum heyecan var ama biraz da mantik mi be ablacım diyesim geliyor. Surda sorulan soruları doktorlara göstersek çok gülerler eminimbir klişe var ya ne zaman salarsan o zaman hamile kalırsın diye cidden hiç umursamadigim ay hamile kaldım hep
![]()
Aayy çok stresli yaEvet ve asıl belirtiler bu günden sonra ortaya çıkanlar oluyor. Öncesi bebek isteyenleri çıldırtıp kafayı sıyırtmak için varyaşadık hepsini
Test yaptım iki gün gecikti adetim ama negatif çıktıbacım test yapsana bunlar her iki türünde belirtileri psikolojik bile olabilir.
Test yaptım iki gün gecikti adetim ama negatif çıktı
Amin inşallah ya çok hevesliydim nasiphayırlısı kuzum inşallah