Anne oldum ama annesiz kalıyorum.

Size burda sayfalarca destek yazısı yazmak isterdim ama çıkmadık candan ümit kesilmez derler inşallah şifa bulur demekten başka bir söz gelmedi aklıma

Annenize Allah şifalar versin. Bir an önce gidip görün. Acınızı hafifletecek tek şey evladınız olacak. Ona sıkı sarılın. Anneniz icin de bol bol dua edin.

Allahım sabırlar versin dayanma gucu nasip etsin insallah cok zor cokkkk

Acıları dinecek diye düşünüp teselli aramaktan başka dicek bişey yok.
Ölüm malesef hayatın gerçeği.
Ölen kişi anne olunca eminim katlanıyor bütün duygular.
Allah güç sabır versin şimdiden

Ahh ahh icim kanadi resmen. Benimde annem iki defa gozumun onunde gitti rabbim geri bagisladi bize. Ben hemsireyim ama annenin hasta olmasi cok farkli gozunun onunde saglik personelinin mudahalesi o duygu anlatilmaz. Oglum daha kucucuk cocuktu annem hasta oldugunda. Nasil perisan olduk hepimiz. Seni cok iyi anliyorum rabbin sana sabir annene sifa versin.

Başlığı gördüğüm an sen olduğunu anladım..."sen iyi bir evlatsin ...annenin babanın ve kardeşlerinin basının üstünde bir çatı varsa bu senin sayende" bu önceki konuna yazdığım yorumdu. Hala oyle dusunuyorum. Allah yardımcın olsun

Rabbimiz annenize şifa versin... sizlere sabır versin... cok zor... Insaallah sevinçli iyi haberler alırsınız

Suan ağlıyorum babamı ismini anmak istemediğim o lanet hastalık yüzünden 13 gün önce kaybettim hemde hastaneden taburcu olduğumuz Günün sabahı 24 saat kalamadı babam evde Benin babam.çok korktu bu sefer boğuluyorum dedi o çaresizliğini asla unutmayacağım dilerim anneniz düzelir

Allah'ım şifa versin, Allah'tan başka kim bilebilir kimin ne kadar ömrü kalmış. Arkadasimin annesi de umudu kesin dediler, taa yurtdışından oğlu gelini geldi düşün olay o kadar ciddi,teyze şuan hasta ama evinde oturuyor sohbet ediyor yavaş yavaş yürüyor maşallah iyi, şimdi benim babam dauogu. Bakımda 1.5 aydır yatıyor, ilk günden beri Dr umudu kes diyo asla kesmem onu Allah bilir. Dua mi eder Allah a sığınırım. İlk yattığı gün Dr yaşama şansı onda iki dedi, ben o salonda ağladım , yok bak 1.5 aydır direniyor,direniyoruz,o enfeksiyon u da yenicez ,o yaraları da kapaticaz, sen annene moral ver, Allah istemeden hiçbir şey olmaz, geçmiş olsun. Ağlama git moral ver yanında ol.kabullenme hemen he ölçek diye, yok öyle bişey.

Konularını okudum çok ağır bı sinavdasin Allah'ım yardımcın olsun annene acil şifalar dilerim çok çok üzüldüm kardeşin de düzelme oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…