Anne Olamamak...

Aaa evet onlar da var çok haklısın Bi de evlenirken sakın hemen çocuk yapma diyip evelenince de hani çocuk? Aaa olmuyo mu yoksa? diyenler.
Annelikten her an dert yanıp çocuklarına türlü feveranlar edip doğuramadın mı? diyenleri de unutmamak lazım

Herşeye yine neyse dedim de
BECEREMEDIN MI diyen kişiye şaşırdığım kadar hiç bir cümleye şaşırmadım..
Arkasına da 8 senedir evli öğrenememiş mi hala nasıl yapıldığını diyen adi ,fesat, pis kadınları.. bu dünya nın öbür tarafı da var onun ferahlığı içerisindeyim..
Hep diyorum bizi bizden başkası anlamaz..
Ve ben inanıyorum hep birlikte ANNE olacağız allahın izniyle inşallah...

Gerçekten bunu diyen mi var ya Allah ıslah etsin onları ne diyeyim Takma kafana arkadaşım senin de sağlıklı mo sağlıklı bebeklerin olacak inşallah

Hamıle kalıp kalmamak cıftlerın elınde degıl kı cogu zaman. Allah nasıp etmedıkten sonra yaprak bıle kıpırdamaz. Allah boyle kalp kıranlardan korusun. Sızlere de en kısa surede peş peşe bebekler nasip etsın ınsallah. Bır de toplum ıcınde sorarlar. Dusunmuyor musunuz neden korunmayın aman yok kandıl aksamları bırlıkte olmayın yok su aksam yapın acaba gununu mu tutturamıyosunuz dıye gıden hadsız bır lıste. Allah onları ıslah etsın ne dıyelım. Ben ılk gebelıgımde dusuk yaptım kaynananın akrabaları bı bebegı tasımayı beceremedı demısler. Bu dıyen de kendı dusuk yaptı ıkıncı hamılelıgını. Demek kı hersey kısının elınde olmuyormus. Cahıl sürülerine kulaklarınızı tıkayın arkadaslar.

Gerçekten bunu diyen mi var ya Allah ıslah etsin onları ne diyeyim Takma kafana arkadaşım senin de sağlıklı mo sağlıklı bebeklerin olacak inşallah

Malesef bu kulaklar daha neler duydu rabbim sorsun hesabını benim diyecek lafim yok..
Allah verir allah alır onun taktiri biz elimizden geleni yapalım taktir allahın... Allah kimseyi merhametsiz insanların diline düşürmesin...

Eskiden çok takar üzülürdüm şimdi bosveriyorum.. banada beceremedinmi diyen kişi o anda hamileymiş kendi tuzu kuruya ondan konuşuyor meğer.. 1 ay çekmedi karnında bebek öldü...
ALLAH görüyor ALLAH biliyor..
Hakkımızda hayırlısı inşallah..
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı hayırlı evlatlar versin Inşallah...

Evet çocuk baskısından sonra en sevmediğim ikinci tip insan: Ooo sen daha ne gördün ki? Diyenler. Allah bebişim olunca onları benden uzak tutsun
Amin amin
Bir çocuk hiç cocuk bidi bidi bir şeyler
Biz kolay demedik ki
Herkesin cocuk yetiştirme ölçütü farklı

Allahtan umudunu kesme evet anne olacaksın neden olmayasın ki tıp ilerledi Coronadan Sonra güzel bir doktor a ihtiyacın var sadece

Allahtan umudunu kesme evet anne olacaksın neden olmayasın ki tıp ilerledi Coronadan Sonra güzel bir doktor a ihtiyacın var sadece

Rabbim sana en kısa zamanda bu güzel günlerın yuzu gözu hurmetıne bir bebek versın.Vallaha bende oldum 30 .Boşandıö.Çocugum yok.Doğurganlık ozellıgımı kaybetmekten korkuyorum.Nasıpte yok.Ama rabbım büyük .

Ben elimden geldiğince o cahil kesimle muhattap olmuyorum “He!” diyip geçiyorum. Bizin sınavımız da bunlar galiba. Umarım sağlıklı bir bebeğin olmuştur

Amiiinn arkadaşım amin Allah hepimizi hayırlara çıkarsın kimseyi de çocukla sınamasın

Aminn arkadaşım, çok teşekkür ederim Umudunu kaybetme benim kaç tane tanıdığım otuzundan sonra evlendi çoluk çocuğa karıştı. Allah da sana gönlüne göre önce eş sonra da bebiş nasip etsin

Aminn, teşekkür ederim Bir süre doktor düşünmüyoruz, her şeyin hayırlısı

Sana da en kısa zamanda inşallah.Rabbım senı bebegının sesıne uyandırmayı nasıp etsın

Bunca sene ne oldu ki? Bir ömür olmus. Bende alıştım annesizlige..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…