Geçmiş olsun canımBende iyiyim çok şükür. Bekliyorum canım ameliyat oldum en son sürecin bitmesini bekliyorum
Sağol canım mide küçültme ameliyatı oldum. Pkoluyum biliyorsun kilo verirsen her şey yoluna girer dedi drlar. Bende oldum kendim veremedimGeçmiş olsun canımNe ameliyatı oldun?
Çok çok geçmiş olsun canım benim sonu bebişlere varsın inşallahhSağol canım mide küçültme ameliyatı oldum. Pkoluyum biliyorsun kilo verirsen her şey yoluna girer dedi drlar. Bende oldum kendim veremedim
İnşaallah canım. Sende durumlar nasıl?Çok çok geçmiş olsun canım benim sonu bebişlere varsın inşallahh
Bende de durumlar aynı canım. Doktorlar en son her şey normal bekleyin dedi biz de bekliyoruz. Hayırlısı olsun inşallahİnşaallah canım. Sende durumlar nasıl?
İyi dilekleriniz için teşekkür ederimHicbir zaman anne olmak isteyenleri anlayamayacağım sanırım ama bir seyi cok isteyip de olmamasının kırgınlığı nasıldır cok iyi bilirim umarım çocuğunuz olur. Ama bu kadar ağlamayı üzülmeyi ben doğru bulmuyorum hayata bir kere geliyorsunuz elinizde olmayan şeyleri akışına bırakmak lazım
Güzel dileğin için teşekkür ederim, inşallahİnşallah anne olursun en kısa zamanda
Merhaba kızlar, benim de derdim bu. Evet, anne olamamak.
Bir gün çok iyi hissedip evet, olacak derken Anneler Günü gelince dağılmak...
Sabah eşim gelecekte “Gelecekte sen de anne olacaksın, günün kutlu olsun.” dedi. Dayanamadım ağladım. Oysaki ağlamıyordum artık, etkilenmiyorum sanıyordum.
Ama etkileniyormuşum, içime saklanmış yaram da açılmayı beklermiş.
Belki kimileriniz “Kadın olmak anne olmaktan mı ibaret?” diyecek. Evet değil ben de biliyorum ama anne olmak istemek o özlemi bitirmekten ibaret.
Yazsam sayfalarca yazarım ama daha fazla uzatmak istemiyorum.
Anneliği bekleyen; özlemle dua eden kardeşlerim yalnız değilsiniz, değilim. Hepimizin ve hakkıyla anneliğini yapan tüm kadınların günü kutlu olsun.
Seneye bebeğimle kutlamak dileğiyle...
Ekleme: Canım arkadaşlarım ne kadar iyisiniz, ne kadar güzel dualarınız, kalpleriniz var
Yazarken az da olsa endişeliydim kesin biri çıkar, ters bir şey yazar diye.
Ama haksızlık etmişim...
Kalbime dokundunuz.
Hepinizin duasını, benim gibi olan hepimiz için kabul ediyorum.
Sağ olun, var olun...
Ne güzel yazmışsın ve ne güzel bir sona kavuşmuşsunAnne olmayı göze aldığımda - ki bazı nedenlerden geç oldu, 37 yaşında - işimizi şansa bırakacak vaktimiz yoktu, düzenli denemelere başladık. O sıralar tabi yumurtlama testleri, forumlar, belirtiler derken hani hep 'akışına bırakın, aklına takınca olmuyor, istemezken oluyor' denir ya, ne sinir oluyordum. Hani bir kadın 20li yaşların başında olsa bile nasıl düşünmez, merak etmez peşine düşmez yaa diye düşünüyordum, bir de 'ay valla korunurken hamile kaldım öyle bereketliyim' tipleri vardır her yerden taşan... Neyse birkaç ay sonra hamile kaldım, düşünmemek değil ama sömestr dönemiydi, bir yurtdışı tatili yapalım bir daha para ya olur ya olmaz, dönünce öbür ay yine düşeriz bu işin peşine dedim, o ay hamile kaldım, tatile tedirgin gittik, bulantıyla geçti ve döndüğümden kısa bir süre sonra da düşük yaptım. Çöküntü biraz hafifleyince yine denedik, birkaç ay sonra yine hamile kaldım, bu sefer de birkaç yılda bir gönderildiğim bir iş seyahatindeydim, uygun günleri kaçırıyordum, o yüzden bu ay geçti artık bari kafamız dağılsın diye abur cubur içki vs. alıp eve bir de hasta döndüm, o gece hamile kalmışım... Onu doğurabildim neyse ki, şimdi 4 aylık. Şimdi işin zorluğunu da mutluluğunu da görünce niye şimdi olabildiğini anlıyorum. Yani uzattım ama diyeceğim şu, ister Allah de hayat de ister kuantum de atom de, herseyin zamanının bir nedeni var. Şu korona illeti bile çocuğumun başında kalmama yaradı, çünkü bana destek olacak, onu emanet edecek kimsem yok, şu anda çoktan işe başlamış olacaktım. Düşünme demiyorum ama kendi canını acıtmayı bırak reklamlar vs., şu anki hayatının tadını çıkar, hakkını ver, çocuk olmadan eşinle aklınızda ne kaldıysa yapın, ve inşallah neşe içinde gelsin bu mucize sana, sen de benim gibi 'iyi ki şimdi geldi' de.
Amiin arkadaşım, Allah seni de en kısa zamanda hayaline kavuştursunSu mubarek gunde insallah hayirlisiyla bir evladiniz olun rabbim isteyen herkese versin bana da insallah sizi o kadar cok iyi anliyorum ki bugun magzada aglayan bir bebek gorunce duraklayip kendimi annesinin yerine koydugumu farkettim artik bebegin aglamasini dahi hayal ediyorum beni cok yaraladi rabbim kerim umut kesmeden dua edip bekliycez insallah
Kesme ümidini, başından neler geçti bilmiyorum ama vaz geçme hayalinden. Olumlu düşün ki Allah’ım da sana nurtopu gibi sağlılı bir bebek versin inşallahhBen yavaştan kesiyorum ümidimi artık. Yaş da gidiyor. Tekrar tedavi olma fikri bile tüylerimi diken diken ediyor. Yeniden hamile kalsam yine mi düşük yine mi kürtaj diye aklımı yicem sanırım. Ne diyim Allah hayırlısıyla versin herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?