Anne oldum ama annesiz kalıyorum.

Umarim bu gun sizin icin bir mucize gerceklesir ve anneniz sizleri geride birakip gitmez.Tam da anneligin evlada olan tutkunun askin ne oldugnu anliyorken annesiz kalmak...ben yavrumu koklayinca iyilesiyorum belki anneniz sizin kokunuzu torununun kokusnu alinca bi nebze deva bulur.Cok sıkı sariliyorum size.

O kadar üzüldüm ki şu konuya . Ölüm bizler için var evet biliyorum ama o kadar acı geldiki bana Allah yardımcınız olsun dua edicem anneniz için ...

acınızı ta yüreğimde hissettim. size sımsıkı sarıldığımı farz edin olur mu. Allah annenizi size bağışlasın bütün kalbimle dua edicem. inşallah bir mucize olur...

Rabbim sabır versin, yardımcınız olsun.. Acil şifalar dilerim...

Allah size sabır ve dayanma gücü versin...

Allah sabır, sıhhat versin çok üzüldüm.
Hassas dönemde zor şeylerle karşılaşmışsınız.
Psikolojik destek alabilirsiniz.

rabbim yardımcın olsun...vefat edene kadar dr lar ne kadar ımkansız desede içinde hep bir umut oluyor...son ana kadar inanmıyorsun ınanmak ıstemıyorsun.

Allah sabır versin, bir yandan acınız bir yandan sevinciniz var. Size yavrunuzu vermiş onla teselli bulun diye galiba. Çok zor bir durum Allah keşke kimseye yaşarmasa bu acıyı. Tüm sevdiklerimizle göçüp gidebilsek bu hayattan...

Okuyunca yüreğim dağlandı Allah sabır versin çok zordur bilmediğim için duygularınızı tam anlayamıyorum. Ama anne acısı her acıya benzemez

Allahım yardımcınız olsun inşallah hem senin hem de anneciğinin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…