Annem hakkı rahmetine kavuşmuştur. Sabır ve şifa dileyenlerden Allah razı olsun.
Suan ağlıyorum babamı ismini anmak istemediğim o lanet hastalık yüzünden 13 gün önce kaybettim hemde hastaneden taburcu olduğumuz Günün sabahı 24 saat kalamadı babam evde Benin babam.çok korktu bu sefer boğuluyorum dedi o çaresizliğini asla unutmayacağım dilerim anneniz düzelir
Konuyu gördüğümden beri bütün yorumları okudum bir umut... Şuan çok kötü oldum inanın. Bende çok küçük yaşta babamı kaybettim ama anneme bir şey olsa kafayı yerim sanırım. Allah annenizin mekanını cennet eylesin size de çok sabırlar versin. Çok üzüldüm çokAnnem hakkı rahmetine kavuşmuştur. Sabır ve şifa dileyenlerden Allah razı olsun.
Amin inşallahBaşınız sağolsun.. inanın çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah
Çok teşekkür ederim amin insallah kaderi yanlız rabbim bilir sizde sıkmayın çanınızı gidebildiniz mi annenizin yanınaBaşınız sağolsun. Çok üzüldüm kaybınıza. Kendi annemle ilgili sorgulamalar içindeyken, çok çok üzüldüm durumunuza. Allah rahmet eylesin annenize. Size de sabır versin.
Çok teşekkür ederim amin insallah geçmiyor ama kardesim zamanla falan çok özlüyorumGözlerim yaşardı kardeşim yaşadığın acının tarifi yok Allah sana çok sabırlar versin
Yaşatan Allah mucizelerde Allah'tan gelir
Rabbim anneni size bağışlasın
Sözün bittiği yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?