Anne Olamamak...

Aminn teşekkür ederim ahhh o sosyal medya deli ediyor beni. Diyorum hah bi siz annesiniz diye içimden ama dışıma diyemiyorum. Çocuğunla içinden gelir paylaşım yaparsım ama zilyon tane paylaşım nedir ya

Normal zamanda belki ama bugün ah yavrum seni kucağıma aldığım gün bilmem ne tarzı uzayıp giden mesajlardan hoşlanmıyorum
Bir de bı var tabi sanki her kadın bebeğini kucağına alır almaz aşk yaşamalıymış gibi bir tutum. Benim ablam bir hafta bu sanki başkasından gelmiş gibi hissediyorum dedi.
sanırım bu annelik reklamları paylaşımları hormonları coşturuyor benim de olmalı diyorsun.
Ama sonra durup düşünüyorsun ya ben ilk anda o duyguyu yaşayamazsam?

Dualarinin kabulunu dilerim tum kalbimle. Suraya kocaman bir AMİN birakiyim. Insallah guzrl mujdeli haberlerinizi de en kisa zamanda aliriz.
Aminn, kalbimde hissettim o kocaman duanızı çok teşekkür ederim

Bu arada yaklaşık iki yıldır ikinci bır çocuk için ugrasıyoruz ama demek ki zamanı var dıyorum senı cok iyi anlıyorum stres yapmamaya çalış
Stres yapmıyorum da bazen efkarlanıyorum böyle. Umarım sen de ben de müjdemizi veririz en kısa zamanda

Bence herkes hisseder belki inanamaktan kaynaklı olabilir.
Bazen çok değişik geliyor yeni doğduğunda çünkü önceden hayatında olmayan ama sorumluluğu sende olan bir canlı.
Mutlaka o gösterilenler de etkiliyordur ah pamuk evladim modu evlat pamuk tabii ki ama gazi var uykusuzlugu var sorumluluğu eğitimi var

Allah isteyen dileyen her kadına anne olmayı nasip etsin o kadar güzel ki inşallah seneye anneler gününde bebeğin ile girersin vuslat bir gün olacak inancını kaybetme

her regl oldugunda aglamak en iyi ben bilirim 2 yildir bu boyle hep

5 yıldır da biz bekliyoruz özlemle...
Ilk yıllar bende ağlıyordum artık alıştım...
Düzenli de adet olurum..
2 negatif tüp bebek deneyimim var...
Sonucları almaya eşim gitti ikisinde de saatler geçti eve gelemedi... nasıl diycem negatif diye düşündüğü için...
Eve geldiğine içimden hep şunu dedim kesin sevinçten ağlamış.. ama her defasında ISSIZZ yine olmadı dedi.. Her yıl inşallah seneye bende anneler gününü kutlarım ANNE olurum diyorum.. bugün yine dedim.. Inşallah seneye anne olurum..allah tüm isteyen emek veren herkesi sevindirsin, kucağını doldursun inşallah, sağlıklı evlatlar versin Inşallah

çok üzüldüm çok rabbim en kisa zamanda nasip etsin inşallah bende 2 aşılama yaptirdim tutmadi ikiside tüp bebeğe doğru gidiyoruz bakalim

çok üzüldüm çok rabbim en kisa zamanda nasip etsin inşallah bende 2 aşılama yaptirdim tutmadi ikiside tüp bebeğe doğru gidiyoruz bakalim

Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda elden bir şey gelmiyor... Inşallah bir gün bu günlerin karşılığını verir RABBİM.. O ol derse olur inşallah... şuan hiç bir engel yok... Inşallah sizinde tüp bebek tedavisine gerek kalmadan hamile kalırsınız inşallah

Canım rabbım ınlh dılegını gerçekleştırsın hayırlısyla
Yasadıklarını hıssedebılıyorum benımde 7.8 sen ie sonra oldu kızım tedavıyle
Ev de aglarken esım hep diyordu bana bak gor olucak hep bunu dedı o kadar umutsuzluga kapalıyodum kı bazende yükselıyodum ama alısmıstım cok sukur rabbım verdı darısı senın basına olsun
Inlh benım kadar beklemeden hemen olsun

Varlik yokluk hepsi birer sinav. Rabbim sinavini basariyla verenlerden eylesin. Hayirlisiyla tez zamanda kucağiniza almayi nasip etsin.olumsuz yorum yaZacak insanlar çikar diye endişe etmeyiniz. Buna bile yazabiliyorsa zaten çok bişey beklememek gerekir

Rabbim gönlünüzdeki duayla şenlenmeyi nasip etsin

Ne mutlu size. Ben de tüp bebek tedavisindeyim. Çok zor isteyip de kavuşamamak. İnşallah benim de isteyen herkesin de bebeği olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…