Anne olamıyorum. :((

19 yaş anne olmak için çok erken...ben doktor olsam seni tedavi dahi etmezdim çünkü kendin çocuk sayılırsın..çocuk düşüneceğine...gir bir işe..kafayı dağıt....koca işsiz...yaş küçük...ailendede var şuç ..neden bu kadar erken evlendirdiler...sanki küçük kızların anne veya babasından bana bebek al demesine benziyor...yazdıkların...senin yaşındakiler okuyorlar..onların canı yok mu...acele çocuk yapma telaşındasın...

Evlenmek için çok geç kalmışsın çocuk için daha da gaç kalmışsın.Yapma arkadaşım yaa afedersin bir hata yapmıssın üstüne tüy dikiyorsun. Birbirinizi çok sevebilirsiniz 2 yıl tanımak yetmiş olabilir ama daha çok küçüksün.Torun verince hiç bir şey olmayacak emin ol iki severler hayat boyu sen bakarsın.Sen diyorum çünkü çalışmayan bir eşten ne baba olur ne koca.Ne yapsın etsin iş bulsun düzenli bir iş. Yarının ne getireceği hiç belli olmaz.Ayrıca merak ettim eşin akşama kadar evde sen evde. Parayı elinize verip alın harcayın oturun mu dedi aileleriniz.Hiç rahatsız olmadınız mı? Sizin canınız sıkılmış boş durmaktan 4 ayda çocuğum olmuyor triplerine girmişsiniz yapmayın etmeyin.Oyuncak değil bu bir can.Ne zaman annesi babası düzenli hayata geçer o zamana olur bu çocuk daha doğrusu olmalı.

25 yaşındayım seneye haziran da düğünüm var. Nişanlımda 4 buçuk senedir ilişkim var ama gelgör ki iyi baba olur mu emin değilim... Aynı evde hiç yaşamadık nasıldır bilmiyorum... O yüzden evlenince en az 2 sene çoçuk yapmayı düşünmüyorum... Çoçuklarımı sağlıklı ,huzurlu, maddi sıkıntısız bir aile ortamında büyütmek istiyorum... Nişanlım bir kamu kurumunda sözleşmeli memur bana kalsaydı kadroya geçmeden evlenmiyecekdim bile... Kendin çalışıyorum bu durumda bile hala hayatımızı daha iyi şartlara getirmeden bir odalıda olsa bir ev almadan çoçuk yapmayı düşünmüyorum... Önce kendi hayatımızı kurup ikimiz evliliği yürütebilirmiyiz onu görmeden çoçuk yapamam... Eşin işsizmiş ne cesaret çoçuk düşünüyorsun, Kv ,kp var nasıl olsa demi bu zihniyetdeyken lütfen günahsız bir yavru getirmeyin ... Önce siz sağlam şekilde bir aile olarak durun , ailenizin herşeyini kendiniz karşılayıp yetebilecek hale gelin çoçuk Allahın izniyle olur.......
Çalıştıgım halde buradan çıkarsan iyi bir iş buluyum düşüncesiyle egitimi mi lisansa tamamlasam mı diye düşüncem var... Biraz oturup kitap felan okuyun burada ki üyelere de yorum yaparken lütfen birazcık üslubunuza dikkat edin...

Benim tek sorunum cocuk maddi manevi destek cok her iki ailemede torun sevgisi yaşatmak istiyorum ben cok istiyorum anne olmayı 4 ay kısa bizamn biliyorum ama bana cok uzun geliyor
Aileler ne zamana kadar destek olacağını zannediyorsun ömür boyu destek mi olurlar diye düşünüyorsun eğer öyle düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun evet ilk başta destek olabilirler ilk torun olduğu için zira bizde de ilk torunun tüm masrafını kız tarafı karşılar doğduğunda, fakat daha sonrasına karışmazlar,daha sonrası anne ve babaya aittir,eşinin çalışması gerek hazıra dağ dayanmaz derler.

19 yaşında bile yoksun 18 yaşındasın profilinde 96 doğumlu görünüyorsun.

19 yaşında anne olma zihniyetini veren insanlardan nefret ediyorum... Hangi devirde kaldık...Anne ,babada sorun konu sahibinde degil... Kızılması gereken kişiler ona bu cesareti verenler ama bilmiyorlar ki çoçugun bir sorumluluk oldugunu....

Bir buçuk yıldır evliyim yaş 26
Hala çocuk düşünmüyorum en az 1 yıl daha
Bunları okuyunca diyorum
Demekki bende bir sorun var.....

Öyle değil bn günü güne olurdum ama şu aralar ani düşüşler yaşıyorum
Yani her ayın 15.de mi adet oluyordun,bu imkansız geliyor bana.Öne atma yada bir iki gün geç olma genelde.

sanırım 1 sene yada 8 ay olmamasını doktorlar normal karsılıyor yakın zamanda olur diye düşünüyorum saglık acısından bir engel yoksa yalnız bu gibi durumlarda stres olmamasını tetikler diye düşünüyorum gönlünüzce olsun

Hava değişikliği yedigin içtigin bile adet düzensizliğine neden olurken sen evlenmişsin. Yaşadıgın değişikliklerden dolayı adet düzensizliği yaşaman normal değil mi ? Bir de her ayın 15 inde nasıl oluyorsun illa bir iki gün oynuyor

1 yıl olmaması zaten normal olabiliyor eğer yaş 30 ve üstüyse sa 6 ay olmaması normal karşılıyorlar, bu süreleri geçerse araştırıyorlar.. fazla acelecisiniz 4 ay çok normal bi süre

Arkadaşlar şöyle desem cocuk cok. Erken biliyorum yaşta küçük ama psikolojik bi durum var ben evlendiğim dünden beri cocuk istiyorum halada istiyorum bunu sorgulanayın ben burdan destek almak istiyorum yani benim ani adet düzensizliğim başladı ani düşüşler söz konusu artı bu ay 2 gün gördüm adet sonrası leke leke geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…