Aaa evet onlar da var çok haklısınBende şu tip insana ayar oluyorum..
AAAAA BEN SENİN YAŞINDAYKEN 3 ÇOCUK DOĞURMUŞTUM.. (YAŞIM 34 )
aferin zaten senin başarın bu haklısın..
allahın verdiği nimeti kendi başardı sanıyor zavallı insancıklar...
Üzülme canım benim Allah bize o bebişleri çifter çifter gönderecek inşallahben de hic gebe kalamadim.. dun regl geldi yine.. ben de bebegimi cok ama cok ozluyorum. Rabbim biran once nasip etsin herkesle beraber bana da.
insallah hayalimde hep bir kiz bir erkek.. herkese dua ediyorum herkes de bana etsin nolur.. kimin duasi kime kabul Rabbim biliyor..Üzülme canım benim Allah bize o bebişleri çifter çifter gönderecek inşallah
Aaa evet onlar da var çok haklısınBi de evlenirken sakın hemen çocuk yapma diyip evelenince de hani çocuk? Aaa olmuyo mu yoksa? diyenler.
Annelikten her an dert yanıp çocuklarına türlü feveranlar edip doğuramadın mı? diyenleri de unutmamak lazım
Allah’ım inşallah gönlüne göre versin, dualarım seninle...insallah hayalimde hep bir kiz bir erkek.. herkese dua ediyorum herkes de bana etsin nolur.. kimin duasi kime kabul Rabbim biliyor..
Gerçekten bunu diyen mi var ya Allah ıslah etsin onları ne diyeyimHerşeye yine neyse dedim de
BECEREMEDIN MI diyen kişiye şaşırdığım kadar hiç bir cümleye şaşırmadım..
Arkasına da 8 senedir evli öğrenememiş mi hala nasıl yapıldığını diyen adi ,fesat, pis kadınları.. bu dünya nın öbür tarafı da var onun ferahlığı içerisindeyim..
Hep diyorum bizi bizden başkası anlamaz..
Ve ben inanıyorum hep birlikte ANNE olacağız allahın izniyle inşallah...
Gerçekten bunu diyen mi var ya Allah ıslah etsin onları ne diyeyimTakma kafana arkadaşım senin de sağlıklı mo sağlıklı bebeklerin olacak inşallah
Hamıle kalıp kalmamak cıftlerın elınde degıl kı cogu zaman. Allah nasıp etmedıkten sonra yaprak bıle kıpırdamaz. Allah boyle kalp kıranlardan korusun. Sızlere de en kısa surede peş peşe bebekler nasip etsın ınsallah. Bır de toplum ıcınde sorarlar. Dusunmuyor musunuz neden korunmayın aman yok kandıl aksamları bırlıkte olmayın yok su aksam yapın acaba gununu mu tutturamıyosunuz dıye gıden hadsız bır lıste. Allah onları ıslah etsın ne dıyelım. Ben ılk gebelıgımde dusuk yaptım kaynananın akrabaları bı bebegı tasımayı beceremedı demısler. Bu dıyen de kendı dusuk yaptı ıkıncı hamılelıgını. Demek kı hersey kısının elınde olmuyormus. Cahıl sürülerine kulaklarınızı tıkayın arkadaslar.
Amin aminEvet çocuk baskısından sonra en sevmediğim ikinci tip insan: Ooo sen daha ne gördün ki? Diyenler. Allah bebişim olunca onları benden uzak tutsun
Rabbim sana en kısa zamanda bu güzel günlerın yuzu gözu hurmetıne bir bebek versın.Vallaha bende oldum 30 .Boşandıö.Çocugum yok.Doğurganlık ozellıgımı kaybetmekten korkuyorum.Nasıpte yok.Ama rabbım büyük .Merhaba kızlar, benim de derdim bu. Evet, anne olamamak.
Bir gün çok iyi hissedip evet, olacak derken Anneler Günü gelince dağılmak...
Sabah eşim gelecekte “Gelecekte sen de anne olacaksın, günün kutlu olsun.” dedi. Dayanamadım ağladım. Oysaki ağlamıyordum artık, etkilenmiyorum sanıyordum.
Ama etkileniyormuşum, içime saklanmış yaram da açılmayı beklermiş.
Belki kimileriniz “Kadın olmak anne olmaktan mı ibaret?” diyecek. Evet değil ben de biliyorum ama anne olmak istemek o özlemi bitirmekten ibaret.
Yazsam sayfalarca yazarım ama daha fazla uzatmak istemiyorum.
Anneliği bekleyen; özlemle dua eden kardeşlerim yalnız değilsiniz, değilim. Hepimizin ve hakkıyla anneliğini yapan tüm kadınların günü kutlu olsun.
Seneye bebeğimle kutlamak dileğiyle...
Ekleme: Canım arkadaşlarım ne kadar iyisiniz, ne kadar güzel dualarınız, kalpleriniz var
Yazarken az da olsa endişeliydim kesin biri çıkar, ters bir şey yazar diye.
Ama haksızlık etmişim...
Kalbime dokundunuz.
Hepinizin duasını, benim gibi olan hepimiz için kabul ediyorum.
Sağ olun, var olun...
Ben elimden geldiğince o cahil kesimle muhattap olmuyorum “He!” diyip geçiyorum. Bizin sınavımız da bunlar galiba. Umarım sağlıklı bir bebeğin olmuşturHamıle kalıp kalmamak cıftlerın elınde degıl kı cogu zaman. Allah nasıp etmedıkten sonra yaprak bıle kıpırdamaz. Allah boyle kalp kıranlardan korusun. Sızlere de en kısa surede peş peşe bebekler nasip etsın ınsallah. Bır de toplum ıcınde sorarlar. Dusunmuyor musunuz neden korunmayın aman yok kandıl aksamları bırlıkte olmayın yok su aksam yapın acaba gununu mu tutturamıyosunuz dıye gıden hadsız bır lıste. Allah onları ıslah etsın ne dıyelım. Ben ılk gebelıgımde dusuk yaptım kaynananın akrabaları bı bebegı tasımayı beceremedı demısler. Bu dıyen de kendı dusuk yaptı ıkıncı hamılelıgını. Demek kı hersey kısının elınde olmuyormus. Cahıl sürülerine kulaklarınızı tıkayın arkadaslar.
Amiiinn arkadaşım aminMalesef bu kulaklar daha neler duydu rabbim sorsun hesabını benim diyecek lafim yok..
Allah verir allah alır onun taktiri biz elimizden geleni yapalım taktir allahın... Allah kimseyi merhametsiz insanların diline düşürmesin...
Aminn arkadaşım, çok teşekkür ederimRabbim sana en kısa zamanda bu güzel günlerın yuzu gözu hurmetıne bir bebek versın.Vallaha bende oldum 30 .Boşandıö.Çocugum yok.Doğurganlık ozellıgımı kaybetmekten korkuyorum.Nasıpte yok.Ama rabbım büyük .
Aminn, teşekkür ederimAllahtan umudunu kesme evet anne olacaksın neden olmayasın ki tıp ilerledi Coronadan Sonra güzel bir doktor a ihtiyacın var sadece
Sana da en kısa zamanda inşallah.Rabbım senı bebegının sesıne uyandırmayı nasıp etsınAminn arkadaşım, çok teşekkür ederimUmudunu kaybetme benim kaç tane tanıdığım otuzundan sonra evlendi çoluk çocuğa karıştı. Allah da sana gönlüne göre önce eş sonra da bebiş nasip etsin
Bunca sene ne oldu ki? Bir ömür olmus. Bende alıştım annesizlige..İnsallah sizde anne olucaksınız Allah tez vakitte nasip etsin karnımda 5 aylık bebeğimi kaybettim 2 ay önce ve annemide 20 yıldır görmüyorum cok tuhafım sosyal medyada annelerini cocuklarını paylaşanları görüyorum değişik hissediyorum annesizliğe alışmıştım ama evlat kaybetmek daha zormuş bunu anladım
Alışıyorsun hayat alıştırıyor insallah evladım olur onunla yaşarım bu duyguyuBunca sene ne oldu ki? Bir ömür olmus. Bende alıştım annesizlige..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?