Anne olamiyorum 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sagolun bazen bende oyle oluyirum ama cocugumuz olmadugi icin aglamisligi bile var o zaman o da istiyor diyorum
Türkçe yazayım da herkes anlasın o zaman yumurta takibi yapacaksınız yani bekleyeceksiniz başka çaresi yok gibi.

Aynen canım doktorum letu verdi bir olgunlaşmış yumurtam oluştu. Allah nasip edince oluyo. Sıkma canını sen kendi elinden geleni yap gerisi Takdir İlahi. Hgs çektirmeni öneririm.
tebrik ederim canim bende 2 yiligecti ama cocugumuz yokhicte doktora gtmedikolurdye bekledikama baktikolmuyo gelecek aya gdecegz insallah Rabbim bi zamani vardr ki bekletyodur hcbrzaman umitszlge kaplmamak lazm szin adinizada coksevindim cocukicin aceba hangi doktora gtmek lazim canim ve anlatmaliyim demi olmadi dye biraz blgi verr misin rca etsem acemiyim bu konulara k.bakma lutfen

Ne koyacaklar icine tovbeestafirullah cocuk yumurta ve spermden baska sekilde olmuyor içine ne katarlarsa katsınlar deyin

Merhabalar öncelikle rabbim sizede nasip etsin. Bende bir yıl iki şudur evliyim ilk 3 ay korunduk baktık çevre baskısı vs. Deneyelim dedik yasta 31 idi ikimizinde iki üç ay olmayınca normal doktor kontrolüne gittik adetin 2. Günü gidiliyo genelde doktor muayene etti sorun görmedi . Hormon testi istedi eşimde sprem testi istedi gayet normaldi git bekle olur bir yıl olmazsa gel dedi. Biz yine sabredemedik 5. Ayda falan tekrar gidip yası bahane edip iğne yaptırdık olmadı . İkinci iğnede olmayınca hgs cekelim dedi doktor oda temiz çıktı. Baktık Hersek temiz olmuyo stres çok etkiliyo dedi doktor. Bir evliliğimizde bir yıla girince artık normal yolla olsa 8.9 Aydın olurdu düşüncesi oluştu bende ve doktora gidio aşılama istedim oda son kez çatlatma iğnesi önerdi ve yaptık bende bu iğnede tutmaz kendimi hep aşılamaya hazırladım sonra kasıktı agrı hissettim çatlatma iğnesinin 12. Günü idrar testinde pozitif gördüm. Öncelikle kadın doğum doktoruna gidin adetin 2. Günü olsun hormon testi yaptırın eşinizde sprem testi yapsın ona göre doktor sizi yönlendirir . Stres yapmayın Herseyin bir vakti var gercekten rabbim zamanı gelince nasip ediyo

ne guzel anlatmissiniz oyle tesekkjr ederim umutlarim yeserdii insallahbende artk istyorum o yuzden gdecegim esimde istyor kesinlikle vardr bi hayr bak ne guzelhamilesin Allah kucagina saglikli bi sekilde almayi nasipetsin insallah bende hamilelikhaberimi verrim size coksagol canim Allah buyuktur olderse olurzaten

Gerçekten öyle bol bol dua edin. Allah’tan başka isteyeceğimiz kimsemiz yok. rabbim ol derse olur. Biz evlenmeden ve evlendikten sonra da hep bir yıl sonra çocuk isteriz derdik baskılara dayanamayınca 3 . Aydan sonra korunmayı bıraktık ama evliligimizin tam birinci yılından sonra hamile kaldım geçen yıl ekimde evlendim bu yıl kasımda hamile kalmışım. Doğum günüme 1 hafta kala güzel haberi aldık. Rabbime bin şükür. Allah herkese nasip etsin.

İnşallah güzel haberler verirsiniz. Çatlatma iğnesini deneyin. Bakarsınız vesile olur. Rabbim sizi de mutlu eder.

amin insallah tebrik ederim tekrardan hayirligeceler

İnşallah güzel haberler verirsiniz. Çatlatma iğnesini deneyin. Bakarsınız vesile olur. Rabbim sizi de mutlu eder.
aynen canım deneyecegim insallah bende 1 .5 yilvajinismusla ugrastim o yuzden mecburiyetten olmadi simdi istyoruz insallah olur skntmiz gtti sukur birde bebek olursa degme keyfimizeinsallah olmayan herkese ben dahil Rabbim yardim eder inanyorum

Türkçe yazayım da herkes anlasın o zaman yumurta takibi yapacaksınız yani bekleyeceksiniz başka çaresi yok gibi.
Yok ya guzeldi konuşmanız o kadar yorumların içinde ikinizin yorumlarını merakla okudum fazla anlamasamda Azeri konuşmaları şarkıları çok hoşuma gidiyor

Yok ya guzeldi konuşmanız o kadar yorumların içinde ikinizin yorumlarını merakla okudum fazla anlamasamda Azeri konuşmaları şarkıları çok hoşuma gidiyor
Ben aslında Türküm ama biliyorum Azerbaycanca ş harfini w yazınca Azerbaycanlı olduğunu anladım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…