Anne oldum ama annesiz kalıyorum.

Annem hakkı rahmetine kavuşmuştur. Sabır ve şifa dileyenlerden Allah razı olsun.

Başınız sağ olsun. Annenizin mekanı cennet olsun dilerim. Acınızı paylaşıyorum, sabırlar diliyorum. Dualarım sizinle.

(( basın sağolsun, yalan ve gereksiz bir dünyada yaşıyoruz

Annem hakkı rahmetine kavuşmuştur. Sabır ve şifa dileyenlerden Allah razı olsun.
Konuyu gördüğümden beri bütün yorumları okudum bir umut... Şuan çok kötü oldum inanın. Bende çok küçük yaşta babamı kaybettim ama anneme bir şey olsa kafayı yerim sanırım. Allah annenizin mekanını cennet eylesin size de çok sabırlar versin. Çok üzüldüm çok ((

Rabbim sizlere sabırlar versin. Annenizin de mekanını cennet eylesin inşallah.

Gözlerim yaşardı kardeşim yaşadığın acının tarifi yok Allah sana çok sabırlar versin
Yaşatan Allah mucizelerde Allah'tan gelir
Rabbim anneni size bağışlasın
Sözün bittiği yer

Başınız sağolsun. Çok üzüldüm kaybınıza. Kendi annemle ilgili sorgulamalar içindeyken, çok çok üzüldüm durumunuza. Allah rahmet eylesin annenize. Size de sabır versin.

Başınız sağolsun. Çok üzüldüm kaybınıza. Kendi annemle ilgili sorgulamalar içindeyken, çok çok üzüldüm durumunuza. Allah rahmet eylesin annenize. Size de sabır versin.
Çok teşekkür ederim amin insallah kaderi yanlız rabbim bilir sizde sıkmayın çanınızı gidebildiniz mi annenizin yanına

Allah rahmetiyle muamele etsin.
En büyük kayıplardan biri, Allahın sonsuz sabrı sizinle olsun.
Gerçekten çok üzüldüm.

Allah rahmet eylesin Insaallah mekani cennet olur.. Rabbim sizlere sabir versin...

Bugün tam bir hafta oldu anne. Gittiğinden beri bir hafta. Arkandan çok ağlamadım. Çok yasta tutamadım. Ama bir şey farkettim aslında iki buçuk senedir yastaymışım ben. İki buçuk senedir bu zamanı beklemişim.
Hala inanmıyorum. Sanki hala evdesin. Arayınca telefona sen çıkacaksın. 'efendim canım' diyeceksin. Ağrın var mı diye soracağım. 'yok' diyeceksin. Tek tesellim bu anne. Ağrı acı çekmedin.Çabuk kurtuldun be annem. Allahım seni bizim için erken senin için geç aldı yanına. İnşallah kabrindeki melekler seni güzel yerlere götürmüşlerdir. Kabirdeki ilk gecen zor olmamıştır. Küçüğümüz daha çok üzüldü. Çok belli etmese de anlaşılıyor. Tabutunun başında seninle konuştum annem. Duydun mu beni. Sen torununu göremedin ama onun her gülüşünde seni gördüğünü düşünüyorum. Sana en çok ihtiyacım olduğu zaman gittin be annem.
Şimdi ölümden daha az korkuyorum. Çünkü beni diğer tarafta bekleyen biri var artık ya da benim kavuşmak isteyeceğim sen varsın. Rabbim mekanını cennet etsin. Sen kötü biri değildin annem.

Mekanı cennet olsun
Rabbim sizlere de sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…