Anne Olamamak...

Ben elimden geldiğince o cahil kesimle muhattap olmuyorum “He!” diyip geçiyorum. Bizin sınavımız da bunlar galiba. Umarım sağlıklı bir bebeğin olmuştur
Ikıncıler daha dogmadı beklıyoruz ınsallah

Evet sanırım hepimizin sınavı farklı, duan için çok teşekkür ederim Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Herşey Allahtan bende evlat Sahibi oldum tam dokuz ay taşıdım iki gün sonra kaybettim.Şimdi tek dileğim duam Allah tekrar nasip etsin Sağlıklı hayırlı kucağıma almayı .Annelik isteyenlerin duasını boş çevirmesin.Nasipten öte yol yok ama dua etmenin de sınırı yok vakti zamanı geldiğinde inşallah isteyen herkesin duası kabul olsun

İnşallah isteyen herkese Allah tattırsın o duyguyu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.

Bitek siz değilsiniz herkes anne olmak evlat sahibi olmak istiyor. Belkide sizin gibi benim gibilerin sınavı da bu Allah sevdigi kulunu sinarmis inşallah tez vakitte bizlerede isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bilirim o yumurta beklenen günleri... İnşallah çol sağlıklı yumurtanız büyümüştür ve çok sağlıklı bir bebeğe dönüşür En kısa zamanda güzel haberini bize de vermen dileğiyle...

Maalesef doktor yumurta göremedi canım ama progesteron 7,1 çıktı. Klomenden önce 0,62ydi. Doktor denemeye devam dedi. Umarım güzel haberler veririz birbirimize

Allah gönlünüze göre versin inşallah

Öyle diyenlerin çocuklarından çıksın o zaman görürler kendilerinin çocuğu olmasına güveniyorlarda böyle konuşuyorlar herhalde ama torunları olmayınca çocuklarının ne kadar üzüldüğünü görünce anlarlar.

Evet, tabi ki tek ben değilim. Benim gibi çook kadın olduğunu biliyorum ama bazen tek benmişim gibi geliyor. Allah hepimizin sınavınj en kısa sürede sağlıklı benişlerle bitirsin

Maalesef doktor yumurta göremedi canım ama progesteron 7,1 çıktı. Klomenden önce 0,62ydi. Doktor denemeye devam dedi. Umarım güzel haberler veririz birbirimize
Olsun canım bak ne güzel yumurtlama hormonun yüksek çıkmış. Demek ki var bir umut, sakın kendini bırakma. Eminim sen de önce sağlıklı yumurtalara sonra da sağlıklı bebişlere kavuşacaksın

Caaanııımmm nasılsın? Aklıma geldi bir bakim bu kızçe ne yapıyor dedim konu açmışsın. Koştum geldim Allah büyük inşallah bizde birgün anne olucaz hayırlısıyla. Allah sağlık sıhhat versin inşallah.

Evet, tabi ki tek ben değilim. Benim gibi çook kadın olduğunu biliyorum ama bazen tek benmişim gibi geliyor. Allah hepimizin sınavınj en kısa sürede sağlıklı benişlerle bitirsin
Yalnız değilsin canım burda ve dışarda tanıdığım o kadar çok kadın var ki bizim gibi yanıp tutuşan. Allah büyük

Evet etrafımızda böyle kendi ni bilmez insanlar çok maalesef çok yakin arkadaşım hamile kalınca benimle görüşmeyi kesti cnm sebepsizce ama hiç kimse yi umursamıyorum takmıyorum kimin ne söylediğine cvp bile vermiyorum verirse de rabbimin yuceliginden vermesede rabbimin yüceliğin den inşallah bizlerede hayırlı evlatlar nasip eder rabbim

Üzülmeyin, yalnız degilsiniz demeye geldim:)
İnşallah seneye bebek haberlerimizi yazarız buraya

İyiyim canım benim sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Aminn inşallah, bir gün biz de paylaşacağız güzel haberleri

İyiyim canım benim sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Aminn inşallah, bir gün biz de paylaşacağız güzel haberleri
Bende iyiyim çok şükür. Bekliyorum canım ameliyat oldum en son sürecin bitmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…