Ikıncıler daha dogmadı beklıyoruz ınsallahBen elimden geldiğince o cahil kesimle muhattap olmuyorum “He!” diyip geçiyorum. Bizin sınavımız da bunlar galiba. Umarım sağlıklı bir bebeğin olmuştur
O zaman sağlıkla gelsinIkıncıler daha dogmadı beklıyoruz ınsallah
Herşey Allahtan bende evlat Sahibi oldum tam dokuz ay taşıdım iki gün sonra kaybettim.Şimdi tek dileğim duam Allah tekrar nasip etsin Sağlıklı hayırlı kucağıma almayı .Annelik isteyenlerin duasını boş çevirmesin.Nasipten öte yol yok ama dua etmenin de sınırı yok vakti zamanı geldiğinde inşallah isteyen herkesin duası kabul olsunEvet sanırım hepimizin sınavı farklı, duan için çok teşekkür ederimAllah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bilirim o yumurta beklenen günleri... İnşallah çol sağlıklı yumurtanız büyümüştür ve çok sağlıklı bir bebeğe dönüşürEn kısa zamanda güzel haberini bize de vermen dileğiyle...
Allah gönlünüze göre versin inşallahMerhaba kızlar, benim de derdim bu. Evet, anne olamamak.
Bir gün çok iyi hissedip evet, olacak derken Anneler Günü gelince dağılmak...
Sabah eşim gelecekte “Gelecekte sen de anne olacaksın, günün kutlu olsun.” dedi. Dayanamadım ağladım. Oysaki ağlamıyordum artık, etkilenmiyorum sanıyordum.
Ama etkileniyormuşum, içime saklanmış yaram da açılmayı beklermiş.
Belki kimileriniz “Kadın olmak anne olmaktan mı ibaret?” diyecek. Evet değil ben de biliyorum ama anne olmak istemek o özlemi bitirmekten ibaret.
Yazsam sayfalarca yazarım ama daha fazla uzatmak istemiyorum.
Anneliği bekleyen; özlemle dua eden kardeşlerim yalnız değilsiniz, değilim. Hepimizin ve hakkıyla anneliğini yapan tüm kadınların günü kutlu olsun.
Seneye bebeğimle kutlamak dileğiyle...
Ekleme: Canım arkadaşlarım ne kadar iyisiniz, ne kadar güzel dualarınız, kalpleriniz var
Yazarken az da olsa endişeliydim kesin biri çıkar, ters bir şey yazar diye.
Ama haksızlık etmişim...
Kalbime dokundunuz.
Hepinizin duasını, benim gibi olan hepimiz için kabul ediyorum.
Sağ olun, var olun...
Öyle diyenlerin çocuklarından çıksın o zaman görürler kendilerinin çocuğu olmasına güveniyorlarda böyle konuşuyorlar herhalde ama torunları olmayınca çocuklarının ne kadar üzüldüğünü görünce anlarlar.Herşeye yine neyse dedim de
BECEREMEDIN MI diyen kişiye şaşırdığım kadar hiç bir cümleye şaşırmadım..
Arkasına da 8 senedir evli öğrenememiş mi hala nasıl yapıldığını diyen adi ,fesat, pis kadınları.. bu dünya nın öbür tarafı da var onun ferahlığı içerisindeyim..
Hep diyorum bizi bizden başkası anlamaz..
Ve ben inanıyorum hep birlikte ANNE olacağız allahın izniyle inşallah...
Aminn arkadaşım inşallahhİnşallah isteyen herkese Allah tattırsın o duyguyu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.
Evet, tabi ki tek ben değilim. Benim gibi çook kadın olduğunu biliyorum ama bazen tek benmişim gibi geliyor. Allah hepimizin sınavınj en kısa sürede sağlıklı benişlerle bitirsinBitek siz değilsiniz herkes anne olmak evlat sahibi olmak istiyor. Belkide sizin gibi benim gibilerin sınavı da bu Allah sevdigi kulunu sinarmis inşallah tez vakitte bizlerede isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Olsun canım bak ne güzel yumurtlama hormonun yüksek çıkmış. Demek ki var bir umut, sakın kendini bırakma. Eminim sen de önce sağlıklı yumurtalara sonra da sağlıklı bebişlere kavuşacaksınMaalesef doktor yumurta göremedi canımama progesteron 7,1 çıktı. Klomenden önce 0,62ydi. Doktor denemeye devam dedi. Umarım güzel haberler veririz birbirimize
Amin arkadaşım inşallahAllah gönlünüze göre versin inşallah
Aminnnn inşallahEvet, tabi ki tek ben değilim. Benim gibi çook kadın olduğunu biliyorum ama bazen tek benmişim gibi geliyor. Allah hepimizin sınavınj en kısa sürede sağlıklı benişlerle bitirsin
Yalnız değilsin canım burda ve dışarda tanıdığım o kadar çok kadın var ki bizim gibi yanıp tutuşan. Allah büyükEvet, tabi ki tek ben değilim. Benim gibi çook kadın olduğunu biliyorum ama bazen tek benmişim gibi geliyor. Allah hepimizin sınavınj en kısa sürede sağlıklı benişlerle bitirsin
Evet etrafımızda böyle kendi ni bilmez insanlar çok maalesef çok yakin arkadaşım hamile kalınca benimle görüşmeyi kesti cnm sebepsizce ama hiç kimse yi umursamıyorum takmıyorum kimin ne söylediğine cvp bile vermiyorum verirse de rabbimin yuceliginden vermesede rabbimin yüceliğin den inşallah bizlerede hayırlı evlatlar nasip eder rabbimHerşeye yine neyse dedim de
BECEREMEDIN MI diyen kişiye şaşırdığım kadar hiç bir cümleye şaşırmadım..
Arkasına da 8 senedir evli öğrenememiş mi hala nasıl yapıldığını diyen adi ,fesat, pis kadınları.. bu dünya nın öbür tarafı da var onun ferahlığı içerisindeyim..
Hep diyorum bizi bizden başkası anlamaz..
Ve ben inanıyorum hep birlikte ANNE olacağız allahın izniyle inşallah...
Üzülmeyin, yalnız degilsiniz demeye geldim:)Merhaba kızlar, benim de derdim bu. Evet, anne olamamak.
Bir gün çok iyi hissedip evet, olacak derken Anneler Günü gelince dağılmak...
Sabah eşim gelecekte “Gelecekte sen de anne olacaksın, günün kutlu olsun.” dedi. Dayanamadım ağladım. Oysaki ağlamıyordum artık, etkilenmiyorum sanıyordum.
Ama etkileniyormuşum, içime saklanmış yaram da açılmayı beklermiş.
Belki kimileriniz “Kadın olmak anne olmaktan mı ibaret?” diyecek. Evet değil ben de biliyorum ama anne olmak istemek o özlemi bitirmekten ibaret.
Yazsam sayfalarca yazarım ama daha fazla uzatmak istemiyorum.
Anneliği bekleyen; özlemle dua eden kardeşlerim yalnız değilsiniz, değilim. Hepimizin ve hakkıyla anneliğini yapan tüm kadınların günü kutlu olsun.
Seneye bebeğimle kutlamak dileğiyle...
Ekleme: Canım arkadaşlarım ne kadar iyisiniz, ne kadar güzel dualarınız, kalpleriniz var
Yazarken az da olsa endişeliydim kesin biri çıkar, ters bir şey yazar diye.
Ama haksızlık etmişim...
Kalbime dokundunuz.
Hepinizin duasını, benim gibi olan hepimiz için kabul ediyorum.
Sağ olun, var olun...
İyiyim canım benim sen nasılsın? Neler yapıyorsun?Caaanııımmm nasılsın? Aklıma geldi bir bakim bu kızçe ne yapıyor dedim konu açmışsın. Koştum geldimAllah büyük inşallah bizde birgün anne olucaz hayırlısıyla. Allah sağlık sıhhat versin inşallah.
Amiinn, inşallah güzel haberlerimizi veririzÜzülmeyin, yalnız degilsiniz demeye geldim:)
İnşallah seneye bebek haberlerimizi yazarız buraya
Bende iyiyim çok şükür. Bekliyorum canım ameliyat oldum en son sürecin bitmesini bekliyorumİyiyim canım benim sen nasılsın? Neler yapıyorsun?Aminn inşallah, bir gün biz de paylaşacağız güzel haberleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?