- 14 Temmuz 2011
- 2.989
- 10.120
- 408
- 40
Aminn teşekkür ederimİnşallah en yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Bana göre herkes şov peşinde. Anneler gününde annesini arayıp kutlayabilir herkes. Yok annesiyle yok çocuğuyla foto koymalar çiçek koymalar ben hiç hoşlanmıyorum bu durumlardan. Herkes hayatını sosyal medyaya göre yaşıyor. Ne gereği var böyle şeylerin başkasını üzmekten başka ne oluyor?
İsteyip de çocuğu olmayan var
Annesini kaybeden var
Annesini tanımadan büyüyenler var
Bir de bı var tabi sanki her kadın bebeğini kucağına alır almaz aşk yaşamalıymış gibi bir tutum. Benim ablam bir hafta bu sanki başkasından gelmiş gibi hissediyorum dedi.Normal zamanda belki ama bugün ah yavrum seni kucağıma aldığım gün bilmem ne tarzı uzayıp giden mesajlardan hoşlanmıyorum
Aminnn çok teşekkür edrimRabbim burdan isteyen tüm kadınların kucağını doldursun tez zamanda inşallah hepinizin sırayla yada aynı zamanda mutlu haberlerini alalım amin ..
Aminn çok çok teşekkür ederimAllah isteyenlerin kucagını boş bırakmasın sağlıkla huzurla gelsın yavrunuz inşallah..
Aminn, kalbimde hissettim o kocaman duanızıDualarinin kabulunu dilerim tum kalbimle. Suraya kocaman bir AMİN birakiyim. Insallah guzrl mujdeli haberlerinizi de en kisa zamanda aliriz.
Bu arada yaklaşık iki yıldır ikinci bır çocuk için ugrasıyoruz ama demek ki zamanı var dıyorum senı cok iyi anlıyorum stres yapmamaya çalışAminn çok çok teşekkür ederim
Stres yapmıyorum da bazen efkarlanıyorum böyle. Umarım sen de ben de müjdemizi veririz en kısa zamandaBu arada yaklaşık iki yıldır ikinci bır çocuk için ugrasıyoruz ama demek ki zamanı var dıyorum senı cok iyi anlıyorum stres yapmamaya çalış
İnşaallahStres yapmıyorum da bazen efkarlanıyorum böyle. Umarım sen de ben de müjdemizi veririz en kısa zamanda
Bence herkes hisseder belki inanamaktan kaynaklı olabilir.Bir de bı var tabi sanki her kadın bebeğini kucağına alır almaz aşk yaşamalıymış gibi bir tutum. Benim ablam bir hafta bu sanki başkasından gelmiş gibi hissediyorum dedi.
sanırım bu annelik reklamları paylaşımları hormonları coşturuyor benim de olmalı diyorsun.
Ama sonra durup düşünüyorsun ya ben ilk anda o duyguyu yaşayamazsam?
her regl oldugunda aglamak en iyi ben bilirim 2 yildir bu boyle hep
çok üzüldüm çok rabbim en kisa zamanda nasip etsin inşallah bende 2 aşılama yaptirdim tutmadi ikiside tüp bebeğe doğru gidiyoruz bakalim5 yıldır da biz bekliyoruz özlemle...
Ilk yıllar bende ağlıyordum artık alıştım...
Düzenli de adet olurum..
2 negatif tüp bebek deneyimim var...
Sonucları almaya eşim gitti ikisinde de saatler geçti eve gelemedi... nasıl diycem negatif diye düşündüğü için...
Eve geldiğine içimden hep şunu dedim kesin sevinçten ağlamış.. ama her defasında ISSIZZ yine olmadı dedi.. Her yıl inşallah seneye bende anneler gününü kutlarım ANNE olurum diyorum.. bugün yine dedim.. Inşallah seneye anne olurum..allah tüm isteyen emek veren herkesi sevindirsin, kucağını doldursun inşallah, sağlıklı evlatlar versin Inşallah
çok üzüldüm çok rabbim en kisa zamanda nasip etsin inşallah bende 2 aşılama yaptirdim tutmadi ikiside tüp bebeğe doğru gidiyoruz bakalim
Ne mutlu size. Ben de tüp bebek tedavisindeyim. Çok zor isteyip de kavuşamamak. İnşallah benim de isteyen herkesin de bebeği olur.Canım rabbım ınlh dılegını gerçekleştırsın hayırlısyla
Yasadıklarını hıssedebılıyorum benımde 7.8 sen ie sonra oldu kızım tedavıyle
Ev de aglarken esım hep diyordu bana bak gor olucak hep bunu dedı o kadar umutsuzluga kapalıyodum kı bazende yükselıyodum ama alısmıstım cok sukur rabbım verdı darısı senın basına olsun
Inlh benım kadar beklemeden hemen olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?