- Konu Sahibi Musedatafa
-
Ne yapabiliriz??????Bana yardım edin
Aileler ne zamana kadar destek olacağını zannediyorsun ömür boyu destek mi olurlar diye düşünüyorsun eğer öyle düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun evet ilk başta destek olabilirler ilk torun olduğu için zira bizde de ilk torunun tüm masrafını kız tarafı karşılar doğduğunda, fakat daha sonrasına karışmazlar,daha sonrası anne ve babaya aittir,eşinin çalışması gerek hazıra dağ dayanmaz derler.Benim tek sorunum cocuk maddi manevi destek cok her iki ailemede torun sevgisi yaşatmak istiyorum ben cok istiyorum anne olmayı 4 ay kısa bizamn biliyorum ama bana cok uzun geliyor
19 yaşında anne olma zihniyetini veren insanlardan nefret ediyorum... Hangi devirde kaldık...Anne ,babada sorun konu sahibinde degil... Kızılması gereken kişiler ona bu cesareti verenler ama bilmiyorlar ki çoçugun bir sorumluluk oldugunu....Bazı insanlar çocuk sahibi olmaya içgüdüleri ile karar veriyor. Toplum baskısı, aile desteği, çocuk bereketiyle gelir masalı. Farklı bir şey söyleyince de ya onun hayatına müdahale etmiş oluyorsun, ya da saçma sapan bahanelerle ve agresif tavırlarla kendilerini savunuyorlar.
Evet19 yaşındayım doğru diyorsunuz
Öyle değil bn günü güne olurdum ama şu aralar ani düşüşler yaşıyorumZaten her ay 15 de adet olması zor olur,4-5 gün öne atabilir yada 6 gün.
Yani her ayın 15.de mi adet oluyordun,bu imkansız geliyor bana.Öne atma yada bir iki gün geç olma genelde.Öyle değil bn günü güne olurdum ama şu aralar ani düşüşler yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?